eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sztum › Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych oraz przetworów owocowych i warzywnych.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-01-24

Sztum: Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych oraz przetworów owocowych i warzywnych.
Numer ogłoszenia: 27708 - 2014; data zamieszczenia: 24.01.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie , ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, faks 0-55 2672820.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych oraz przetworów owocowych i warzywnych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I Dostawa przypraw i koncentratów spożywczych 1. Przyprawa do zup w płynie w ilości 2500 litrów; CPV 15891500-5 2. Kwasek cytrynowy w ilości 30 kg; CPV 15890000-3 3. Sos pieczarkowy w proszku w ilości 700 kg; CPV 15871260-4 4. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 700 kg; CPV 15871260-4 5. Sos pomidorowy w proszku w ilości 800 kg; CPV 15871260-4 6. Sos sałatkowy w proszku w ilości 45 kg; CPV 15871260-4 7. Bulion grzybowy w ilości 130 kg; CPV 15891500-5 8. Bulion rosół w ilości 1600 kg; CPV 15891500-5 9. Bulion wołowy w ilości 1300 kg; CPV 15891500-5 10. Bulion jarzynowy w ilości 900 kg; CPV 15891500-5 11. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg; CPV 15891400-4 12. Zupa grochowa w proszku w ilości 500 kg; CPV 15891400-4 13. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 900 kg; CPV 15891400-4 14. Zupa pieczarkowa w proszku w ilości 500 kg; CPV 15891400-4 15. Żurek w proszku w ilości 600 kg; CPV 15891400-4 16. Barszcz biały w proszku w ilości 600 kg; CPV 15891400-4 17. Barszcz czerwony w proszku w ilości 150 kg; CPV 15891400-4 18. Kminek w ilości 10 kg; CPV 15870000-7 19. Koperek suszony w ilości 150 kg; CPV 15893000-4 20. Susz z marchwi w ilości 200 kg; CPV 15893000-4 21. Włoszczyzna suszona w ilości 200 kg; CPV 15893000-4 22. Pietruszka nać suszona w ilości 170 kg; CPV 15893000-4 23. Susz z cebuli w ilości 200 kg; CPV 15893000-4 24. Czosnek w proszku w ilości 100 kg; CPV 15870000-7 25. Majeranek w ilości 20 kg; CPV 15870000-7 26. Kurkuma w ilości 15 kg; CPV 15870000-7 27. Cynamon w ilości 50 kg; CPV 15870000-7 28. Pieprz czarny mielony w ilości 150 kg; CPV 15872100-2 29. Liść laurowy w ilości 25 kg; CPV 15870000-7 30. Papryka mielona ostra w ilości 170 kg; CPV 15870000-7 31. Ziele angielskie w ilości 60 kg; CPV 15870000-7 32. Zioła prowansalskie w ilości 15 kg; CPV 15872300-4 33. Kisiel w proszku w ilości 1600 kg; CPV 15833100-7 34. Proszek jajeczny w ilości 650 kg; CPV 15890000-3 35. Soja krajanka w ilości 300 kg; CPV 15890000-3 Część II Dostawa przetworów owocowych i warzywnych 1. Chrzan tarty w ilości 500 kg; CPV 15331110-1 2. Groszek konserwowy po odcieku w ilości 800 kg; CPV 15331462-3 3. Fasolka konserwowa po odcieku w ilości 800 kg; CPV 15331463-0 4. Koncentrat pomidorowy 30% w ilości 2500 kg; CPV 15331427-6 5. Pieczarki sterylizowane krojone po odcieku w ilości 300 kg; CPV 15331135-2 6. Marchew konserwowa po odcieku w ilości 500 kg; CPV 15331400-1 7. Kukurydza konserwowa po odcieku w ilości 800 kg; CPV 15331470-2 8. Ogórek konserwowy po odcieku w ilości 500 kg; CPV 15331500-2 9. Papryka konserwowa po odcieku w ilości 300 kg; CPV 15331136-9 10. Szczaw konserwowy w ilości 1500 kg; CPV 15331140-0 11. Ketchup w ilości 1000 kg; CPV 15871230-5 12. Kompot o smaku aronii w ilości 500 litrów; CPV 15332100-5 13. Kompot o smaku truskawkowym w ilości 500 litrów; CPV 15332100-5.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.05.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie Ul. Nowowiejskiego 14 82-400 Sztum.