eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szklarska Poręba › Dostawa mięsa i jego przetworów dla Zakładu Budżetowego Zespół Szkoleniowo - Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porębie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-09-06

Szklarska Poręba: Dostawa mięsa i jego przetworów dla Zakładu Budżetowego Zespół Szkoleniowo - Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porębie
Numer ogłoszenia: 278442 - 2010; data zamieszczenia: 06.09.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 226090 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkoleniowo-Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porębie, ul. 1 Maja 62, 58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie, tel. 0-75 717 23 43, faks 0-75 717 20 26.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: ZAKŁAD BUDŻETOWY.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i jego przetworów dla Zakładu Budżetowego Zespół Szkoleniowo - Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porębie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Budżetowego Zespół Szkoleniowo - Wypoczynkowy MSWiA w Szklarskiej Porębie. Dostawy objęte przedmiotem zamówienia winny być świadczone niezależnie od warunków pogodowych, codziennie, na telefoniczne zgłoszenie Zamawiającego. Dopuszcza się złożenie zamówienia faksem lub e-mailem. Zamówienie realizowane ma być na drugi dzień po telefonicznym zamówieniu towaru przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego. Dostarczanie przedmiotu zamówienia winno odbywać się na ryzyko i koszt własny wykonawcy, własnym specjalistycznym transportem zgodnie z obowiązującym prawem i zasadami dobrej praktyki higienicznej. Wszelkie koszty wydania przedmiotu umowy, w szczególności koszty opakowania, przesyłania, załadunku, rozładunku i ubezpieczenia ponosi Wykonawca. Dostawa następować będzie w dni powszednie od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 15:00. Dostarczany asortyment musi być świeży i spełniać wymogi jakościowe dotycząc wytwarzania, przechowywania i transportu produktów żywnościowych w systemie kontroli HACCP. Wszystkie wyroby objęte niniejszym postępowaniem (każda dostawa) muszą posiadać czytelne, trwałe metki z nazwą producenta, datą produkcji, wagą, datą przydatności do spożycia i nazwą dostarczonego wyrobu. Wymagane terminy przydatności do spożycia: mięso świeże w terminem przydatności min. 3 dni, mięso pakowane próżniowo z terminem przydatności min. 7 dni, wędliny pakowane próżniowo z terminem przydatności do spożycia min. 10 dni.1. karkówka wieprzowa bez kości PN-86/A-82002 całkowicie odkostniona, słonina całkowicie zdjęta 230 kg 2. łopatka wieprzowa bez kości PN-86/A-82002 mięso odtłuszczone, całkowicie odkostnione 410 kg 3. podgardle surowe PN-86/A-82002 mięso odkostnione, 20 kg 4. schab z kością i polędwicą PN-86/A-82002 słonina ze schabu zdjęta 360 kg 5. słonina PN-86/A-82004 bez skóry, surowa niemrożona, 10 kg 6. golonka z/k tylna PN-86/A-82002 golonka wyluzowana bez kości, chuda peklowana 10 kg 7. wątroba wieprzowa PN-86/A-82004 barwa ciemno czerwona, zapakowana hermetycznie 10 kg 8. żeberka wieprzowe mięsne PN-86/A-82002 żeberka o niewielkim przeroście tłuszczowym, zawartością min. 5 cm mięsa nad kością 30 kg 9. boczek surowy chudy PN-86/A-82002 nie mrożony spełniający wymagania normy 10 kg drób świeży 10. kurczak świeży cały PN-92/A-86521 waga jednostkowa ok. 1,5 kg - 2,5 kg, 60 kg 11. filet z piersi z kurczaka świeżego PN-92/A-86521 płaty pojedyncze lub podwójne, bez przylegającej skóry 180 kg 12. udka kurczaka świeże PN-92/A-86521 pałka z udźcem bez korpusu waga 250-300 g. 140 kg 13. porcje rosołowe z kurczaka PN-92/A-86521 porcja rosołowa z szyją, 30 kg 14. skrzydełka z kurczaka PN-92/A-86521 skrzydełka z kawałkiem mięsa z przeznaczeniem na grilla 70 kg wołowina świeża 15. flaki wołowe krojone PN-86/A-82004 flaki wołowe świeże, oczyszczone, 20 kg 16. wołowina pieczeniowa PN-88/A-82003 wołowina ekstra zrazowa bez kości, może być antrykot wołowy bez kości 10 kg wędliny drobiowe 17. filet drobiowy faszerowany PN-92/A-86521 Rolada z