eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szepietowo › Organizacja wyżywienia

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-08-18

Szepietowo: Organizacja wyżywienia
Numer ogłoszenia: 273394 - 2014; data zamieszczenia: 18.08.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego , 18-210 Szepietowo, woj. podlaskie, tel. 086 2758946, faks 086 2758951.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.odr.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Organizacja wyżywienia.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: zamówienie obejmuje.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9, 55.32.10.00-6, 55.52.12.00-0.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 25.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.10.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie wykonawcy

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

wykaz podmiotów należących do grupy kapitałowej

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.odr.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego 18-210 Szepietowo.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.08.2014 godzina 11:30, miejsce: Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego 18-210 Szepietowo Ośrodek Szkoleniowy / pokój nr 16..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Projekt finansowany jest z Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 oraz Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat augustowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy -270 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 09.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat białostocki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 648 osób - zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 09.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat bielski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 189 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat grajewski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 243 osób.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 07.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat hajnowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + sewis kawowy dla 471 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat kolneński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 243 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat łomżyński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad+ serwis kawowy dla 432 osób zgodnie z harmonogramem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 10.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat moniecki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 216 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 15.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat sejneński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 189 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 10.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat siemiatycki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 405 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 07.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat sokólski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 432 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat suwalski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 297 osób zgodnie z hrmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 07.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat wysokomazowiecki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 405 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 07.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Stosowanie Srodków Ochrony Roślin z Uwzględnieniem Zasad Integrowanej Ochrony Roślin w Województwie Podlaskim - powiat zambrowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 189 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat augustowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 05.03.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat bielski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 13.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat grajewski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 07.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat kolneński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 18.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat łomżyński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 03.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat moniecki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 15.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat siemiatycki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 12.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat sokólski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat suwalski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.03.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projektu Integrowana Produkcja Roślin powiat wysokomazowiecki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 55 osób zgodnie z harmonogramem szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 05.11.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: organizacja wyżywienia w ramach projrktu Reorjętacja 2 powiat hajnowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: obiad + serwis kawowy dla 120 osób.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.