eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Parczew › Dostawa artykułów spożywczych. SPZOZ.V.ZP-3520/3/2016.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-03-18

Parczew: Dostawa artykułów spożywczych. SPZOZ.V.ZP-3520/3/2016.
Numer ogłoszenia: 28085 - 2016; data zamieszczenia: 18.03.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 28556 - 2016r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, ul. Kościelna 136, 21-200 Parczew, woj. lubelskie, tel. 83 3552113, faks 83 3552113.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych. SPZOZ.V.ZP-3520/3/2016..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych w podziale na zadania do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Parczewie w asortymencie i ilościach określonych szczegółowo na załączonych formularzach cenowych - Zadania od nr 1 do 7 tj.: Zadanie nr 1 - Drób świeży Zadanie nr 2 - Jaja kurze Zadanie nr 3 - Mięso i wędliny Zadanie nr 4 - Nabiał Zadanie nr 5 - Pieczywo Zadanie nr 6 - Artykuły spożywcze różne Zadanie nr 7 - Ryby, warzywa mrożone 3. Dostawy będą realizowane przez Wykonawcę zgodnie z bieżącymi zamówieniami składanymi przez pracownika Kuchni lub Działu Zamówień Publicznych (w formie pisemnej, faxem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) na koszt i ryzyko Wykonawcy do Magazynu Kuchni, mieszczącego się w siedzibie Zamawiającego, w terminie: 1) drób świeży, dostawa jeden raz w tygodniu z bieżącej produkcji - dzień do uzgodnienia z Zamawiającym; 2) jaja kurze, dostawa jeden raz w tygodniu z bieżącej produkcji - dzień do uzgodnienia z Zamawiającym; 3) mięso i wędlina, dostawa trzy razy w tygodniu np. poniedziałek, środa, piątek lub dni do uzgodnienia. Dostarczane mięso i wędliny będą pochodzić z bieżącej produkcji; 4) nabiał, dostawa codziennie (oprócz niedziel i dni świątecznych), w godzinach 5.30-6.00 rano. Jednocześnie Zamawiający dopuszcza realizację dostaw cztery razy w tygodniu, w przypadku zainstalowania przez Wykonawcę we wskazanym pomieszczeniu urządzenia chłodniczego (urządzenie o pojemności min. 250 l), odpowiednie dla utrzymania stałości temperatury na poziomie 1-6 oC. W przypadku zainstalowania urządzenia chłodniczego, dostawy będą realizowane w poniedziałek, środę, piątek i sobotę do godziny 9.30 z zastrzeżeniem, że Wykonawca może zrealizować sobotnią dostawę w poniedziałek, w godzinach 5.30-6.00. Urządzenie chłodnicze na okres obowiązywania umowy zostaje oddane Zamawiającemu w nieodpłatne użyczenie; 5) pieczywo, dostawy codziennie za wyjątkiem niedziel i dni świątecznych od godz. 6.30 do godz. 7.00 rano; 6) artykuły spożywcze różne, dostawa jeden raz w tygodniu - dzień do uzgodnienia z Zamawiającym; 7) ryby mrożone, śledzie i warzywa mrożone dostawa jeden raz w tygodniu - dzień do uzgodnienia z Zamawiającym; Termin przydatności do spożycia artykułów spożywczych w dniu dostawy powinien być nie krótszy niż 1/2 okresu przydatności podanego na opakowaniu produktu (liczonego od daty produkcji), z zastrzeżeniem wymogów szczególnych wynikających z formularzy asortymentowo-cenowych. Oferowane produkty muszą spełniać warunki określone w formularzach cenowych oraz muszą być dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. 4. Wykonawca w razie realizacji dostawy nabiału cztery razy w tygodniu, zobowiązuje się do dostawy oraz zainstalowania na własny koszt urządzenia chłodniczego w siedzibie Zamawiającego w przeznaczonym do tego pomieszczeniu o powierzchni 20 m2, w terminie - najpóźniej przy pierwszej dostawie, bez dodatkowego wynagrodzenia. Wykonawca zapewnia, że zainstalowane przez niego urządzenie chłodnicze zagwarantuje utrzymanie stałej temperatury przechowywanego w nim nabiału na poziomie 1-6 oC. Wykonawca zapewnia sprawne działanie i wymagane przeglądy dla zainstalowanego urządzenia chłodniczego, a w razie wystąpienia usterki uniemożliwiającej Zamawiającemu korzystanie z urządzenia zobowiązuje się niezwłocznie (maksymalnie w terminie 24 godzin od dnia zgłoszenia usterki) do dostarczenia i zamontowania na swój koszt zamiennego urządzenia chłodniczego, o parametrach nie gorszych niż pierwotne urządzenie..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00 - Jaja 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.21.00 - Świeży drób 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.81.10.00 - Pieczywo 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Zadanie Nr 1 - Drób świeży

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.03.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Tadeusz Harasim, ul. Spółdzielcza 6, 21-110 Ostrów Lubelski, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16230,46 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 16569,00

  • Oferta z najniższą ceną: 16569,00 / Oferta z najwyższą ceną: 16881,90

  • Waluta: PLN .


Część NR: 2   

Nazwa: Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.03.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Mięsny Mościbrody Sp. z o.o., Mościbrodach 53, 08-112 Wiśniew, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 70731,21 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 73350,90

  • Oferta z najniższą ceną: 73350,90 / Oferta z najwyższą ceną: 81671,84

  • Waluta: PLN .


Część NR: 3   

Nazwa: Zadanie Nr 4 - Nabiał

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.03.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Spółdzielnia Mleczarska MLEKOVITA, ul. Ludowa 122, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 84715,03 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 86779,88

  • Oferta z najniższą ceną: 86779,88 / Oferta z najwyższą ceną: 87507,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 4   

Nazwa: Zadanie Nr 5 - Pieczywo

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.03.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska, ul. 11 Listopada 5, 21-200 Parczew, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 44183,92 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 45843,00

  • Oferta z najniższą ceną: 45843,00 / Oferta z najwyższą ceną: 77700,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 5   

Nazwa: Zadanie Nr 6 - Artykuły spożywcze różne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.03.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurt i Detal Artykuły Spożywczo-Rolne Anna Siekierko, ul. Szpitalna 24, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55100,63 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 56236,30

  • Oferta z najniższą ceną: 56236,30 / Oferta z najwyższą ceną: 83489,18

  • Waluta: PLN .


Część NR: 6   

Nazwa: Zadanie Nr 7 - Ryby i warzywa mrożone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.03.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurt i Detal Artykuły Spożywczo-Rolne Anna Siekierko, ul. Szpitalna 24, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13061,88 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 12405,75

  • Oferta z najniższą ceną: 12405,75 / Oferta z najwyższą ceną: 14538,73

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.