eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nidzica › Ogłoszenie o zamówieniu na dostawy produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-08-13

Nidzica: Ogłoszenie o zamówieniu na dostawy produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy
Numer ogłoszenia: 277090 - 2009; data zamieszczenia: 13.08.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej , ul. Kolejowa 5/7, 13-100 Nidzica, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6252914, faks 089 625 81 53.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://nidzica-mops.bip-wm.pl/public/
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: http://nidzica-mops.bip-wm.pl/public/

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Ogłoszenie o zamówieniu na dostawy produktów żywnościowych do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów żywnościowych, wykonawca będzie dostarczał żywność własnym transportem przystosowanym do transportu artykułów spożywczych w dni robocze. Dostawa żywności do stołówki Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nidzicy z podziałem na zadania w okresie od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2009 roku..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.33.11.70 - Warzywa mrożone 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 4.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy złożą ważną i odpowiednią ofertę oraz: 1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień- zaświadczenie o wpisie do ewidencji gospodarczej. 2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawia pisemnie zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia (oświadczenie) 3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia (oświadczenie) 4. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zmówienia publicznego (oświadczenie) zgodnie z art. 24 Pzp..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony i podpisany formularz oferty wg ZAŁĄCZNIKA NR 1 do SIWZ, który należy sporządzić ściśle wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego. 2. Wypełniony i podpisany arkusz kalkulacyjny wg ZAŁĄCZNIKA NR 2 SIWZ , który należy wypełnić ściśle wg określonego wzoru. 3. Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy wg ZAŁĄCZNIKA NR 3 do SIWZ. 4. Zaakceptowany projekt umowy dla zadania ZAŁĄCZNIK do SIWZ. Przez akceptację rozumie się złożenie podpisu i imiennej pieczątki przez uprawnioną osobę na ostatniej stronie wzoru umowy. 5. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę). W przypadku występowania pełnomocnika należy dołączyć pełnomocnictwo dla osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów. 6. Dokumenty muszą być złożone w formie oryginału lub kserokopii potwierdzonej za zgodność z oryginałem. Brak jakiegokolwiek dokumentu powoduje odrzucenie oferty..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://nidzica-mops.bip-wm.pl/public/.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ul. Kolejowa 5, 13-100 Nidzica.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.08.2009 godzina 10:00, miejsce: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ul. Kolejowa 5, 13-100 Nidzica sekretariat (I piętro).

