eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bolesławiec › Dostawa mięsa i jego przetworów oraz konserw mięsnych i rybnych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-08-31

Bolesławiec: Dostawa mięsa i jego przetworów oraz konserw mięsnych i rybnych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu
Numer ogłoszenia: 298428 - 2009; data zamieszczenia: 31.08.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 242534 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu, al. 1000-lecia 30, 59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie, tel. 075 7380317 (sekretariat), faks 075 7380301.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i jego przetworów oraz konserw mięsnych i rybnych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i jego przetworów oraz konserw mięsnych i rybnych dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu, wyszczególnionych w pakietach od 1 do 3: PAKIET 1: MIĘSO I JEGO PRZETWORY 1. Kiełbasa Parówkowa 2. Kiełbasa Zwyczajna 3. Kiełbasa Kanapkowa 4. Kiełbasa Mielonka 5. Kiełbasa Mortadela 6. Kaszanka 7. Pasztetowa 8. Salceson Włoski 9. Smalec 10. Schab Z Kością 11. Karkówka Z Kością 12. Łopatka Z Kością 13. Boczek Surowy 14. Słonina w płatach 15. Farsz Klopsowy (Mięso Mielone Wołowo Wieprzowe ) 16. Wołowina Z Kościa 17. Antrykot 18. Kości 19. Boczek Wędzony 20. Szynka Wędzony 21. Ogonówka 22. Kiełbasa Biała 23. Kiełbasa Śląska 24. Parówki Śląskie PAKIET 2: DRÓB ŚWIEŻY 1. Kurczaki 2. Wątróbka Drobiowa PAKIET 3: KONSERWY MIĘSNE I RYBNE 1. Pasztet Drobiowy 300 G 2. Pasztet Drobiowy 190 G 3. Konserwa Mięsna 300 G 4. Konserwa Mięsna Szynka 110 G 5. Konserwa Rybna 170 G 6. Paprykarz Rybny.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00 - Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne 15.11.00.00 - Mięso 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.11.21.00 - Świeży drób .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 226700.32 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: PAKIET 1: MIĘSO I JEGO PRZETWORY

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.08.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Sp. J, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 199886.00
  • Oferta z najniższą ceną: 199886.00 oferta z najwyższą ceną: 199886.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: PAKIET 2: DRÓB ŚWIEŻY

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.08.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Ubojnia Brojlex Sp. J. Franciszek Kindzierski, Józef Kindzierski, Robert Suwald, Iwiny 36 B, 59-720 Raciborowice, kraj/woj. dolnośląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 18100.00
  • Oferta z najniższą ceną: 18100.00 oferta z najwyższą ceną: 18470.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: PAKIET 3: KONSERWY MIĘSNE I RYBNE

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.08.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Handlu i Usług KAMA mgr Czesław Kaczan, Łaszczyn 25A, 63-900 Rawicz, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 8714.32
  • Oferta z najniższą ceną: 8714.32 oferta z najwyższą ceną: 9541.34
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.