eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Świadczenie usług cateringowych podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 22 stycznia 2011r.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-01-25

Białystok: Świadczenie usług cateringowych podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 22 stycznia 2011r.
Numer ogłoszenia: 28349 - 2011; data zamieszczenia: 25.01.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 3787 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto Białystok, ul. Słonimska 1, 15-950 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 869 60 02, faks 085 869 62 65.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 22 stycznia 2011r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług cateringowych podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 22.01.2011 r., o godz. 20.00 w Auli Magna Pałacu Branickich przy ul. J. Kilińskiego 1 w Białymstoku. 2. Przewidywana liczba uczestników bankietu - 280 osób. 3. Zamawiający wymaga dostarczenia: - stołów szwedzkich okrągłych o średnicy min. 150 cm w ilości 10 sztuk, na których rozstawione zostaną potrawy; - stołów prostokątnych, które ustawione zostaną wzdłuż ścian, do wydawania posiłków gorących, - stolików koktajlowych 4-6 osobowych w ilości 13 sztuk i rozstawienie ich na holach bocznych przy Auli Magna, do spożycia posiłku na stojąco, - stoły powinny być nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sali oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). 4. Wymagania dotyczące obsługi: - 12 kelnerów posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (białe kurtki, białe koszule z długim rękawem, białe muchy, czarne spodnie, czarne pantofle, białe rękawiczki), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawność, uprzejmość, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, znajomość dwóch języków obcych (język angielski minimum w stopniu średnim). Wyłącznie męska obsługa, wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 5. Dnia 22 stycznia 2011 roku Wykonawca zobowiązuję się do dostarczenia posiłków oraz stołów własnym środkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania (pełna gotowość wymagana jest na godz. 19.30). 6. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnych stołów, nakrycia, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie sali po zakończeniu spotkania w ciągu 30 min. 7. Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 8. Posiłki winny być dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy. 9. Posiłki muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. 10. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 11. Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki. 12. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków. 13. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. 14. Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 15. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 16. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. Przez Świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym w SIWZ. 17. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dania gorące; Kołduny z majerankiem w rosole Cielęcina nadziewana podgrzybkami w śmietanie duszona Gulasz z dzika z darami lasu Naleśniki cannelloni na beszamelu (Dania na gorąco po 80-100g/os) Dodatki do dań gorących: Ziemniaki gratin Warzywa z pary (Dodatki po 80-100g/os) Dania na zimno: Szczupak faszerowany po polsku Jesiotr z sosem chrzanowo jabłkowym Roladki z łososia i sera Sałatka z wędzonej makreli na jajkach podana Gałeczki rybne w warzywnym auszpiku Tatar z tuńczyka na cytrynie Koszyczki serowe z sałatką z tuńczyka Cielęcina na zimno w sosie musztardowym Deska pasztetów z ćwikłą domową Rolada z kurczaka z pistacjami zawijana Piersi gęsie wędzone w plastry siekane Półmisek wędzonej dziczyzny Polędwiczki ze śliwkami i sosem żurawinowym Klopsiki z królika na ogórku podane Boczek na zimno w cebuli balsamicznej Tatar Rostbef na pestkach dyni i pomidorach (Dania na zimno po 30-50g/os Dodatki: Sałatka łososiowa Sałatka krabowa Sałatka polska Sałatka chłopska z grubo krojoną fetą Sałatka włoska z grillowanym kurczakiem Półmiski warzyw Chrzan tarty na śmietanie Grzybki marynowane Ogórki korniszonki Sos tatarski Chleby wiejskie (Dodatki po 30-50/osobę) Ciasta: Sernik Strucla Szarlotka Patery owoców Deserki (truskawkowy, waniliowy) (Ciasta w wadze 100 g/os) Napoje zimne: Woda gazowana i niegazowana w szklanych kieliszkach (1l/os) Sok jabłkowy, pomarańczowy, z czarnej porzeczki, w dzbanach szklanych (1l/os) Bar kawowy: Kawa, Herbata (po 400 ml na osobę).

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.01.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU ALICJA Skurski Tomasz, ul. Rzemieślnicza 40, 15-773 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 30240,00

  • Oferta z najniższą ceną: 30240,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8769600,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.