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Produkty drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 Schab bez kości kg 40 2 Kotlet hamburger kg 45 3 Karkówka wieprzowa b/k kg 30 4 Pasztetowa kg 60 5 Łopatka kg 150 6 Żeberka wieprzowe kg 30 7 Boczek wędzony parzony kg 45 8 Baleron kg 20 9 Szynka surowa kg 50 10 Kiełbasa zwyczajna kg 150 11 Kiełbasa francuska kg 180 12 kiełbasa śląska kg 180 13 Berlinki kg 100 14 Szynka wędzona kg 40 15 Ogonówka kg 25 16 serdelki kg 90 17 Smalec(200g) Szt. 200 18 Salceson Kg 50 19 kaszanka Kg 90 20 Wątróbka wieprzowa kg 20 Produkty drobiowe Lp Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 skrawki indycze kg 15 2 Żołądki kg 25 3 Udka z kurczaka kg 250 4 Porcje rosołowe z kurcz kg 300.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Różne produkty Spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Różne produkty spożywcze Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1. Cukier(1kg) Kg 90 2. Cukier puder (0,5kg) Kg 4 3. Cukier waniliowy(16g) Szt. 30 4. Kasza jęczmienna(1kg) Kg 60 5. Kasza gryczana (1 kg) Kg 20 6. Ryż biały długoziarnisty (1 kg) Kg 160 7. Mąka luksusowa(1kg) Kg 280 8. Makaron nitki, kolanka, łazanki, świderki, gwiazdki, spaghetti, równoważne Knorr (3 kg) Kg 250 9. Sól jodowana(1kg) Kg 130 10. Dżem (0,28g) Szt. 55 11. Majeranek (15 g) Szt. 30 12. Liść laurowy (7 g) Szt. 30 13. Pieprz ziołowy (20g) Szt. 100 14. Koperek suszony(20g) Szt. 45 15. Przyprawa do kurczaka(20g) Szt. 30 16. Pietruszka suszona (20g) Szt. 30 17. Papryka sypka(20g) Szt. 40 18. Ziele angielskie(15g) Szt. 40 19. Pieprz naturalny mielony(20g) Szt. 120 20. Przyprawa do zup równoważnik knorr delikat (860 ml) Szt. 20 21. Baton w polewie czekoladowej odpowiednim Princessa (39g) Szt. 800 22. -herbatniki, betit- ber (80 g) Szt. 800 23. -biszkopty w polewie czekoladowej z galaretką równoważnik delicji (130g) Szt. 1000 24. Konserwa turystyczna(300g) Szt. 400 25. Gulasz angielski (300g) Szt. 300 26. Paprykarz szczeciński (300g) Szt. 300 27. Oliwa z oliwek (750ml) Szt 6 28. Ocet 10% (0,5l) Szt. 30 29. Kwasek cytrynowy (20g) Szt. 35 30. bułka tarta(0,5kg) Szt. 60 31. Przecier 30% pomidorowy (900g) równoważny Pudliszki Szt. 100 32. Vegeta 1 kg Szt. 40 33. Olej(1l) równ.Kujawski Szt. 60 34. Herbata(100g) Szt. 10 35. Ketchup odpowiednik łowicz Szt. 10 36. Napój alsa 1 kg Szt. 80 37. Sok marchwiowo bananowy zagęszczany odpowiednik Kubusia (0,33l) Szt. 800 38. Sok Jabłkowy odpowiednik fortuny (1l) Szt. 60 39. Sok pomarańczowy odpowiednik fortuny (1l) Szt. 60 40. Sok wieloowocowy odpowiednik fortuny (1l) Szt. 50 41. Soczek ze słomką (0,2l) odpowiednik tymbark Szt. 350 42. Draże czekoladowe (70g) Szt. 150 43. Kukurydza konserwowa (400g) odpowiednik bonduelle Szt. 40 44. Pasztet odpowiednik podlaskiego 10dag Szt. 500 45. Majonez sałatkowy (900g) Szt. 15 46. Musztarda(290g ) odpowiednik kamis Szt. 10 47. Ogórki konserwowe(0,9l) Szt. 100 48. Sos grzybowy (1.1Kg0 odpowiednik knorr Kg 5 49. Sos pomidorowy (2000g) opowiednik knorr Szt. 20 50. Proszek do pieczenia (30g) Szt. 5 51. Czekolada odpowiednik Wedel (100 g) Szt. 300 52. Lizak Szt. 300 53. Szczaw słoik (385g) Szt. 110 54. Zupka chińska odpowiednik Winiary (60g) Szt. 100 55. Zupa borowikowa (3kg) Szt. 5 56. Zupa kalafiorowa (3 kg) Szt. 6 57. Zup pieczarkowa (3 kg) Szt. 6 58. Barszcz czerwony (3 kg) Szt. 5 59. Barszcz biały (3 kg) Szt. 20 60. Żurek (3 kg) Szt. 5 61. Zupa ogonowa (3 kg) Szt. 8 62. Groszek konserwowy odpowiednik bonduelle (400 g) Szt. 35 63. Fasola (5 kg) kg 50 64. Groch (5 kg) kg 95 65. Chrzan w słoiczku (29 g) Szt. 10 66. Kakao Szt. 3 67. Krem czekoladowy na kanapki odpowiednik nu telli (200 g) Szt. 18.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb Warzywa mrożone Produkty głęboko mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 Filet mrożony z pangi kg 60 2 Filet z mintaja kostka kg 40 3 Brokuły (2.5kg) Szt. 10 4 Frytki (2,5kg) Szt. 5 5 Włoszczyzna (2.5kg) Szt. 190 6 Kalafior mrożony (2.5kg)) Szt. 70 7 Zupa jarzynowa (2.5kg) Szt. 40 8 Kopytka równoważne feliks (450g) Szt. 60 9 Marchew z groszkiem (2.5kg) Szt. 50 10 Pierogi ruskie równoważne feliks(450g) Szt. 30 11 Pierogi z kapustą równoważne feliks (450g) Szt. 50 12 Pierogi z miesem równoważne feliks (450g) Szt. 50 13 Pierogi z truskawkami równoważne feliks (450g) Szt. 15 14 Pyzy z mięsem równoważne Feliks (450g) Szt. 120 15 Uszka równoważne Feliks (450g) Szt. 30 16 Filety śledziowe małosolne Kg 30 17 Fasola szparagowa (2,5 kg) kg 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.00.00-6, 15.33.11.70-9, 15.89.60.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1. Masło (200g) extra Szt. 100 2. Mleko 3,2 karton (1l) Szt. 180 3. Śmietana 33% (1l) karton równoważnik Rama Szt. 200 4. Śmietana 30% kubek (200g) równoważnik ostrołęckiej Szt. 200 5. Jogurt owocowy równoważnik jogobelli (150 g) Szt. 2100 6. Jogurt owocowy równoważnik gratka (150g ) Szt. 900 7. Ser biały twarogowy półtusty kg 40 8. Ser twardy równoważnik gouda kg 5 9. Serek homogenizowany odpowiednik Danone (140 g) Szt. 2000 10. Serek homogenizowany odpowiednik Bakuś (140g ) Szt. 1500 11. Serek topiony odpowiednik hohland (100 g) Szt. 400.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Owoce, warzywa i podobne produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1. Ziemniaki kg 3300 2. Marchew kg 80 3. Pietruszka kg 10 4. Cebula kg 90 5. Kapusta biała kg 190 6. Kapusta młoda kg 50 7. Kapusta pekińska Szt. 50 8. Ogórki szklar kg 30 9. Buraczki kg 150 10. Pomidory szklar kg 15 11. Kalafior Szt. 30 12. Papryka kg 15 13. Pieczarki kg 70 14. Kapusta kiszona kg 220 15. Ogórki kwaszone kg 100 16. Truskawki świeże kg 15 17. Jabłka kg 350 18. Mandarynki kg 50 19. Cytryny kg 4 20. Seler kg 30 21. Banan kg 250 22. Pomarańcz kg 250 23. Kiwi Szt. 460 24. Sałata zielona szt 35 25. Jajko Szt. 2500 26. Koper- pęczek Szt. 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 Chleb baltonowski krojony mieszany (500 g) Szt. 3000 2 Chleb krojony graham(500g) Szt. 50 3 Bułki poznańska (0,08) Szt. 1200 4 Pączki z nadzieniem( 0.08) Szt. 250 5 Bułka z nadzieniem owocowym (0,08) Szt. 750 6 Bułka z pieczarka (0,80) Szt. 400 7 Bułka z parówką (0,80) Szt. 400 8 Ciasto drożdżowe Kg 40 9 Tort Kg 16.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.