eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Trzebinia › Dostawy nabiału, tłuszczy i przetworów owocowo-warzywnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-07-30

Trzebinia: Dostawy nabiału, tłuszczy i przetworów owocowo-warzywnych
Numer ogłoszenia: 275804 - 2012; data zamieszczenia: 30.07.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Słowackiego 70, 32-540 Trzebinia, woj. małopolskie, tel. 032 6121374 w. 45, faks 032 6121551.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy nabiału, tłuszczy i przetworów owocowo-warzywnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części): PAKIET I (nabiał) Kody Wspólnego Słownika Zamówień: 15500000-3 - nabiał Produkt seropodobny pakowany w bloku 3 kg w ilości 312 kg. Termin przydatności do spożycia min. 21 dni od dnia dostawy. Ser topiony pakowany w opakowania jednostkowe np. (kiełbaski lub kostka) 100 g w ilości 3120 szt. Ser topiony o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Serek wiejski, serek wiejski ziarnisty pakowany w opakowania jednostkowe 150 g w ilości 3120 szt. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Twaróg półtłusty pakowany w opakowania jednostkowe próżniowe 200 g w ilości 1560 szt. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Serek homogenizowany pakowany w opakowania jednostkowe 135 g w ilości 3120 szt. Serek homogenizowany o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Serek twarogowy pakowany w opakowania jednostkowe 125 g w ilości 3120 szt. Serek twarogowy o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Jogurt pakowany w opakowania jednostkowe 150 g w ilości 3120 szt. Jogurt o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia min.14 dni od dnia dostawy. Kefir, kefir 2% tł. pakowany w opakowania jednostkowe 400 g w ilości 3120 szt. Termin przydatności do spożycia min.14 dni od dnia dostawy. Śmietana, śmietana 18% tł. pakowana w opakowania jednostkowe 400 g w ilości 1050 szt. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Mleko w proszku, mleko w proszku odtłuszczone i granulowane pakowane w opakowania jednostkowe 25 kg w ilości 125 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. PAKIET II (tłuszcze i przetwory owocowo-warzywne) Kody Wspólnego Słownika Zamówień: 15400000-2 - tłuszcze 15800000-6 - przetwory owocowe-warzywne Margaryna jadalna do smarowania pieczywa pakowana w opakowania jednostkowe kostka 250 g lub 500 g w ilości 1200 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Masło roślinne jadalne do smarowania pieczywa pakowane w opakowania jednostkowe np. (kostka lub kubek) 250 g lub 500 g w ilości 115 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Olej roślinny jadalny, olej rafinowany i konfekcjonowany pakowany w opakowania jednostkowe butelka plastikowa 1 l lub 3 l w ilości 720 l. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Dżem owocowy pakowany w opakowania jednostkowe o pojemności od 10 kg do 15 kg w ilości 312 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Marmolada owocowa pakowana w opakowania jednostkowe o pojemności od 10 kg do 15 kg w ilości 312 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Sałatka szwedzka pakowana w słoikach o pojemności od 900 ml do 1700 ml w ilości 340 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Sałatka nadwiślańska pakowana w słoikach o pojemności od 900 ml do 1700 ml w ilości 340 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Leczo pieczarkowe pakowane w puszkach o pojemności od 3 l do 13 l w ilości 260 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. 2. Ofertę można składać na całość przedmiotu zamówienia lub na wybrany przez wykonawcę pakiet (część), przy czym w każdym pakiecie wymagany jest pełen wyszczególniony w nim asortyment.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Druk Formularz ofertowy, który należy sporządzić wg wzoru druku załączonego przez zamawiającego. 2. W przypadku podpisania oferty wraz z załącznikami przez osobę upoważnioną do reprezentowania wykonawcy należy złożyć pełnomocnictwo. Pełnomocnictwo winno być złożone w oryginale lub też w kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza. Pełnomocnictwo winno być wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem składania ofert. 3. W celu prawidłowej identyfikacji wykonawcy, który złożył ofertę, zamawiający prosi załączyć do oferty aktualny odpis z właściwego rejestru np. odpis z krajowego rejestru sądowego lub wypis z ewidencji działalności gospodarczej. Odpis lub wypis winny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem składania ofert.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dział Kwatermistrzowski Zakład Karny w Trzebini ul. Słowackiego 70 32-540 Trzebinia.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.08.2012 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat Zakład Karny w Trzebini ul. Słowackiego 70 32-540 Trzebinia.

IV.4.5) Termin związania ofertą: do 31.08.2012.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PAKIET I nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkt seropodobny pakowany w bloku 3 kg w ilości 312 kg. Termin przydatności do spożycia min. 21 dni od dnia dostawy. Ser topiony pakowany w opakowania jednostkowe np. (kiełbaski lub kostka) 100 g w ilości 3120 szt. Ser topiony o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Serek wiejski, serek wiejski ziarnisty pakowany w opakowania jednostkowe 150 g w ilości 3120 szt. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Twaróg półtłusty pakowany w opakowania jednostkowe próżniowe 200 g w ilości 1560 szt. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Serek homogenizowany pakowany w opakowania jednostkowe 135 g w ilości 3120 szt. Serek homogenizowany o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Serek twarogowy pakowany w opakowania jednostkowe 125 g w ilości 3120 szt. Serek twarogowy o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Jogurt pakowany w opakowania jednostkowe 150 g w ilości 3120 szt. Jogurt o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia min.14 dni od dnia dostawy. Kefir, kefir 2% tł. pakowany w opakowania jednostkowe 400 g w ilości 3120 szt. Termin przydatności do spożycia min.14 dni od dnia dostawy. Śmietana, śmietana 18% tł. pakowana w opakowania jednostkowe 400 g w ilości 1050 szt. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy. Mleko w proszku, mleko w proszku odtłuszczone i granulowane pakowane w opakowania jednostkowe 25 kg w ilości 125 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PAKIET II tłuszcze i przetwory owocowo-warzywne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Margaryna jadalna do smarowania pieczywa pakowana w opakowania jednostkowe kostka 250 g lub 500 g w ilości 1200 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Masło roślinne jadalne do smarowania pieczywa pakowane w opakowania jednostkowe np. (kostka lub kubek) 250 g lub 500 g w ilości 115 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Olej roślinny jadalny, olej rafinowany i konfekcjonowany pakowany w opakowania jednostkowe butelka plastikowa 1 l lub 3 l w ilości 720 l. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Dżem owocowy pakowany w opakowania jednostkowe o pojemności od 10 kg do 15 kg w ilości 312 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Marmolada owocowa pakowana w opakowania jednostkowe o pojemności od 10 kg do 15 kg w ilości 312 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Sałatka szwedzka pakowana w słoikach o pojemności od 900 ml do 1700 ml w ilości 340 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Sałatka nadwiślańska pakowana w słoikach o pojemności od 900 ml do 1700 ml w ilości 340 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy. Leczo pieczarkowe pakowane w puszkach o pojemności od 3 l do 13 l w ilości 260 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.