eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Chmielnik › Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-10-21

Chmielnik: Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej
Numer ogłoszenia: 279814 - 2015; data zamieszczenia: 21.10.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 110837 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Obsługi Oświaty, Plac Kościuszki 7, 26-020 Chmielnik, woj. świętokrzyskie, tel. 41 354 32 73, faks 41 354 32 73 wew. 121.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna gminy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych stosownie do bieżących potrzeb do stołówki szkolnej przy Gimnazjum im. Gen. Kazimierza Tańskiego w Chmielniku, ul. Szkolna 7, zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.) w tym w szczególności: - artykułów spożywczych (różnych),- artykułów spożywczych mrożonych, - mięsa, przetworów mięsnych, - drobiu, - ryb, - warzyw, - owoców, - pieczarek, - ziemniaków, - jaj, - mleka i produktów mleczarskich, - pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich. Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie w ilościach wynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Zamawiającego. Dostawy następować będą na podstawie telefonicznego lub pisemnego zamówienia, którego dokona pracownik upoważniony przez Zamawiającego (intendent) w terminie 24 godzin od momentu złożenia zamówienia . Wykonawca dostarczać będzie zamówioną partię towaru do Zamawiającego w dni robocze w godzinach od 7.00 do 8.00, własnym środkiem transportu i na własne ryzyko oraz nie będzie obciążać kosztami transportu Zamawiającego. Wykonawca zobowiązany jest do wniesienia towarów do magazynów żywnościowych znajdujących się w obiektach Gimnazjum im. gen. K. Tańskiego w Chmielniku. Wszystkie oferowane artykuły muszą pochodzić z bieżącej produkcji oraz muszą być pełnowartościowe w pierwszym gatunku, tzn. bez śladów uszkodzenia, opakowane oryginalnie z widocznym terminem przydatności do użytku. Opakowania mają być nienaruszone, posiadać zabezpieczenia zastosowane przez producenta oraz znaki identyfikujące produkt, a w szczególności znak towarowy produktu lub markę producenta artykułu. Jakość oferowanych artykułów powinna być zgodna z Polskimi Normami i obowiązującymi w tym zakresie przepisami. Upoważnieni pracownicy Zamawiającego (intendent i szefowa kuchni) będą dokonywać odbioru towaru pod względem ilościowo-wartościowym oraz obowiązujących norm jakościowych. Zamawiającemu przysługuje prawo odmowy przyjęcia towaru w przypadku wad ilościowych lub jakościowych. W przypadku zakwestionowania przez Zamawiającego dostarczonego towaru Wykonawca zobowiązuje się do jego wymiany na pełnowartościowy, w terminie nie dłuższym niż 24 godziny od zgłoszenia reklamacji. Zakwestionowany towar zostanie zwrócony Wykonawcy i odebrany transportem na koszt Wykonawcy. Zamawiający nie odpowiada za straty poniesione przez Wykonawcę z tytułu zwrotu kwestionowanej partii towaru. Dostarczane produkty spożywcze muszą być odpowiednio posortowane przez Wykonawcę i muszą być najwyższej jakości, w tym przede wszystkim muszą odpowiadać wymaganiom jakościowym stosownie do obowiązujących przepisów oraz muszą spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także muszą być przechowywane i transportowane w warunkach gwarantujących najwyższą jakość. Dostawy mięsa, drobiu i przetworów mięsnych powinny odbywać się w zamkniętych opakowaniach, lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych i nieuszkodzonych. Warzywa i owoce powinny być świeże, bez oznak zepsucia i pleśni . Produkty spożywcze powinny być dostarczone w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach zawierających oznaczenia fabryczne, tzn. rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności do spożycia, nazwę i