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.02.2014 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie Ul. Nowowiejskiego 14 82-400 Sztum.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa przypraw i koncentratów spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przyprawa do zup w płynie w ilości 2500 litrów; CPV 15891500-5 2. Kwasek cytrynowy w ilości 30 kg; CPV 15890000-3 3. Sos pieczarkowy w proszku w ilości 700 kg; CPV 15871260-4 4. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 700 kg; CPV 15871260-4 5. Sos pomidorowy w proszku w ilości 800 kg; CPV 15871260-4 6. Sos sałatkowy w proszku w ilości 45 kg; CPV 15871260-4 7. Bulion grzybowy w ilości 130 kg; CPV 15891500-5 8. Bulion rosół w ilości 1600 kg; CPV 15891500-5 9. Bulion wołowy w ilości 1300 kg; CPV 15891500-5 10. Bulion jarzynowy w ilości 900 kg; CPV 15891500-5 11. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg; CPV 15891400-4 12. Zupa grochowa w proszku w ilości 500 kg; CPV 15891400-4 13. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 900 kg; CPV 15891400-4 14. Zupa pieczarkowa w proszku w ilości 500 kg; CPV 15891400-4 15. Żurek w proszku w ilości 600 kg; CPV 15891400-4 16. Barszcz biały w proszku w ilości 600 kg; CPV 15891400-4 17. Barszcz czerwony w proszku w ilości 150 kg; CPV 15891400-4 18. Kminek w ilości 10 kg; CPV 15870000-7 19. Koperek suszony w ilości 150 kg; CPV 15893000-4 20. Susz z marchwi w ilości 200 kg; CPV 15893000-4 21. Włoszczyzna suszona w ilości 200 kg; CPV 15893000-4 22. Pietruszka nać suszona w ilości 170 kg; CPV 15893000-4 23. Susz z cebuli w ilości 200 kg; CPV 15893000-4 24. Czosnek w proszku w ilości 100 kg; CPV 15870000-7 25. Majeranek w ilości 20 kg; CPV 15870000-7 26. Kurkuma w ilości 15 kg; CPV 15870000-7 27. Cynamon w ilości 50 kg; CPV 15870000-7 28. Pieprz czarny mielony w ilości 150 kg; CPV 15872100-2 29. Liść laurowy w ilości 25 kg; CPV 15870000-7 30. Papryka mielona ostra w ilości 170 kg; CPV 15870000-7 31. Ziele angielskie w ilości 60 kg; CPV 15870000-7 32. Zioła prowansalskie w ilości 15 kg; CPV 15872300-4 33. Kisiel w proszku w ilości 1600 kg; CPV 15833100-7 34. Proszek jajeczny w ilości 650 kg; CPV 15890000-3 35. Soja krajanka w ilości 300 kg; CPV 15890000-3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.15.00-5, 15.89.00.00-3, 15.87.12.60-4, 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.87.00.00-7, 15.89.30.00-4, 15.87.00.00-7, 15.87.21.00-2, 15.87.23.00-4, 15.83.33.10-7, 15.89.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.05.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa przetworów owocowych i warzywnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chrzan tarty w ilości 500 kg; CPV 15331110-1 2. Groszek konserwowy po odcieku w ilości 800 kg; CPV 15331462-3 3. Fasolka konserwowa po odcieku w ilości 800 kg; CPV 15331463-0 4. Koncentrat pomidorowy 30% w ilości 2500 kg; CPV 15331427-6 5. Pieczarki sterylizowane krojone po odcieku w ilości 300 kg; CPV 15331135-2 6. Marchew konserwowa po odcieku w ilości 500 kg; CPV 15331400-1 7. Kukurydza konserwowa po odcieku w ilości 800 kg; CPV 15331470-2 8. Ogórek konserwowy po odcieku w ilości 500 kg; CPV 15331500-2 9. Papryka konserwowa po odcieku w ilości 300 kg; CPV 15331136-9 10. Szczaw konserwowy w ilości 1500 kg; CPV 15331140-0 11. Ketchup w ilości 1000 kg; CPV 15871230-5 12. Kompot o smaku aronii w ilości 500 litrów; CPV 15332100-5 13. Kompot o smaku truskawkowym w ilości 500 litrów; CPV 15332100-5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0, 15.33.11.10-1, 15.33.14.62-3, 15.33.14.63-0, 15.33.14.27-6, 15.33.11.35-2, 15.33.14.00-1, 15.33.14.70-2, 15.33.15.00-2, 15.33.11.36-9, 15.33.11.40-0, 15.87.12.30-5, 15.33.21.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.05.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.