To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-12-28
Namysłów: przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla uczestników projektów, współfinansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013
Numer ogłoszenia: 273325 - 2012; data zamieszczenia: 28.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 251601 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Namysłowski reprezentowany przez Zarząd Powiatu, Pl. Wolności 12A, 46-100 Namysłów, woj. opolskie, tel. (077) 410 36 95, faks 077 4103922.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla uczestników projektów, współfinansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostarczanie posiłków (w zestawach) dla uczestników projektów, współfinansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013- Poddziałanie 9.2. i 9.1.2. dla niżej określonych projektów pn.: Zamówienie składa się z 3 części (zadań): ZADANIE (CZĘŚĆ) NR 1 1. LEPSZA SZKOŁA ZAWODOWA - LEPSZYM JUTREM III - orientacyjna liczba zestawów 256 szt. +/- 20%. 2. DOBRY START - DOBRA PRZYSZŁOŚĆ I - orientacyjna liczba zestawów 117 szt. +/- 20%. W skład jednego zestawu wchodzi: -bułka tradycyjna na podmłodzie o twardej skórce i zwartym miąższu o wadze min. 90 g, posmarowana masłem z plastrem wędliny, sera żółtego, sałatą, -sok do picia o pojemności min. 500 ml, -woda mineralna do picia o pojemności min. 500 ml, -owoc (banan lub jabłko) o wadze min. 200 g, -baton oblany czekoladą w opakowaniu, o wadze min. 46 g, -serwetka o wymiarach 33x33 cm, trójwarstwowa, 100% celulozy, -opakowanie papierowe (każdy zestaw musi być zapakowany osobno, w tym również każda przygotowana do spożycia bułka). Orientacyjne liczby zestawów w całym okresie realizacji zamówienia zostały podane powyżej. Faktyczna ilość zamówienia (liczba zestawów) będzie określona na roboczo i będzie zależała od posiadanych środków, które Zamawiający zabezpieczył w budżecie na przedmiotowe zamówienie. Zamawiający, sukcesywnie w miarę występujących potrzeb będzie każdorazowo ustalał wielkość zamówienia (liczbę zestawów które należy dostarczyć). Wykonawca musi spełnić wymagania związane z realizacją przedmiotowego zamówienia m.in. musi posiadać aktualna książeczkę sanitarno-epidemiologiczną. ZADANIE (CZĘŚĆ) NR 2 3. LEPSZA SZKOŁA ZAWODOWA - LEPSZYM JUTREM III - orientacyjna liczba zestawów 132 szt. +/- 20%. W skład jednego zestawu wchodzi: W skład jednego zestawu wchodzi: -bułka tradycyjna na podmłodzie o twardej skórce i zwartym miąższu o wadze 90 g posmarowana masłem z plastrem wędliny, sera żółtego, sałatą, plastrami pomidora i ogórka zielonego, -sok do picia o pojemności min 250 ml, lub przygotowana i gotowa do spożycia gorąca zupka do picia o pojemności min. 250 ml, -baton oblany czekolada o wadze min. 47 g, -kubek plastikowy do gorącej zupki, -łyżeczka plastikowa, -woreczek papierowy lub foliowy (każda bułka powinna być zapakowana osobno). -Orientacyjna liczba zestawów w całym okresie realizacji zamówienia została podana powyżej. Faktyczna ilość zamówienia (liczba zestawów) będzie określona na roboczo i będzie zależała od posiadanych środków, które Zamawiający zabezpieczył w budżecie na przedmiotowe zamówienie. Zamawiający, sukcesywnie w miarę występujących potrzeb będzie każdorazowo ustalał wielkość zamówienia (liczbę zestawów które należy dostarczyć oraz kiedy jakie menu). Wykonawca musi spełnić wymagania związane z realizacją przedmiotowego zamówienia m.in.: -Obiad dla każdego uczestnika powinien zostać podawany na ciepło i w jednorazowym pojemniku z kompletem jednorazowych sztućców. Posiłek powinien być dostarczony jako zestaw. -Posiłki muszą być przygotowane z zachowaniem zasad racjonalnego żywienia, dobrze zbilansowane pod względem zawartości podstawowych składników