eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grodków › Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Grodkowie w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-10-28

Grodków: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Grodkowie w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV
Numer ogłoszenia: 288309 - 2008; data zamieszczenia: 28.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Sienkiewicza 23, 49-200 Grodków, woj. opolskie, tel. 077 4155221, 4155222, faks 077 4155777.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Grodkowie w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: Część 1 1.mięso wołowe gulaszowe / 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 450,00 kg 2.mięso wołowe rosołowe / 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 3.mięso wołowe b/k / 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 4.boczek surowy / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 5.łopatka b/k / 151313000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 6.wątroba wieprzowa / 15114000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 450,00 kg 7.schab b/k / 151313000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 60,00 kg 8.kurczak świeży / 15112130-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 800,00 kg Część 2 1.kiełbasa litewska / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 2.blok drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 3.kiełbasa śniadaniowa drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 4.polędwica drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 5.salceson włoski / 15131134-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 6.baleron drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 7.parówka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg 8.szynka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 9.mortadela drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 10.salceson drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 11.kiełbasa biała parzona / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 12.kiełbasa parówkowa / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg 9.kaszanka / 15131134-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg Część 3 1.konserwa pasztet drobiowy / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 2.konserwa wołowa / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 3.konserwa turystyczna wieprzowa / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 02.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy, o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: a)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; b)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym, i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; c)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; d)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Stwierdzenie spełnienia w/w warunków odbędzie się poprzez analizę i ocenę dokumentów żądanych przez Zamawiającego od oferenta przez powołaną przez zamawiającego komisję przetargową..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu wykazania spełnienia warunków udziału w Postępowaniu, każdy z Wykonawców powinien przedłożyć wraz z ofertą następujące oświadczenia i dokumenty: a)wypełniona i podpisana przez Wykonawcę oferta; b)oświadczenie że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy i spełniania warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy; c)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; d)aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału ZUS lub KRUS potwierdzające odpowiednio,że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń , że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Dokumenty jakich żąda zamawiający powinny być w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej przez Wykonawcę za zgodność z oryginałem. Brak jakiegokolwiek z wyżej wymienionych oświadczeń lub dokumentów, albo złożenie dokumentu w niewłaściwej formie (np. nie poświadczone przez wykonawcę za zgodność z oryginałem odpisy lub kopie) lub złożone dokumenty zawierają błędy spowoduje wykluczenie wykonawcy z postępowania z mocy art. 24 ust. 2 pkt. 3 z zastrzeżeniem art. 26 ust 3 ustawy..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul. Sienkiewicza 23 49-200.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.11.2008 godzina 12:15, miejsce: Zakład Karny ul. Sienkiewicza 23 49-200 Grodków Sekretariat Dyrektora Zakładu Karnego.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso wołowe, wieprzowe i drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: 1.mięso wołowe gulaszowe / 15111100-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 450,00 kg 2.mięso wołowe rosołowe / 15111000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 3.mięso wołowe b/k / 15111000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 4.boczek surowy / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 5.łopatka b/k / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 6.wątroba wieprzowa / 15114000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 450,00 kg 7.schab b/k / 1511300-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 60,00 kg 8.kurczak świeży / 15112000-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 800,00 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-0, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 02.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: wędliny wieprzowe, wędliny drobiowe, kaszanka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: 1.kiełbasa litewska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 2.blok drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 3.kiełbasa śniadaniowa drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 4.polędwica drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 5.salceson włoski / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 6.baleron drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 7.parówka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg 8.szynka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 9.mortadela drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 10.salceson drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 11.kiełbasa biała parzona / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 12.kiełbasa parówkowa / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg 1.kaszanka / 15131134-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.13.11.34-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 02.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: konserwy mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: 1.konserwa pasztet drobiowy / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 2.konserwa wołowa / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 3.konserwa turystyczna wieprzowa / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8, 15.13.13.10-1, 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 02.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.