eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kołobrzeg › okresowe dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-07-25

Kołobrzeg: okresowe dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych
Numer ogłoszenia: 296374 - 2013; data zamieszczenia: 25.07.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 237532 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego NIWA, ul. C. K. Norwida 3, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3552010, faks 094 3552011.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: okresowe dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są okresowe dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych w podziale na 2 zadania: 1) Zadanie nr 1 - okresowe dostawy pieczywa, 2) Zadanie nr 2 - okresowe dostawy wyrobów cukierniczych. zadanie 1 LP. NAZWA TOWARU ILOŚĆ JM 1 Bulka grahamka min. 40 g - pieczywo pszenne zwykłe, wyrabiane z maki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą - wygląd zewnętrzny - kształt kopulasty o podstawie owalnej lub okrągłej, nie dopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni; - skórka - ściśle połączona z miękiszem, chropowata o barwie od szarozłocistej do ciemnoczerwonej; - miękisz - o dość równomiernej porowatości i równomiernym zabarwieniu, suchy w dotyku o dobrej krajalności; miękisz po lekkim nacisku powinien wrócić do stanu pierwotnego bez deformacji struktury; nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek maki i soli; - smak i zapach - typowy dla tego rodzaju pieczywa, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy 14000 szt 2 Bułka kajzerka z makiem min. 40g - pieczywo pszenne zwykłe, wyrabiane z maki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą - wygląd zewnętrzny - kształt kopulasty o podstawie owalnej lub okrągłej, prostokątny o końcach zaokrąglonych z poprzecznym podziałem lub bez; nie dopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni; - skórka - ściśle połączona z miękiszem, błyszcząca, gładka lub kostkowana w miejscach po nacięciach chropowata, o barwie od złocistej do jasnobrązowej; powierzchnia skórki pokryta makiem ; - miękisz - o dość równomiernej porowatości i równomiernym zabarwieniu, suchy w dotyku o dobrej krajalności; miękisz po lekkim nacisku powinien wrócić do stanu pierwotnego bez deformacji struktury; nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli;- smak i zapach - typowy dla tego rodzaju pieczywa, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 14000 szt 3 Bułka kajzerka z sezamem min. 40g - pieczywo pszenne zwykłe, wyrabiane z maki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą - wygląd zewnętrzny - kształt kopulasty o podstawie owalnej lub okrągłej, prostokątny o końcach zaokrąglonych z poprzecznym podziałem lub bez; nie dopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni. - skórka - ściśle połączona z miękiszem, błyszcząca, gładka lub kostkowana w miejscach po nacięciach chropowata, o barwie od złocistej do jasnobrązowej; powierzchnia skórki pokryta sezamem ; - miękisz - o dość równomiernej porowatości i równomiernym zabarwieniu, suchy w dotyku o dobrej krajalności; miękisz po lekkim nacisku powinien wrócić do stanu pierwotnego bez deformacji struktury; nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli; - smak i zapach - typowy dla tego rodzaju pieczywa, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 14000 szt 4 Bułka wrocławska min. 40g - pieczywo pszenne zwykłe, wyrabiane z maki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli i innych surowców określonych recepturą- wygląd zewnętrzny - kształt kopulasty o podstawie owalnej lub okrągłej, prostokątny o końcach zaokrąglonych z poprzecznym podziałem lub bez; nie dopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni.- skórka - ściśle połączona z miękiszem, błyszcząca, gładka lub kostkowana w miejscach po nacięciach chropowata, o barwie od złocistej do jasnobrązowej; - miękisz - o dość równomiernej porowatości i równomiernym zabarwieniu, suchy w dotyku o dobrej krajalności; miękisz po lekkim nacisku powinien wrócić do stanu pierwotnego bez deformacji struktury; nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli;- smak i zapach - typowy dla tego rodzaju pieczywa, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 14000 szt 5 Drożdże 80 kg 6 Chleb baltonowski min. 0,60 kg, krojony, pakowany - wyrabiany z mąki żytniej i pszennej na zakwasie z dodatkiem drożdży, soli i innych surowców określonych recepturą, krojone w kromki, pakowane w folię z tworzywa sztucznego. - wygląd zewnętrzny - bochenki o kształcie podłużnym, niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone ze śladami pleśni skórka - ściśle połączona z miękiszem, gładka lub lekko chropowata, błyszcząca o barwie od brązowej do ciemnobrązowej; dopuszcza się nieznaczną ilość mąki na skórce; - miękisz - o równomiernej porowatości i równomiernym zabarwieniu, suchy w dotyku o dobrej krajalności; miękisz po lekkim nacisku powinien wrócić do stanu pierwotnego bez deformacji struktury; nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli; - smak i zapach - typowy dla tego rodzaju chleba, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 12000 szt 7 Chleb tostowy min.0,40kg krojony, pakowany - wyrabiany z mąki pszennej na drożdżach, z dodatkiem soli, cukru i innych surowców określonych recepturą, krojone w kromki, pakowane w folię z tworzywa sztucznego. - wygląd zewnętrzny - bochenki o kształcie nadanym formą, niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone ze śladami pleśni skórka - ściśle połączona z miękiszem, gładka lub skostkowana, błyszcząca o barwie od złocistej do ciemnobrązowej; grubość skórki górnej nie mniejsza niż 3mm - miękisz - o równomiernej porowatości i równomiernym zabarwieniu, suchy w dotyku o dobrej krajalności; miękisz po lekkim nacisku powinien wrócić do stanu pierwotnego bez deformacji struktury; nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli; - smak i zapach - typowy dla tego rodzaju chleba, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 500 szt 8 Chleb słonecznikowy ciemny min. 0,80 kg, krojony, pakowany- wyrabiany z mąki żytniej i pszennej na zakwasie z dodatkiem drożdży, ziarna słonecznikowego obłuszczonego ,soli i innych surowców określonych recepturą, krojone w kromki, pakowane w folię z tworzywa sztucznego.