Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-09-10
Sosnowiec: Postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na Dostawy żywnościowe z grupy towarowej 158 - różne produkty spożywcze na potrzeby Areszt Śledczy w Sosnowcu.
Numer ogłoszenia: 301052 - 2014; data zamieszczenia: 10.09.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Radocha 25, 41-200 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 032 2925501, faks 032 2924877.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: więziennictwo.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na Dostawy żywnościowe z grupy towarowej 158 - różne produkty spożywcze na potrzeby Areszt Śledczy w Sosnowcu..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: GRUPA I 1.Dżem KG 1000 2.Fasola JAŚ sredni KG 1500 3.Fasolka konserwowa KG 200 4.Groch łuszczony KG 1500 5.Groszek konserwowy KG 400 6.Koncentrat pomidorowy 30% KG 800 7.Marmolada KG 1000 8.Miód sztuczny KG 700 9.Musztarda sarepska KG 300 10.Ocet 10%-spirytusowy L 200 11.Szczaw konserwowy KG 250 12.Soja - krajanka KG 200 13.Soja - granulat KG 300 14.Kotlet sojowy KG 200 15.Dżem truskawkowy KG 150 16.Herbata granulowana KG 200 GRUPA II 1.Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ( kostka 250g) KG 8000 2.Margaryna mleczna KG 1200 3.Olej L 1600 4.śmietana 30 % ( kartonik 0,5 litra ) L 750 5.Serek kanapkowy- 150g o zawartości tłuszczu min. 3,5% KG 600 6.ser topiony (100 g)- dopuszcza się wyrób seropodobny KG 450 7.serek homogenizowany (150g) KG 1400 8.Mleko w proszku opakowanie 20-25 kg Kg 1000 9.Twaróg półtłusty (250 g) Kg 1600 GRUPA III 1.Konserwa Turystyczna (300g) z otwieraczem KG 800 2.konserwa Tyrolska (300g) z otwieraczem KG 800 3.pasztet drobiowy 130g opak. Aluminiowe z otwieraczem KG 800 4.pasztet mazowiecki (360g) z otwieraczem KG 800 5.przysmak śniadaniowy 300g z otwieraczem KG 800 GRUPA IV 1.Cynamon KG 10 2.Czosnek mielony KG 30 3.Przyprawa do zup w proszku KG 200 4.Liść laurowy KG 15 5.Majeranek KG 15 6.Papryka mielona ostra KG 30 7.Sos pieczeniowy w proszku KG 200 8.Ziele angielskie KG 25 9.Sól jadalna KG 2500 10.Przyprawa w płynie do zup KG 1300 11.Zupa pieczarkowa w proszku KG 300 12.Pieprz mielony czarny KG 70 13.Rosół w proszku KG 600 14. Żurek KG 300 GRUPA V 1. Leczo Pieczarkowe ( 3 - 13 kg) puszka metalowa Kg 1300 GRUPA VI 1.Jaja kurze klasy L SZT. 55000 GRUPA VII 1.Burger rybny panierowany KG 750 2.Śledź mrożony płaty KG 900 3.Śledź solony Matyjas KG 450 4.Ryba mrożona Mintaj tusza KG 900 GRUPA VIII 1.Paprykarz szczeciński konserwa 330 g z otwieraczem KG 950 2.Szprot w sosie pomidorowym konserwa 330 g z otwieraczem KG 450 3.Sałatka z makreli konserwa 330 g z otwieraczem KG 950 GRUPA IX 1.Woda mineralna - 1,5 L L 3000.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane wadium
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
podpisane oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo za-mówień publicznych z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 2
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 1 SIWZ, 3) podpisane oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo za-mówień publicznych z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 2, 4) zaakceptowany przez Wykonawcę wzór umowy stanowiący załącznik nr 3. 5) Formularz cenowy - Załącznik Nr 4 6) Oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej - załącznik nr 5
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy
ul. Radocha 25