fileta drobiowego faszerowana , zawartość mięsa drobiowego: min. 50% 30 kg 18. szynka z indyka PN-92/A-86521 może być polędwica z indyka wędzona, lekko rozdrobniona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 40 % 30 kg 19. polędwica drobiowa PN-92/A-86521 Polędwica z kurczaka wędzona, lekko rozdrobniona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 40 % 20 kg 20. szynka drobiowa PN-A-82007 podwędzana, wyprodukowana z surowca drobiowego grubo rozdrobnionego, z dodatkiem przypraw, gotowana, nieprasowana, zawartość mięsa drobiowego: min. 40 % 30 kg 21. wędzonka indycza PN-92/A-86521 pierś z indyka, nie mielona, wędzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 60 % 20 kg 22. parówka drobiowa podwędzana PN-92/A-86521 Drobno rozdrobniona homogenizowana, wędzona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min. 30 % 50 kg 23. serdelki drobiowe PN-92/A-86521 Drobno rozdrobniona homogenizowana, wędzona, parzona, zawartość mięsa drobiowego: min 30 %, długość do 9 cm. 80 kg 24. galantyna z drobiu PN-92/A-86521 mięso drobiowe w galarecie, formowane w formie rolady, zawartość mięsa drobiowego: min. 50 % 30 kg 25. pasztet pieczony drobiowy PN-92/A-86521 pasztet pieczony z mięsa drobiowego, pieczony w piecu w foremkach, zawartość mięsa drobiowego min. 60% 20 kg wędliny wieprzowe 1. baleron gotowany PN-A-82007 wędzonka wieprzowa, zawartość mięsa wieprzowego: min. 70 %, 50 kg 2. boczek wędzony PN-A-82007 łuskany, parzony, chudy, spełniający normę tłuszczu dla boczku bez żeberek, zawartość mięsa wieprzowego: min. 80 %, 50 kg 3. kaszanka grillowa PN-A-82007 kaszanka grillowa lub krupniok z podrobami wielkość wagowa od 100 -130 g, zawartość mięsa wieprzowego: min. 30 %, 10 kg 4. kiełbasa biała parzona PN-A-82007 Parzona, zawartość mięsa wieprzowego: min. 50 %, 20 kg 5. kiełbasa biała surowa PN-A-82007 Surowa, zawartość mięsa wieprzowego: min. 50 %, 20 kg 6. kiełbasa krakowska parzona PN-A-82007 grubo rozdrobniona, wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego, wędzona, parzona, zawartość mięsa min. 70 % 70 kg 7. kiełbasa śląska PN-A-82007 kiełbasa średniorozdrobniona, wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 40 %, kalibrowana na 100-130 g. 140 kg 8. kiełbasa szynkowa PN-A-82007 kiełbasa grubo rozdrobniona czysto wieprzowa, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 65 % 100 kg 9. kiełbasa żywiecka PN-A-82007 kiełbasa grubo rozdrobniona czysto wieprzowa, wędzona, parzona, podsuszana, zawartość mięsa wieprzowego min. 70 % 10 kg 10. łopatka gotowana PN-A-82007 porcja mięsa nierozdrobniona, peklowana, gotowana, podwędzana, zawartość mięsa min. 50 % 30 kg 11. ogonówka PN-A-82007 porcja mięsa nierozdrobniona, peklowana, gotowana, podwędzana, zawartość mięsa min. 70 % 70 kg 12. pieczeń a ala kaczka PN-A-82007 mieszanka mięsa mielonego, wyprodukowana z mięsa, pieczona, zawartość mięsa min. 20 % 20 kg 13. parówki wieprzowe PN-A-82007 Drobno rozdrobniona homogenizowana, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min 30 % 150 kg 14. pasztet pieczony wieprzowy PN-A-82007 mieszanka mięsa mielonego, wyprodukowana z mięsa wieprzowego pieczona, zawartość mięsa min. 60 % 10 kg 15. polędwica sopocka PN-A-82007 wyrób wieprzowy o zachowanej strukturze tkankowej, parzony, wędzonka wieprzowa, zawartość mięsa wieprzowego min. 75 % 30 kg 16. szynka konserwowa PN-A-82007 szynka konserwowa wieprzowa, formowana w kształcie bloku, wyrób parzony grubomielony, zawartość mięsa wieprzowego min. 55 % 60 kg 17. szynka wieprzowa gotowana PN-A-82007 szynka wieprzowa, wędzona, parzona, zawartość mięsa wieprzowego min. 75 % 50 kg 18. szynka wiejska PN-A-82007 skład: mięso szynki wieprzowej 75 %, z cienką warstwą tłuszczu, wędzony , parzony 50 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.08.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SP. J., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40450,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 30404,10

  • Oferta z najniższą ceną: 30404,10 / Oferta z najwyższą ceną: 30404,10

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.