odżywczych. -Posiłki przeznaczone są dla osób w wieku 15-19 lat. -Posiłki winny być przygotowane zgodne z polskimi normami żywieniowymi. oraz w najwyższym standardzie na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. -Wykonawca musi spełnić wymagania związane z realizacją przedmiotowego zamówienia m.in. musi posiadać aktualna książeczkę sanitarno - epidemiologiczną. -Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. -Wykonawca musi posiadać aktualna książeczkę sanitarno-epidemiologiczną. Uczestnikami projektów są uczniowie: Zespołu Szkół Mechanicznych w Namysłowie i I LO w Namysłowie. Szczegóły zamówienia określają wymagania, będące dodatkiem nr 3 do SIWZ. Wspólny Słownik Zamówień: Wspólny Słownik Zamówień: 55.32.10.00-6 (Usługi przygotowywania posiłków), 55.52.40.00-9 (Usługi dostarczania posiłków do szkół). Zamówienie podzielone jest na części (zadania). Liczba części (zadań): 3. Dopuszcza się składanie ofert częściowych na poszczególne zadania. Oferty, które nie będą obejmowały wszystkich elementów składowych danego zadania zostaną odrzucone. Miejsce realizacji zamówienia: Zespół Szkół Mechaniczych w Namysłowie, I Liceum Ogólnokształcące w Namysłowie..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.40.00 - Usługi dostarczania posiłków do szkół .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Europejski Fundusz Społeczny w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013 - Poddziałanie 9.1.2. Europejski Fundusz Społeczny w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013 - Poddziałanie 9.2..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Bar & Restauracja POLONIA Ewelina Koczwara, ul. Obr. Pokoju 28, 46-100 Namysłów, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5180,56 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 5170,10
Oferta z najniższą ceną: 5170,10 / Oferta z najwyższą ceną: 5633,81
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Bar & Restauracja POLONIA Ewelina Koczwara, ul. Obr. Pokoju 28, 46-100 Namysłów, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1296,30 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1295,00
Oferta z najniższą ceną: 1295,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1375,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z NAMYSŁOWA
- Bieżące utrzymanie dróg na terenie Gminy Namysłów w roku 2024
- Budowa dróg gminnych w Smarchowicach Małych - opracowanie dokumentacji projektowej
- Bieżące utrzymanie i konserwacja terenów zieleni oraz utrzymanie terenów niezabudowanych położonych w Gminie Namysłów
- Oczyszczanie miasta Namysłów oraz zimowe utrzymanie dróg gminnych na terenie gminy Namysłów
- Rozbudowa ul. Modrzewiowej, ul. Jodłowej i ul. Świerkowej oraz budowa ul. Jarzębinowej w Namysłowie - opracowanie dokumentacji projektowej
- Budowa dróg gminnych w Smarchowicach Małych - opracowanie dokumentacji projektowej
więcej: przetargi w Namysłowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i podawanie wyżywienia uczestnikomprojektu Tomaszowskie Centrum Usług Środowiskowych w okresie od 19.06.2024 r. do 31.12.2024 r.
- Usługi restauracyjne na rzecz dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 6 im. Józefa Mackiewicza we Wrocławiu w roku szkolnym 2024/2025.
- Usługi przygotowywania i dostarczania posiłków do Szkoły Podstawowej w Pogorzałkach rok szkolny 2024/2025
- Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz - Instytut Lotnictwa
- Usługi przygotowywania i dostarczania posiłków do Szkoły Podstawowej im. Królowej Bony Sforzy w Obrubnikach
- Usługa cateringu dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Tomaszowie Lubelskim, realizowana w oparciu o program Ministerstwa Zdrowia ,,Dobry posiłek w szpitalu"
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.