eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Koszalin › Przetarg nieograniczony nr 2/Ż/09 na sukcesywne dostawy przetworów mięsnych - wędlin oraz mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, podrobów wieprzowych.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-08-10

Koszalin: Przetarg nieograniczony nr 2/Ż/09 na sukcesywne dostawy przetworów mięsnych - wędlin oraz mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, podrobów wieprzowych.
Numer ogłoszenia: 273148 - 2009; data zamieszczenia: 10.08.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 250586 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Koszalinie, ul. Młyńska 71, 75-950 Koszalin, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3430011, faks 094 3430019.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony nr 2/Ż/09 na sukcesywne dostawy przetworów mięsnych - wędlin oraz mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, podrobów wieprzowych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I 1. Blok mielonka tyrolska 2 000 15131130-5 2. Kaszanka 3 500 15131134-3 3. Kiełbasa jarmarczna 2 000 15131130-5 4. Kiełbasa kanapkowa 2 000 15131130-5 5. Kiełbasa mortadela 2 000 15131130-5 6. Kiełbasa parówkowa 2 200 15131130-5 7. Kiełbasa śniadaniowa 2 000 15131130-5 8. Kiełbasa zwyczajna 1 500 15131130-5 9. Kiełbasa piwna 1 500 15131130-5 10. Kiełbasa biała parzona 2 000 15131130-5 11. Kiełbasa kresowa 1 500 15131130-5 12. Kiełbasa ogniskowa 1 500 15131130-5 13. Kiełbasa śląska 2 000 15131130-5 14. Kiełbasa domowa 400 15131130-5 15. Kiełbasa krakowska parzona 400 15131130-5 16. Kiełbasa podwawelska drobiowa 400 15131135-0 17. Kiełbasa żywiecka 400 15131130-5 18. Kiełbasa szynkowa 400 15131130-5 19. Mielonka drobiowa 2 000 15131135-0 20. Mielonka konserwowa 2 000 15131130-5 21. Metka łososiowa 2 000 15131130-5 22. Pasztet pieczony 1 800 15131310-1 23. Pasta boczkowa 1 800 15131130-5 24. Parówki cienkie 400 15131130-5 25. Pasztetowa 2 200 15131110-1 26. Pieczeń popularna 2 000 15131130-5 27. Pieczeń rzymska 1 500 15131130-5 28. Podgardle wędzone 800 15131130-5 29. Polędwica drobiowa 400 15131135-0 30. Salceson włoski 2 000 15131130-5 31. Serdelki drobiowe 2 200 15131135-0 32. Smalec z mięsem 2 000 15131130-5 33. Szynka biała 400 15131135-0 34. Szynka drobiowa 400 15131135-0 35. Szynka kanapkowa 400 15131130-5 36. Szynka gotowana 400 15131130-5 37. Szynka mielona 400 15131130-5 38. Szynka tostowa 400 15131130-5 Część II 1. Kurczak świeży 1 500 15112100-7 2. Mięso gulaszowe wieprzowe kl. II (bez kości) 2 000 15113000-3 3. Mięso gulaszowe wołowe kl. II (bez kości) 2 000 15111000-9 4. Mięso mielone wieprzowe (garmażeryjne) 6 000 15113000-3 5. Mięso mielone drobiowe 1 500 15131500-0 6. Wątroba wieprzowa 2 300 15114000-0.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.13.10 - Pasztety 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.21.00 - Świeży drób 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.11.40.00 - Podroby .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 380282.73 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: przetwory mięsne - wędliny

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.08.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka,, 74-200 Pyrzyce, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 275071.68
  • Oferta z najniższą ceną: 275071.68 oferta z najwyższą ceną: 502479.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: mięso wieprzowe, wołowe, drobiowe, podroby wieprzowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.08.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka, 74-200 Pyrzyce, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 105211.05
  • Oferta z najniższą ceną: 105211.05 oferta z najwyższą ceną: 159662.40
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.