adres producenta, oraz inne oznakowania zgodne z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa żywnościowego. Dostarczane produkty spożywcze w zależności od ich kategorii muszą przy każdej dostawie posiadać wszystkie niezbędne dokumenty wymagane przepisami prawa żywnościowego. Opis części zamówienia Część 1 - artykuły spożywcze (różne) - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1a do SIWZ 1. Chrzan tarty 180g 12 kg 2. Pomidory w puszce 400g 160 kg 3. Groszek konserwowy 400g 40 kg 4. Kukurydza konserwowa 40 kg 5. Koncentrat grzybowy 180g 25 kg 6. Koncentrat pomidorowy 30% np. Pudliszki 400 kg 7. Zupa grzybowa w torebkach 12 kg 8. Zupa pieczarkowa w torebkach 12 kg 9. Barszcz biały w torebkach 50 kg 10. Barszcz biały (butelka) 400 L 11. Sos pomidorowy 38g 30 kg 12. Sos pieczeniowy ciemny 30g 4 kg 13. Sos pieczarkowy 6 kg 14. Delikat do kurczaka 25g 40 kg 15. Vegeta (np. Podravka) 400 kg 16. Sól zmiękczająca mięso 30g 5 kg 17. Sos koperkowo-ziołowy 9g 3 kg 18. Maggi w płynie 200g 180 kg 19. Bazylia 10g 1,5 kg 20. Oregano 10g 1,5 kg 21. Sól czosnkowa 20g 6 kg 22. Zioła prowansalskie 10g 1,5 kg 23. Przyprawa do ryb 20g 2 kg 24. Liść laurowy 15g 6 kg 25. Majeranek 10g 6 kg 26. Pieprz czarny mielony 15g 12 kg 27. Ziele angielskie 15g 6 kg 28. Papryka słodka 20g 1 kg 29. Koncentrat szczawiowy 20 kg 30. Cukier op. 1 kg 800 kg 31. Sól op. 1 kg 800 kg 32. Kwasek cytrynowy 70g 12 kg 33. Majonez kielecki 200 kg 34. Ryż 200 kg 35. Ryż ekspresowy (4 saszetki w opakowaniu) 1 500 op. 36. Kasza jęczmienna gruba 700 kg 37. Mąka ziemniaczana 40 kg 38. Mąka pszenna typ 450 600 kg 39. Makaron nitki (pięciojajeczny) np. czaniecki 800kg 40. Makaron fale np. Lubella 800 kg 41. Makaron rurki np. Lubella 400 kg 42. Makaron świderki np. Lubella 400 kg 43. Makaron łazanki (małe) np. Lubella 400 kg 44. Makaron muszelki np. Lubella 400 kg 45. Makaron mini muszelki np. Lubella 200 kg 46. Olej roślinny 5L 600 L 47. Olej słonecznikowy 1L 100 L 48. Frytura 1 000 kg 49. Ogórek konserwowy 0,9L 900 kg 50. Ogórek kiszony 1 000 kg 51. Bułki parowane 10 000 szt. 52. Soczki w kartonikach różne smaki 02,L 25 000 szt. 53. Batoniki czekoladowe 39g np. Grześki 10 000 szt. 54. Wafelki 49g np. Pincessa 5 000 szt. 55. Wafelki 25g np. Knoppers 5 000 szt. 56. Paluszki słone 70g np. Lajkonik 10 000 szt. 57. Ciastka herbatniki 200g 10 000 szt. 58. Groch łuskany 500g 150 kg 59. Dżem 260g różne smaki 28 kg 60. Grzyby suszone (borowiki, podgrzybki) 5 kg 61. Sos neapolitański 30 kg 62. Przyprawa do mięs Delikat 30 kg 63. Ocet (0,5 L) 10 L 64. Gałka muszkatołowa 5 kg 65. Jogurt naturalny 180g 150 szt. 66. Jogurt 400g np. Aktimel 2 500 szt. 67. Jogurt pitny 150g np. Danone 2 500 szt. 68. Jogurt owocowy od 120g do150 g (różne smaki) 18 000 szt. 69. Margaryna (kostka 250g) np. Palma 500 kg 70. Kostki rosołowe wołowe 14 kg 71. Kostki rosołowe drobiowe 14 kg Część 2 - artykuły spożywcze mrożone - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1b do SIWZ. 1. Marchewka mrożona (kostka) 1 000 kg 2. Kalafior mrożony 500 kg 3. Zupy jarzynowe siedmioskładnikowe 500 kg 4. Truskawki mrożone 1 000 kg 5. Kluski śląskie 600 kg 6. Pyzy z mięsem 300 kg 7. Uszka z kapustą i grzybami 300 kg 8. Pierogi z serem 800 kg 9. Pierogi z mięsem i kapustą 1 000 kg 10. Pierogi z grzybami i kapustą 1 000 kg 11. Knedle ze śliwkami 1 000 kg 12. Pyzy ziemniaczane 1 000 kg 13. Pierogi z truskawkami 500 kg Część 3 - mięso, przetwory mięsne - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1c do SIWZ. 1. Schab wieprzowy (bez kości) 1 200 kg 2. Karkówka (bez kości) 900 kg 3. Mięso z szynki (bez kości) 900 kg 4. Łopatka wieprzowa (bez kości) 900 kg 5. Mięso gulaszowe wieprzowe (bez kości) 1 000 kg 6. Łata wołowa 100 kg 7. Pręga wołowa 100 kg 8. Wołowe drobne 100 kg 9. Słonina 400 kg 10. Ogon wołowy 70 kg 