41-200 Sosnowiec.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.09.2014 godzina 09:00, miejsce: Areszt Śledczy ul. Radocha 25 41-200 Sosnowiec sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dżem KG 1000 Fasola JAŚ sredni KG 1500 Fasolka konserwowa KG 200 Groch łuszczony KG 1500 Groszek konserwowy KG 400 Koncentrat pomidorowy 30% KG 800 Marmolada KG 1000 Miód sztuczny KG 700 Musztarda sarepska KG 300 Ocet 10%-spirytusowy L 200 Szczaw konserwowy KG 250 Soja - krajanka KG 200 Soja - granulat KG 300 Kotlet sojowy KG 200 Dżem truskawkowy KG 150 Herbata granulowana KG 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ( kostka 250g) KG 8000 2. Margaryna mleczna KG 1200 3. Olej L 1600 4. śmietana 30 % ( kartonik 0,5 litra ) L 750 5. Serek kanapkowy- 150g o zawartości tłuszczu min. 3,5% KG 600 6. ser topiony (100 g)- dopuszcza się wyrób seropodobny KG 450 7. serek homogenizowany (150g) KG 1400 8. Mleko w proszku opakowanie 20-25 kg Kg 1000 9. Twaróg półtłusty (250 g) Kg 1600.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Konserwa Turystyczna (300g) z otwieraczem KG 800 2. konserwa Tyrolska (300g) z otwieraczem KG 800 3. pasztet drobiowy 130g opak. Aluminiowe z otwieraczem KG 800 4. pasztet mazowiecki (360g) z otwieraczem KG 800 5. przysmak śniadaniowy 300g z otwieraczem KG 800.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Grupa 4.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cynamon KG 10 2. Czosnek mielony KG 30 3. Przyprawa do zup w proszku KG 200 4. Liść laurowy KG 15 5. Majeranek KG 15 6. Papryka mielona ostra KG 30 7. Sos pieczeniowy w proszku KG 200 8. Ziele angielskie KG 25 9. Sól jadalna KG 2500 10. Przyprawa w płynie do zup KG 1300 11. Zupa pieczarkowa w proszku KG 300 12. Pieprz mielony czarny KG 70 13. Rosół w proszku KG 600 14. Żurek KG 300.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Grupa 5.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Leczo Pieczarkowe ( 3 - 13 kg) puszka metalowa Kg 1300.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Grupa 6.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jaja kurze klasy L SZT. 55000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Grupa 7.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Burger rybny panierowany KG 750 2. Śledź mrożony płaty KG 900 3. Śledź solony Matyjas KG 450 4. Ryba mrożona Mintaj tusza KG 900.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Grupa 8.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Paprykarz szczeciński konserwa 330 g z otwieraczem KG 950 2. Szprot w sosie pomidorowym konserwa 330 g z otwieraczem KG 450 3. Sałatka z makreli konserwa 330 g z otwieraczem KG 950.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Grupa 9.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Woda mineralna - 1,5 L L 3000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z SOSNOWCA
- Balaton reaktywacja, etap 2: miejsca wypoczynkowe, leżaki, pomosty widokowe (BO 24/0/26)
- Wykonanie instalacji wentylacji i klimatyzacji w budynku Inspektoratu w Jaworznie.
- Dostawa środków dezynfekcyjnych
- " Dostawa: odzieży ochronnej, medycznej oraz obuwia dla pracowników WSS 5."
- Opracowanie dokumentacji projektowej oraz wykonanie robót budowlanych dla zadania pn.: "Remont fragmentu ul. Suchej, Małobądzkiej, Lwowskiej i Gospodarczej w Sosnowcu"
- Modernizacja lądowiska Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego Nr 5 im. Św. Barbary w Sosnowcu w celu dostosowania do aktualnie obowiązujących wymagań zawartych w Rozporządzeniu Ministra Zdrow(...)
więcej: przetargi w Sosnowcu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy żywności dla Przedszkola Akademia Wyobraźni w Marklowicach w okresie lipiec - grudzień 2024, z podziałem na cztery zadania.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów Szkoły Podstawowej nr 43 im. Simony Kossak w Białymstoku w okresie 1 września 2024r do 31 sierpnia 2025r.
- Dostawa żywności i artykułów spożywczych
- Dostawy przypraw, sosów, wody.
- Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych na potrzeby ZAZ w Czarnem
- Zakup i dostawa żywności dla potrzeb Miejskiej Szkoły Podstawowej nr 9 w Piekarach Śląskich
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.