To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-08-14
Zabrze: Dostawa mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 300562 - 2012; data zamieszczenia: 14.08.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 232468 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Sądowa 1, 41-800 Zabrze, woj. śląskie, tel. 032 2713966, faks 032 2711411.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Penitencjarna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I - Mięso 1. Mięso mielone wieprzowo-wołowe - 1400; 2. Mięso wołowe gulaszowe - 1600; 3. Mięso wieprzowe gulaszowe - 1600; 4. Mięso wołowe pieczeniowe II - 10; 5. Karczek wp. b/k - 200; 6. Kurczaki świeże - 800; 7. Podudzia z kurczaka - 500; 8. Serca wp. - 100; 9. Wątroba wp. - 1100; 10. Żeberka paski - 400; 11. Nóżki wieprzowe - 500; Część II -Wędliny 12. Kiełbasa śląska ( waga 1 szt. 100g ) - 800; 13. Boczek wędzony - 200; 14. Kiełbasa biała parzona ( waga 100g) - 400; 15. Kiełbasa parówkowa - 100; 16. Kiełbasa kminkowa - 200; 17. Kiełbasa krakowska pieczona - 300; 18. Kiełbasa kanapkowa - 700; 19. Kiełbasa toruńska - 400; 20. Kiełbasa wiejska - 500; 21. Kiełbasa zwyczajna - 1500; 22. Metka cebulowa - 400; 23. Mielonka (Luncheon - Meat) - 800; 24. Parówki śląskie (cienkie) - 700; 25. Podgardle wędzone - 600; 26. Szynka mielona - 400; 27. Szynka tyrolska - 600; 28. Kiełbasa swojska - 100; 29. Kiełbasa cebulowa - 300; 30. Kiełbasa czosnkowa - 600; 31. Kiełbasa golonkowa - 100; 32. Mielonka w galarecie - 600; 33. Kiełbasa orawska - 500; 34. Kiełbasa winierki - 600; 35. Pieczeń rzymska - 700; Część III Wędliny podrobowe 36. Kaszanka - 400; 37. Pasztetowa wiejska - 300; 38. Salceson wiejski - 300; 39. Salceson ozorkowy - 500; 40. Smalec - 1000; Część IV - Wędliny drobiowe 41. Szynka drobiowa - 200; 42. Polędwica drobiowa - 200; 43. Kabanos drobiowy - 500; 44. Kiełbasa biała drobiowa - 300; 45. Kiełbasa senatorska drobiowa - 100; 46. Kiełbasa oławska - 500; 47. Kiełbasa śląska drobiowa - 600; 48. Parówki drobiowe - 1700; 49. Pieczeń drobiowa- 800; 50. Mortadela drobiowa - 1500; 51. Mielonka drobiowa - 600; 52. Pasztetowa drobiowa ( waga 100g) - 1000; 53. Kotlet mielony drobiowy mrożony - 100; 54. Szynka z indyka baton - 700; 55. Przysmak drobiowy - 600; 56. Szynkówka drobiowa - 600; 57. Parówki firmowe - 400; 58. Salceson drobiowy - 900; Część V - Konserwy mięsne 59. Smalec z mięsem 100 - 130 g, trwałość minimum 180 dni - 300; 60. Pasztet drobiowy 100 - 130 g, trwałość minimum 180 dni - 200; 61. Konserwa turystyczna 300 g, trwałość minimum 180 dni - 300; 62. Konserwa tyrolska 300 g, trwałość minimum 180 dni - 300;..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięso.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.07.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Daness sp. z o.o,, ul. Cieszyńska 168, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 56421,14 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 73400,25
Oferta z najniższą ceną: 73400,25 / Oferta z najwyższą ceną: 89856,80
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Wędliny
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.07.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Daness sp. z o.o., ul. Cieszyńska 168, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 82272,38 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 105042,00
Oferta z najniższą ceną: 105042,00 / Oferta z najwyższą ceną: 133696,50
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Wędliny podrobowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.07.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Daness sp. z o.o., ul. Cieszyńska 168, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13720,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 14532,00
Oferta z najniższą ceną: 14532,00 / Oferta z najwyższą ceną: 19474,35
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Wedliny drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.07.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- 1.Daness sp. z o.o., ul. Cieszyńska 168, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 76320,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 88683,00
Oferta z najniższą ceną: 88683,00 / Oferta z najwyższą ceną: 106863,75
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: Konserwy mięsne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.07.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Konshurt Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6604,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 6877,50
Oferta z najniższą ceną: 6877,50 / Oferta z najwyższą ceną: 12957,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ZABRZA
- ,,Cykliczna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej nr 2 w Zabrzu na 2024 r. na część 2" II półrocze
- Sukcesywna dostawa odzieży, obuwia i środków ochrony indywidualnej dla pracowników Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu w okresie od pierwszego zamówienia przez okres 12 miesięcy.
- Dostawa rejestratorów holterowskich
- Dostawa odzieży dla personelu medycznego
- Modernizacja pomieszczeń na potrzeby Apteki w budynku "A" Szpitala Specjalistycznego w Zabrzu Sp. z o. o., Sygn. DZP/12 TP/2024
- "Dostawa produktów chemicznych do stosowania w podziemnych wyrobiskach górniczych wraz z osprzętem dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu", z podziałem na 3 części.
więcej: przetargi w Zabrzu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy w II półroczu 2024 r. artykułów spożywczych do Przedszkola nr 376 mieszczącego się w Warszawie, przy ulicy Admiralskiej 17
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkół w Lubominie w okresie od 1 września do 31 grudnia 2024 roku
- "Zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych dla potrzeb Kuchni Centralnej działającej przy Zakładzie Komunalnym w Pokoju"
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 2 w Chorzowie, ul. Sportowa 4 - I/2024
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZAKŁADU AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ W SZTUMIE W II PÓŁROCZU 2024 ROKU
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 10 w Chorzowie, ul. Urbanowicza 4 - I/2024
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.