eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Końskie › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych

Treść lub zakres tego przetargu uległy zmianie. Zobacz opublikowaną do tego przetargu poprawkę.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-01-02

Ogłoszenie nr 276 - 2017 z dnia 2017-01-02 r.

Końskie: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 346252-2016


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej Cichy Zakątek, krajowy numer identyfikacyjny 29282925500000, ul. ul. Warszawska  25, 26200   Końskie, państwo Polska, woj. świętokrzyskie, tel. 041 372-51-57, faks 041 372-51-57, e-mail domkonskie@o2.pl
Adres strony internetowej (URL): http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

DPS VII 2 ZP 1 (1099) 16

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość ogółem brutto 1 2 3 4 5 6 1. Ćwiartka tylna z kurczaka (udka) kg 2.200 2. Filet z kurczaka b/s kg 550 3. Flaki wołowe kg 100 4. Karczek wieprzowy b/k kg 450 5. Kurczaki kg 120 6. Łopatka wieprzowa b/k kg 1.500 7. Mięso gulaszowe z kurczaka kg 100 8. Nogi wieprzowe kg 300 9. Porcje rosołowe z kurczaka bez skrzydeł kg 1.300 10. Schab wieprzowy b/k kg 350 11. Serca drobiowe (z kurczaka) kg 80 12. Serca wieprzowe kg 100 13. Udziec wołowy b/k kg 300 14. Wątroba wieprzowa kg 80 15. Wątróbka drobiowa (z kurczaka) kg 80 16. Żeberka wieprzowe paski kg 400 17. Żołądki drobiowe (z kurczaka) kg 100 18. Baleron kg 220 19. Baton z indyka kg 250 20. Boczek wędzony parzony kg 150 21. Kaszanka kg 200 22. Kiełbasa biała parzona kg 300 23. Kiełbasa krakowska kg 400 24. Kiełbasa mielonka kg 300 25. Kiełbasa mortadela kg 250 26. Kiełbasa parówkowa kg 400 27. Kiełbasa podwawelska kg 400 28. Kiełbasa śląska kg 100 29. Kiełbasa szynkowa kg 400 30. Parówki drobiowe cienkie kg 150 31. Parówki wieprzowe cienkie kg 150 32. Pasztet drobiowy 131g sztuk 3.000 33. Pasztet drobiowy pieczony kg 250 34. Pasztetowa wieprzowa kg 120 35. Pieczeń rzymska wieprzowa kg 150 36. Polędwica drobiowa kg 350 37. Polędwica sopocka kg 300 38. Schab wędzony parzony kg 300 39. Salceson wieprzowy kg 100 40. Szynka drobiowa kg 300 41. Szynka konserwowa kg 250 42. Szynka wieprzowa wędzona parzona kg 350 43. Słonina b/s kg 160 44. Smalec kg 150 L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Jogurt naturalny 150g sztuk 1.500 2. Jogurt naturalny 450g sztuk 200 3. Jogurt owocowy 150g sztuk 5.500 4. Kefir 400g sztuk 600 5. Masło ekstra (kostka 200g) kg 2.300 6. Mleko spożywcze 2 % l 18.500 7. Mleko długoterminowe 2 % l 500 8. Mleko zsiadłe 400g sztuk 600 9. Ser żółty (twardy) kg 300 10. Serek homogenizowany smakowy150 g sztuk 4.000 11. Serek homogenizowany naturalny 150g sztuk 1.000 12. Serek topiony 100g sztuk 1.500 13. Serek wiejski 200g sztuk 2.000 14. Śmietana 18 %- 24 % l 900 15. Twaróg tłusty kg 1.250 L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Bułka 50 g szt. 45.500 2. Bułka 400 g krojona szt. 4.400 3. Bułka 400 g niekrojona szt. 300 4. Bułka grahamka 100 g szt. 8.500 5. Bułka tarta 500g szt. 230 6. Bułki słodkie 100g (z serem, marmoladą, jabłkiem, jagodami) szt. 1.500 7. Chleb 1 kg krojony szt. 9.000 8. Chleb razowy 500 g krojony szt. 2.500 9. Rogal bez dodatku cukru 100g szt. 1.800 10. Rogaliki drożdżowe drobne z marmoladą wyrób cukierniczy kg 20 11. Ciastka kruche kg 20 12. Pączki 100g szt. 130 L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Ananasy 565 g szt. 200 2. Barszcz biały lub żurek /butelka 0,50 l/ szt. 650 3. Brzoskwinie 820g szt. 100 4. Budyń smaki różne 40g szt. 1.500 5. Chrzan 190g szt. 200 6. Cukier kg 2.700 7. Cukier puder 400g szt. 50 8. Cukier waniliowy 32 g szt. 100 9. Cynamon mielony 15g szt. 10 10. Czekolada mleczna 100g szt. 500 11. Czekolada gorzka 100g (co najmniej 60% masy kakaowej) szt 170 12. Drożdże 100g szt. 100 13. Dżem (różne smaki )280g szt. 2.800 14. Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 100 15. Galaretka owocowa smaki różne 75g szt. 100 16. Gałka muszkatołowa mielona 15 g szt. 8 17. Groszek konserwowy 400g szt. 400 18. Herbata granulowana 100g szt. 1.500 19. Imbir mielony 20 g szt. 8 20. Kakao 100g szt. 50 21. Kasza jęczmienna kg 400 22. Kasza jaglana kg 50 23. Kasza gryczana kg 50 24. Kasza manna kg 200 25. Keczup łagodny 500 g szt. 150 26. Kisiel 40g szt. 1.500 27. Koncentrat pomidorowy 30 % 950g szt. 300 28. Kukurydza konserwowa 400g szt. 350 29. Kwasek cytrynowy 20g szt. 150 30. Liść laurowy 10g szt. 120 31. Majeranek 10g szt. 350 32. Majonez 700 ml lub 700 g bez konserwantów szt. 400 33. Mak 400g szt. 10 34. Makaron (świderki, łazanki, kolanko, drobna muszelka) kg 1.200 35. Makaron wstążka - nitka kg 500 36. Makaron zacierka 0,25 kg szt. 750 37. Masło roślinne 250g szt. 1.500 38. Mąka pszenna tortowa kg 1.500 39. Mąka ziemniaczana kg 120 40. Miód naturalny25g szt. 5.000 41. Miód sztuczny 370g szt 15 42. Musztarda 190 g szt. 150 43. Ocet 0,50 l szt. 15 44. Ogórek konserwowy 870g/0,90 l szt. 100 45. Olej 1 l szt. 750 46. Papryka konserwowa 870g/0,90 l szt. 100 47. Papryka słodka 20 g szt. 150 48. Pieprz mielony 20 g szt. 700 49. Płatki jęczmienne 0,50 kg szt. 300 50. Płatki kukurydziane 0,25 kg szt. 700 51. Płatki owsiane 0,50 kg szt. 350 52. Proszek do pieczenia 36g szt. 60 53. Przyprawa do potraw 200 g szt. 1.100 54. Przyprawa do mięsa wieprzowego 20g szt 100 55. Przyprawa w płynie 1 l szt. 40 56. Przyprawa do drobiu 20 g szt. 100 57. Ryż kg 1.000 58. Seler konserwowy 300 g szt. 300 59. Sól jodowana kg 600 60. Soda oczyszczona 80g szt 10 61. Sok pomarańczowy 1l szt. 130 62. Sok czarna porzeczka 1l szt 130 63. Sok grejpfrutowy 1 l szt 130 64. Sok bananowy 1l szt 130 65. Szczaw słoik 900g szt 30 66. Ziele angielskie 15 g (całe ziarna) szt. 250 67. Żelatyna 50 g szt. 150 L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Filet z miruny ze skórą kg 800 2. Karp filet kg 20 3. Rolmopsy kg 12 4. Śledzie po kaszubsku kg 120 5. Makrela wędzona kg 250 6. Filet z makreli w oleju 170g szt. 600 7. Filet z makreli w pomidorach 170g szt. 600 8. Filet śledziowy w oleju 170g szt. 600 9. Filet śledziowy w pomidorach 170g szt. 600 10. Paprykarz szczeciński 130 g szt. 1.000 11. Szprot w oleju 170g szt. 600 12. Szprot w pomidorach 170g szt. 600 13. Śledź po wiejsku kg 150 14. Tuńczyk w sosie własnym 170 g szt. 500 L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto 1 2 3 4 5 6 1. Brokuły kg 800 2. Fasolka szparagowa kg 800 3. Leczo kg 250 4. Mieszanka kompotowa 4 składnikowa (śliwka, czarna porzeczka, czerwona porzeczka, wiśnia )opak 2,50 kg kg 1.000 5. Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300 6. Szpinak kg 150 7. Truskawki kg 200 8. Włoszczyzna 4 składnikowa kg 600 9. Uszka z kapustą i grzybami kg 60 10. Uszka z mięsem kg 60 L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena brutto Wartość brutto poz. 4 x 5 1 2 3 4 5 6 1. Arbuzy kg 250 2. Banany kg 1.000 3. Botwina pęczki 100 4. Brokuły sztuk 300 5. Brukselka kg 80 6. Buraki kg 1.900 7. Cebula kg 1.000 8. Cukinia kg 200 9. Cytryny kg 70 10. Czosnek sztuk 350 11. Fasola Jaś kg 160 12. Fasola szpar kg 250 13. Grejfruty kg 150 14. Gruszki kg 100 15. Groch łuszczony kg 150 16. Gruszki suszone kg 1 17. Grzyby susz (podgrzybek) kg 1,50 18. Jabłka kg 3.000 19. Jabłka susz. kg 4 20. Jajka, kurze klasa A kategoria wagowa - L (0,63 - 0,70) sztuk 34.000 21. Kalafior sztuk 250 22. Kapusta biała kg 450 23. Kapusta czerwona kg 150 24. Kapusta kiszona kg 1.300 25. Kapusta młoda sztuk 400 26. Kapusta pekińska kg 250 27 Koper pęczki 550 28. Mandarynka kg 500 29. Marchew kg 2.400 30. Nektarynka kg 200 31. Ogórek kiszony kg 600 32. Ogórek świeży kg 400 33. Papryka czerwona kg 150 34. Pieczarki kg 500 35. Pietruszka kg 500 36. Natka pietruszki pęczki 600 37. Pomarańcze kg 200 38. Pomidory kg 1.400 39. Pory kg 180 40. Rzodkiewka pęczki 150 41. Sałata zielona sztuk 1.000 42. Seler kg 900 43. Szczypior pęczki 400 44 Śliwki kg 30 45. Śliwki suszone kg 2 46. Truskawki kg 80 47. Winogrona kg 60 48. Wiśnie kg 50 49. Ziemniaki kg 25.000

