eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wrocław › D/Kw-220/69/11 Sukcesywne dostawy drobiu, mięsa, wędlin, konserw mięsnyych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-09-12

Wrocław: D/Kw-220/69/11 Sukcesywne dostawy drobiu, mięsa, wędlin, konserw mięsnyych
Numer ogłoszenia: 284496 - 2011; data zamieszczenia: 12.09.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 243884 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy we Wrocławiu, ul. Świebodzka 1, 50-950 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3272400, 3272502, faks 071 3436610.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: D/Kw-220/69/11 Sukcesywne dostawy drobiu, mięsa, wędlin, konserw mięsnyych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do Aresztu Śledczego we Wrocławiu artykułów spożywczych w asortymencie podanym poniżej, stanowiących jednocześnie kolejne części zamówienia. Zamówienie podzielone zostało na cztery części. Część I -Drób Tuszki z kurcząt P kl. A schłodzone lub mrożone w ilości 2 000 kg, PN-A-86520; Podudzia z kurcząt schłodzone lub mrożone w ilości 1 000 kg, PN-A-86520; Część II - Mięso, podroby Mięso wieprzowe w półtuszach, bez głowy i bez nóg, chłodzone, klasy R w ilości 11000 kg, PN-A-91/82001 ze zmianami; Mięso wołowe w ćwierćtuszach tylnych bez ogona, chłodzone, klasa umięśnienia R, klasa otłuszczenia 3 w ilości 6 000 kg, PN-A-91/82001 ze zmianami; Wątroba wieprzowa w ilości 1 400 kg, PN-86/A-8200; Część III - Wędliny Wędlina podrobowa - kaszanka w ilości 1 900 kg, PN-A-82007; Wędlina podrobowa - salceson w ilości 2 200 kg, PN-A-82007; Kiełbasa drobno rozdrobniona - typu litewska w ilości 2 600 kg, PN-A-82007; Kiełbasa drobno rozdrobniona - typu kanapkowa w ilości 1 200 kg, PN-A-82007; Produkt blokowy drobno rozdrobniony - typu pieczeń w ilości 2 400 kg, PN-A-82007; Produkt blokowy drobno rozdrobniony - typu mielonka wieprzowa w ilości 1 200 kg, PN-A-82007; Szynka drobiowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Polędwica drobiowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami Produkt blokowy drobiowy - typu kiełbasa golonkowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa grubo rozdrobniona drobiowa - typu szynkowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu kanapkowa w ilości 2 200 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu zwyczajna w ilości 3 400 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu śląska w ilości 3 400 kg, PN-A-86526 ze zmianami Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu kiełbaski lubuskie w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu mielonka w ilości 2 200 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa homogenizowana drobiowa - parówka cienka w ilości 3 000 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa homogenizowana drobiowa - mortadela w ilości 3 400 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa homogenizowana drobiowa - serdelek w ilości 1 500 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Wędlina podrobowa drobiowa - pasztetowa w ilości 2 200 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu mielonka - wymagana gramatura - 200 g, w osłonie barierowej ( flaku sztucznym) zamykanej obustronnie klipsami, pozwalająca rozdzielić poszczególne opakowania jednostkowe w taki sposób, aby nie doszło do ich uszkodzenia i otwarcia a ich zawartość pozostała nienaruszona, termin przydatności do spożycia minimum 7 dni w ilości 1 500 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa średnio rozdrobniona - Kiełbasa biała parzona w ilości 2 400 kg, PN-A-82007; Baleron z indyka w ilości 180 kg, PN-A-86526:1995/AZ2:2000, Polędwica z indyka w ilości 180 kg, PN-A-86526:1995/AZ2:2000; Szynka z indyka w ilości 180 kg, PN-A-86526:1995/AZ2:2000; Część IV -Konserwy mięsne Pasztet drobiowy - konserwa, puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane wymagana gramatura 1 puszki - 290-300g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy w ilości 1 500 kg; PN-A-86525:1996 Pasztet drobiowy - konserwa tzw. alupak, wymagana gramatura 1 puszki - 130-160g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy w ilości 150 kg PN-A-86525:1996; Konserwa mięsna wieprzowa - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane, wymagana gramatura 1 puszki - 300g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy w ilości 2 100 kg, PN-A-82022:1998;..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.40.00 - Podroby 15.11.21.00 - Świeży drób 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 2   

Nazwa: Część II - Mięso, podroby

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Borowina Zakład Mięsny Podsiadły s. j., Broszki 34, 98-270 Złoczew, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 160425,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 148470,00

  • Oferta z najniższą ceną: 148470,00 / Oferta z najwyższą ceną: 217035,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Część III - Wędliny

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Borowina Zakład Mięsny Podsiadły s. j., Broszki 34, 98-270 Złoczew, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 204286,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 189126,00

  • Oferta z najniższą ceną: 189126,00 / Oferta z najwyższą ceną: 347949,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Część IV - Konserwy mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Konshurt Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21460,73 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 17583,30

  • Oferta z najniższą ceną: 17583,3 / Oferta z najwyższą ceną: 20887,65

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.