eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lublin › dostawa mięsa, wyrobów wędliniarskich oraz drobiu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2005-06-24

POZYCJA 30352

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Lublin: dostawa mięsa, wyrobów wędliniarskich oraz drobiu

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Jana Bożego, do kontaktów: Agnieszka Mościcka, ul. Biernackiego 9, 20-089 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 740 86 14, fax 081 740 39 34, e-mail: przetargi.janbozy@wp.pl, www.top.lublin.pl/janbozy. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa, wyrobów wędliniarskich oraz drobiu. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Dostawa mięsa, wyrobów wędliniarskich oraz drobiu wg zadań: Zadanie nr 1 - mięso i wyroby wędliniarskie, Zadanie nr 2 - drób. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Dostawy sukcesywne loco do siedziby Zamawiającego, tj. Kuchnia Szpitalna, ul. Biernackiego 9. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: 78 034,49 Euro. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 3 000,00. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: a) wykonawcy, którzy są uprawnieni do wykonywania przedmiotu zamówienia oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania, co oznacza, że: 1) podmiot został zarejestrowany we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej 2) nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzją właściwego organu 3) nie zachodzą przesłanki wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 i 9, b) dysponują niezbędną wiedzą i doświadczeniem, a także potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania danego zamówienia, przez co rozumie się, iż: 1) wykażą się wykonaniem w ostatnich 3 latach dostawami mięsa, wyrobów wędliniarskich lub drobiu w liczbie nie mniejszej niż 3 dostawy o wartości każdej z nich nie mniejszej niż 70 % wartości oferty i potwierdzą iż dostawy te zostały wykonane z należytą starannością. Jeżeli okres prowadzonej działalności jest krótszy wykonawca musi wykazać się co najmniej 1 analogiczną dostawą w każdym roku kalendarzowym prowadzonej działalności 2) posiadają co najmniej 2 samochody dostawcze z potwierdzeniem ich dopuszczenia do użytkowania przez Sanepid 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, przez co rozumie się, iż posiadają środki finansowe w banku na podstawowym rachunku bankowym lub zdolność kredytową na kwotę stanowiącą co najmniej 10% ceny oferty.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 12.08.2005, cena - 20. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 12.08.2005 godzina 11:00. 3.3) Termin związania ofertą: do 10.10.2005. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 12.08.2005, godzina 12:00, Sala Konferencyjna w siedzibie Zamawiającego, ul. Biernackiego 9.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 20.06.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.