11. Kości wieprzowe od karku 300 kg 12. Kości wieprzowe od schabu 300 kg 13. Żeberka wieprzowe 500 kg 14. Smalec 500 kg 15. Kiełbasa podwawelska 1 000 kg 16. Kiełbasa śląska 1 000 kg 17. Żebra wołowe 100 kg 18. Boczek wędzony 500 kg 19. Wołowina pieczeniowa 300 kg Część 4 - drób - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1d do SIWZ. 1. Filet z kurczaka (świeży) 2 000 kg 2. Udko z kurczaka (świeże) 2 000 kg 3. Korpus z kurczaka ze skrzydłami (świeży) 2 000 kg 4. Kura rosołowa (świeża) 200 kg 5. Szyje indycze (świeże) 200 kg 6. Korpus z kaczki (świeży) 150 kg 7. Korpus z gęsi (świeży) 150 kg Część 5 - ryby - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1e do SIWZ. 1. Filet z Mintaja bez glazury SHP (Shatterpack) 1 000 kg 2. Filet z Dorsza bez glazury SHP (Shatterpack) 1 000 kg 3. Filet z Miruny bez glazury SHP (Shatterpack) 1 000 kg 4. Filet z Tilapii bez glazury SHP (Shatterpack) 1 000 kg Część 6 - warzywa - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1f do SIWZ. 1. Cebula 600 kg 2. Marchew 1 200 kg 3. Seler (korzeń) 500 kg 4. Pietruszka (korzeń) 1 000 kg 5. Por 1 500 szt. 6. Ogórki sałatkowe 600 kg 7. Pietruszka natka (w pęczkach) 1 500 szt. 8. Szczypior (w pęczkach) 200 szt. 9. Koper świeży (w pęczkach) 2 500 szt. 10. Czosnek (główka) 300 szt. 11. Rzodkiewka (w pęczkach) 300 szt. 12. Kapusta biała 500 szt. 13. Kapusta biała młoda (w czerwcu) 300 szt. 14. Kapusta czerwona 400 szt. 15. Kalafior (minimum 1,5kg) 300 szt. 16. Brokuły 300 szt. 17. Buraki czerwone 2 000 kg 18. Fasola Jaś duży 400 kg 19. Kapusta kwaszona (wiadro 10kg) 1 500 kg 20. Kapusta pekińska 1 500 szt. 21. Papryka czerwona, słodka 100 kg 22. Pomidory 200 kg 23. Sałata zielona 400 szt. 24. Fasola szparagowa (żółta) 300 kg 25. Papryka zielona 150 kg 26. Papryka żółta 150 kg Część 7 - owoce - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1g do SIWZ. 1. Jabłka 4 000 kg 2. Mandarynki 500 kg 3. Banany 1 000 kg 4. Kiwi 200 kg 5. Pomarańcze 1 500 kg 6. Nektarynki 200 kg 7. Brzoskwinie 200 kg 8. Śliwki Węgierki (duże) (od września do listopada) 300 kg 9. Gruszki (od września do listopada) 800 kg 10. Truskawki świeże (maj czerwiec) 400 kg Część 8 - ziemniaki - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1h do SIWZ. 1. Ziemniaki jadalne (w workach siatkowych po 15kg) 15 000 kg 2. Ziemniaki jadalne (młode w miesiącu czerwcu) 3 000 kg Część 9 - pieczarki - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1i do SIWZ. 1. Pieczarki 500 kg Część 10 - jaja - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1j do SIWZ. 1. Jaja (rozmiar minimum XL) 20 000 szt. Część 11 - mleko i produkty mleczarskie - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1k do SIWZ. 1. Serek waniliowy 140g 8 000 szt. 2. Ser biały półtłusty 700 kg 3. Ser żółty (Gouda) 300 kg 4. Ser topiony śmietankowy 250 kg 5. Śmietana 30% 1 200 L 6. Śmietana 18% (kwaśna) 1 200 kg 7. Masło Extra (kostka 250g) 500 kg Część 12 - pieczywo, świeże wyroby piekarskie - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1L do SIWZ. 1. Chleb mieszany krojony 0,9kg 3 000 szt. 2. Chleb mieszany 0,6kg (foremka) krojony 7 000 szt. 3. Chleb ciemny 0,6kg 1 500 szt. 4. Bułka zwykła pszenna 50g 10 000 szt. 5. Bułka słodka z nadzieniem 100g 8 000 szt. 6. Bułka tarta 1 200 kg 7. Pączki z nadzieniem owocowym 2 500 szt. 8. Bułki z jagodami 2 500 szt. Miejsce dostarczania przedmiotu zamówienia: Stołówka szkolna przy Gimnazjum im. gen. K. Tańskiego w Chmielniku ul. Szkolna 7, 26-020 Chmielnik..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Artykuły spożywcze różne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe MIR Robert Guca, Al.Górników Staszicowskich 126, 25-808 Kielce, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 103000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 149172,57