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak


II.5) Główny Kod CPV: 15800000-6
Dodatkowe kody CPV: 15100000-9, 15412100-0, 15500000-3, 15600000-4, 15330000-0, 15411100-3, 15200000-0, 15331170-9, 15896000-5, 03220000-9, 03142500-3, 15810000-9,

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1   NAZWA: Mięso, drób, wędliny
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT125970.60
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert1
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski,  biuro@zpm-nowakowski.pl,  Dąbrowa 6,  26-332,  Sławno,  kraj/woj. łódzkie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 138134.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 138134.50
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 138134.50
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 2   NAZWA: Mleko i produkty mleczarskie
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT93219.24
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Firma Handlowa STARMLECZ Tkaczuk Adam,  starmlecz1@wp.pl,  ul.Zgodna 4b,  27-200,  Starachowice,  kraj/woj. świętokrzyskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 112868.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 112868.00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 131129.00
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 3   NAZWA: Pieczywo i wyroby cukiernicze
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT27464.59
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert3
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
PPHU ROZETA Robert Dziubiński,  ,  ul. Górnicza 12G,  26-220,  Stąporków,  kraj/woj. świętokrzyskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 27956.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 27956.00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 32695.20
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 4   NAZWA: Różne atrykuły spożywcze
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT50329.40
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
P.W. MAT Marzena Tkaczuk,  mathandel@wp.pl,  ul.Zgodna 4b,  27-200,  Starachowice,  kraj/woj. świętokrzyskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 53770.40
Oferta z najniższą ceną/kosztem 53770.40
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 53881.30
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 5   NAZWA: Ryby i konserwy rybne
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT28073.14
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert4
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Firma INTERPOLAR Robert Pytel, Ewa Pytel Spółka Jawna,  interpolar.kielce@gmail.com,  ul. Wiejska 55,  25-319,  Kielce,  kraj/woj. świętokrzyskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 31515.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 31515.00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 36164.26
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 6   NAZWA: Warzywa i owoce mrożone
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT15118.72
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert6
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Firma INTERPOLAR Robert Pytel, Ewa Pytel Spółka Jawna,  interpolar.kielce@gmail.com,  ul.Wiejska 55,  25-319,  Kielce,  kraj/woj. świętokrzyskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 16030.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 16030.00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 19169.60
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 7   NAZWA: Warzywa i owoce
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT71421.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Hurtownia Owocowo- Warzywna Monika Trojanowska,  trojanowskamonika1975@gmail.com,  ul.Fabryczna 1,  26 -200,  Końskie,  kraj/woj. świętokrzyskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 65355.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 65355.00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 69600.00
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie   na podstawie art.  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.