eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa › Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-12-28

Nysa: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne
Numer ogłoszenia: 272829 - 2012; data zamieszczenia: 28.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 455264 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1. Łopatka surowa bez kości, golonki, skóry i tłuszczu, zg. z PN kl/gat. I, kg 450 2. Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.650 3. Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 850 4. Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1.Ćwiartka surowa tylna z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 830 2. Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.200 3. Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 400 4. Żołądki drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.800 5. Serca drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.800 Część 3 Wędliny drobiowo - wieprzow - wołowe 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.150 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 3. Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl/gat. I, kg 4.600 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 6. Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.900 7. Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.900 8. Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 9. Kiełbasa mielonka, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 10.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I,kg 580 11.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, kg 880 12.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.000 13.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada schabowa, zg. z PN kl/gat. I,kg 100 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 5.Serdelki drobiowe,zg. z PN kl/gat. I, kg 100 6.Szynka z indyka,zg. z PN kl/gat. I,kg 100 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 280 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 10.Filet z indyka prasowany, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 11.Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 12.Kiełbasa biała drobiowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. I,kg 1.200 2.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 3.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.200 4.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.200 Część 6 Konserwy mięsne 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 27% ,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 3.Przysmak śniadaniowy 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 4.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%,zg. z PN kl/gat. I, kg 2.300 5.Pasztet mazowiecki / wiejski/popularny 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.11.13.35 - 15.11.13.35 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.12.20 - Bekon 15.13.14.10 - Szynka 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso wieprzowe i wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 66654,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 69420,24

  • Oferta z najniższą ceną: 69420,24 / Oferta z najwyższą ceną: 75972,75

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 61445,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 63123,27

  • Oferta z najniższą ceną: 63123,27 / Oferta z najwyższą ceną: 71270,85

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 161130,40 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 167223,11

  • Oferta z najniższą ceną: 167223,11 / Oferta z najwyższą ceną: 268755,90

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., P, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16952,80 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 17126,13

  • Oferta z najniższą ceną: 17126,13 / Oferta z najwyższą ceną: 17469,90

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 26688,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 27581,40

  • Oferta z najniższą ceną: 27581,40 / Oferta z najwyższą ceną: 40811,40

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Konserwy mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONSHURT Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 35811,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 36631,35

  • Oferta z najniższą ceną: 36631,35 / Oferta z najwyższą ceną: 70093,80

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.