eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wierzchowo › przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-08-19

Wierzchowo: przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.
Numer ogłoszenia: 275846 - 2014; data zamieszczenia: 19.08.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Wierzchowo , ul. Szkolna 8, 78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3618569 w. 245, faks 094 3618589.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I Konserwa wieprzowa 0,300 g 4580 15131000-5 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 4280 15131000-5 Konserwa wołowa 0,300g 648 15131000-5 Boczek konserwowy 0,300g 2348 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 809 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1040 15131000-5 CZĘŚĆ II Konserwa wieprzowa 0,300 g 5640 15131000-5 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 1100 15131000-5 Konserwa wołowa 0,300g 200 15131000-5 Boczek konserwowy 0,300g 700 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 1465 15131000-5 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1400 15131000-5.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.08.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • SPEŁNIA NIE SPEŁNIA

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    III.6) INNE DOKUMENTY

    Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

    Udział w postępowaniu mogą wziąć Wykonawcy, którzy spełniają warunki art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. 907 z późniejszymi zmianami). oraz, którzy; 1) nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1, 2 ww ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych z późniejszymi zmianami, 2) spełniają wymagania określone w niniejszej SIWZ. Ocena spełnienia warunków zostanie dokonana na podstawie złożonych dokumentów (Załączników). Zamawiający określa następujące oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć Wykonawcy: 1) druk Formularz ofertowy, który należy sporządzić wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego (Załącznik Nr 1, 1 2 do SIWZ); 2) oświadczenie z art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1, 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. 907 z późniejszymi zmianami). o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik Nr 2 do SIWZ), 3) oświadczenie o akceptacji projektu umowy (Załącznik Nr 3 do SIWZ), 4) brak formularza ofertowego lub jakiegokolwiek z ww załączników spowoduje odrzucenie oferty Wykonawcy.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ZAKŁAD KARNY W WIERZCHOWIE ul. SZKOLNA 8 78-530 WIERZCHOWO DZIAŁ KWATERMISTRZOWSKI.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.09.2014 godzina 12:30, miejsce: ZAKŁAD KARNY W WIERZCHOWIE ul. SZKOLNA 8 78-530 WIERZCHOWO SEKRETARIAT.

    IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: NIE DOTYCZY.

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa wieprzowa 0,300 g 4580 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 4280 Konserwa wołowa 0,300g 648 Boczek konserwowy 0,300g 2348 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 809 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1040.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa wieprzowa 0,300 g 5640 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300g 1100 Konserwa wołowa 0,300g 200 Boczek konserwowy 0,300g 700 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 1465 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 1400.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2015.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.