  • Oferta z najniższą ceną: 149172,57 / Oferta z najwyższą ceną: 149172,57

  • Waluta: PLN .


Część NR: 2   

Nazwa: Artykuły spożywcze mrożone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • INTERPOLAR Robert Pytel, Ewa Pytel Sp.J., ul. Wiejska 55, 25-319 Kielce, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 39627,00

  • Oferta z najniższą ceną: 39627,00 / Oferta z najwyższą ceną: 50022,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 3   

Nazwa: Mięso, przetwory mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.09.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przetwórstwo Mięsa Łatanice Zbigniew Chrobot, Łatanice 132, 28-160 Wiślica, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 102000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 123180,75

  • Oferta z najniższą ceną: 112885,50 / Oferta z najwyższą ceną: 123180,75

  • Waluta: PLN .


Część NR: 4   

Nazwa: Drób

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.09.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przetwórstwo Mięsa Łatanice Zbigniew Chrobot, Łatanice 132, 28-160 Wiślica, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 51000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 53707,50

  • Oferta z najniższą ceną: 53707,50 / Oferta z najwyższą ceną: 65430,75

  • Waluta: PLN .


Część NR: 5   

Nazwa: Ryby

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe PINGWINEK Jerzy Świercz, Anna Świercz Spółka jawna, ul. Domaszowska 94, 25-320 Kielce, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 61320,00

  • Oferta z najniższą ceną: 61320,00 / Oferta z najwyższą ceną: 66675,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 10   

Nazwa: Jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.09.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Ferma Drobiu Mieczysław Rejdak, Leszcze 35a, 28-400 Pińczów, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8000,00

  • Oferta z najniższą ceną: 7350,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8610,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 11   

Nazwa: Mleko i produkty mleczne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa STARMLECZ, ul.Zgodna 4b, 27-200 Starachowice, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 60000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 41801,55

  • Oferta z najniższą ceną: 41801,55 / Oferta z najwyższą ceną: 48262,20

  • Waluta: PLN .


Część NR: 12   

Nazwa: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.09.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • FPU NATEX Sylwia Graniczka, Złotniki 308A, 39-300 Mielec, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 37000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 24538,35

  • Oferta z najniższą ceną: 23061,30 / Oferta z najwyższą ceną: 44210,70

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.