- wygląd zewnętrzny - bochenki o kształcie nadanym formą, niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone ze śladami pleśni skórka - ściśle połączona z miękiszem, lekko błyszcząca o barwie od jasnobrązowej do brązowej; dopuszcza się widoczne zapieczone ziarna słonecznika oraz nieznaczne pęknięcia, grubość skórki górnej nie mniejsza niż 3mm- miękisz - o równomiernej porowatości i równomiernym zabarwieniu z widocznymi ziarnami słonecznika, suchy w dotyku o dobrej krajalności; miękisz po lekkim nacisku powinien wrócić do stanu pierwotnego bez deformacji struktury; nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli; - smak i zapach - typowy dla tego rodzaju chleba, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy 12000 szt 9 Chleb razowy graham min.0,40kg krojony pakowany- wyrabiany z mąki żytniej na kwasie z dodatkiem drożdży, soli i innych surowców określonych recepturą, krojone w kromki, pakowane w folię z tworzywa sztucznego. - wygląd zewnętrzny - bochenki o kształcie podłużnym lub nadanym formą, niedopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone ze śladami pleśni ; skórka - ściśle połączona z miękiszem, chropowata, błyszcząca o barwie od brązowej do ciemnobrązowej; grubość skórki górnej nie mniejsza niż 3mm, grubość skórki dla chleba formowanego, w miejscach przylegających do formy, nie mniejsza niż 1,5mm; - miękisz - o dość równomiernej porowatości i równomiernym zabarwieniu, suchy w dotyku o dobrej krajalności; miękisz po lekkim nacisku powinien wrócić do stanu pierwotnego bez deformacji struktury; nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym, z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli; - smak i zapach - typowy dla tego rodzaju chleba, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 10000 szt 10 Rogal maślany min. 50 g - wygląd zewnętrzny - kształt półkolistego walca o końcach zwężonych, nie dopuszczalne wyroby zdeformowane, zgniecione, zabrudzone, spalone, ze śladami pleśni; - skórka - ściśle połączona z miękiszem, gładka, o barwie od złocistej do ciemnozłocistej; - miękisz - o dość równomiernej porowatości i równomiernym zabarwieniu, suchy w dotyku o dobrej krajalności; miękisz po lekkim nacisku powinien wrócić do stanu pierwotnego bez deformacji struktury; Nie dopuszcza się wyrobów o miękiszu lepkim, niedopieczonym z zakalcem, kruszącym się, zanieczyszczonym, z obecnością grudek mąki lub soli. - smak i zapach - typowy dla tego rodzaju pieczywa, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. 500 szt 11 Bułka tarta - produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa pszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień i zdobień- postać - sypka, bez grudek- barwa - od szarokremowej do złocistej, może być niejednolita- zapach - swoisty, bez obcych zapachów- smak - typowy dla suszonego pieczywa pszennego, bez obcych zapachów 1500 kg 12 Groszek ptysiowy - drobny 10 kg 13 Ciasto francuskie - swieże, chłodzone, gotowe do upieczenia, rozwałkowane na papierze pergaminowym. Wygląd - charakterystyczne listkowanie, powstałe z połączenia w jednolitą masę mąki pszennej, jaj i innych surowców określonych recepturą, a następnie przekładania jej tłuszczem za pomocą wałkowania i składania; - smak - typowy dla tego rodzaju ciasta, - zapach - swoisty, bez obcych zapachów 10 kg zadanie 2 LP. NAZWA TOWARU ILOŚĆ JM 1 Babka piaskowa 250 kg 2 Babka w czekoladzie 300 kg 3 Babka drożdżowa 50 kg 4 Babka cytrynowa 250 kg 5 Babka jogurtowa 250 kg 6 Ciasto w-z 25 kg 7 Straciatella wiśniowa 20 kg 8 Biszkopt z galaretką 20 kg 9 Rolada z bitą śmietaną 200 kg 10 Makowiec 30 kg 11 Keks 150 kg 12 Sernik krakowski 50 kg 13 Piernik 20 kg 14 Jabłecznik 70 kg 15 Placek drożdżowy 50 kg 16 Tort śmietankowy 40 kg 17 Pączki małe 20 kg 18 Pączki 4000 szt 19 Drożdżówki 500 szt 20 Ciastka bankietowe 15 kg 21 Baranek wielkanocny 10 kg Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Nazwy i kody Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15811000-6, 15812000-3. Dodatkowe informacje: 1) pieczywo oraz produkty cukiernicze powinny zawierać czytelne etykiety z opisem wyrobu oraz czytelną datę ważności, 2) realizacja zamówienia codziennie na podstawie zamówienia wyprzedzającego je o 24h, a w sytuacjach wyjątkowych nawet tego samego dnia.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6, 15.81.20.00-3.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: okresowe dostawy pieczywa.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia Cukiernia Nizioł, ul. Rzemieślnicza 24, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 57195,69 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 58455,00

  • Oferta z najniższą ceną: 58455,00 / Oferta z najwyższą ceną: 99579,20

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: okresowe dostawy wyrobów cukierniczych.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia Cukiernia Nizioł, ul. Rzemieślnicza 24, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22496,45 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 23258,40

  • Oferta z najniższą ceną: 23258,40 / Oferta z najwyższą ceną: 29850,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.