eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grądy Woniecko › Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek, wg kodu CPV grupa 032 - Zboża, ziemniaki, warzywa i orzechy oraz grupa 153 - Owoce, warzywa i podobne produkty.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-09-11

Grądy Woniecko: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek, wg kodu CPV grupa 032 - Zboża, ziemniaki, warzywa i orzechy oraz grupa 153 - Owoce, warzywa i podobne produkty.
Numer ogłoszenia: 303168 - 2014; data zamieszczenia: 11.09.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Grądy Woniecko 34, 18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie, tel. 0-86 475 26 60, faks 0-86 475 26 64.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek, wg kodu CPV grupa 032 - Zboża, ziemniaki, warzywa i orzechy oraz grupa 153 - Owoce, warzywa i podobne produkty..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek, wg kodu CPV grupa 032 - Zboża, ziemniaki, warzywa i orzechy oraz grupa 153 - Owoce, warzywa i podobne produkty. Przedmiot zamówienia został podzielony na trzy części tj.: Część I 1 Burak ćwikłowy w ilości 5000 kg., kod CPV 03221111-7 2 Cebula biała w ilości 5200 kg., kod CPV 03221113-1 3 Jabłko Paula Red w ilości 150 kg., kod CPV 03222321-9 4 Jabłko Lobo w ilości 900 kg., kod CPV 03222321-9 5 Kapusta biała w ilości 6000 kg., kod CPV 03221410-3 6 Kapusta czerwona w ilości 1500 kg., kod CPV 03221410-3 7 Marchew jadalna w ilości 6000 kg., kod CPV 03221112-4 8 Pieczarka świeża w ilości 270 kg., kod CPV 03221260-6 9 Pietruszka - korzeń w ilości 270 kg., kod CPV 03221110-0 10 Seler - korzeń w ilości 270 kg., kod CPV 03221110-0 11 Pomidor spod osłon w ilości 500 kg., kod CPV 03221240-0 12 Ogórek krótki świeży w ilości 600 kg., kod CPV 03221270-9 13 Papryka zielona w ilości 250 kg., kod CPV 03221230-7 14 Papryka czerwona w ilości 250 kg., kod CPV 03221230-7 Część II 1 Ziemniak jadalny w ilości 30000 kg., kod CPV 03212100-1 Część III 1 Kapusta kwaszona w ilości 2200 kg., kod CPV 15331142-4 2 Ogórek kwaszony w ilości 1000 kg., kod CPV 15331000-7.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3, 15.30.00.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Grądach-Woniecko 18-312 Rutki-Kossaki Grądy Woniecko 34 e-mail: zk_grady_woniecko@sw.gov.pl tel. (086) 475 26 60 do 62 fax. (086) 475 29 65.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.09.2014 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny w Grądach-Woniecko 18-312 Rutki-Kossaki Grądy Woniecko 34.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek, wg kodu CPV grupa 032 - Zboża, ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Burak ćwikłowy w ilości 5000 kg., kod CPV 03221111-7 2 Cebula biała w ilości 5200 kg., kod CPV 03221113-1 3 Jabłko Paula Red w ilości 150 kg., kod CPV 03222321-9 4 Jabłko Lobo w ilości 900 kg., kod CPV 03222321-9 5 Kapusta biała w ilości 6000 kg., kod CPV 03221410-3 6 Kapusta czerwona w ilości 1500 kg., kod CPV 03221410-3 7 Marchew jadalna w ilości 6000 kg., kod CPV 03221112-4 8 Pieczarka świeża w ilości 270 kg., kod CPV 03221260-6 9 Pietruszka - korzeń w ilości 270 kg., kod CPV 03221110-0 10 Seler - korzeń w ilości 270 kg., kod CPV 03221110-0 11 Pomidor spod osłon w ilości 500 kg., kod CPV 03221240-0 12 Ogórek krótki świeży w ilości 600 kg., kod CPV 03221270-9 13 Papryka zielona w ilości 250 kg., kod CPV 03221230-7 14 Papryka czerwona w ilości 250 kg., kod CPV 03221230-7.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek, wg kodu CPV grupa 032 - Zboża, ziemniaki, warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniak jadalny w ilości 30000 kg., kod CPV 03212100-1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek, wg kodu CPV grupa 153 - Owoce, warzywa i podobne produkty..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Kapusta kwaszona w ilości 2200 kg., kod CPV 15331142-4 2 Ogórek kwaszony w ilości 1000 kg., kod CPV 15331000-7.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.