eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Medycznego Centrum Kształcenia Podyplomowego Uniwersytetu Jagiellońskiego, ul. Grzegórzecka 20, 31-531 Kraków w roku 2015. DZP/CM/242/2-33/ZP/14



Ogłoszenie z dnia 2015-02-06

Kraków: Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Medycznego Centrum Kształcenia Podyplomowego Uniwersytetu Jagiellońskiego, ul. Grzegórzecka 20, 31-531 Kraków w roku 2015. DZP/CM/242/2-33/ZP/14
Numer ogłoszenia: 26806 - 2015; data zamieszczenia: 06.02.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 424076 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Jagielloński Collegium Medicum, ul. Św. Anny 12, 31-008 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 433 27 29, faks 12 433 27 29.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Medycznego Centrum Kształcenia Podyplomowego Uniwersytetu Jagiellońskiego, ul. Grzegórzecka 20, 31-531 Kraków w roku 2015. DZP/CM/242/2-33/ZP/14.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Medycznego Centrum Kształcenia Podyplomowego Uniwersytetu Jagiellońskiego, ul. Grzegórzecka 20, 31-531 Kraków w roku 2015. Jednostką miary, służącą do kalkulacji potrzeb cateringowych jest osobodzień (składający się z dziennego kosztu przygotowania, dostarczenia i podania posiłków dla jednej osoby, zgodnie z wymaganiami określonymi w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia - załączniku nr 1 do SIWZ. 3.3 Usługa cateringowa będzie realizowana z uwzględnieniem specyfiki miejsca szkolenia/konferencji, właściwej dla poniższych lokalizacji w Krakowie: 1) siedziba Medycznego Centrum Kształcenia Podyplomowego UJ (MCKP UJ) przy ul. Grzegórzeckiej 20, 31-531 Kraków; 2) Polsko-Amerykański Instytut Pediatrii WL UJ przy ul. Wielickiej 265, 30-663 Kraków; 3 Katedra Chorób Wewnętrznych i Gerontologii, przy ul. Śniadeckich 10, 31-531 Kraków; 4) Centrum Dydaktyczno - Kongresowe WL UJ CM przy ul. św. Łazarza 16, 31-530 Kraków; 5) inna lokalizacja w Krakowie wskazana przez Zamawiającego. 3.4 Usługa cateringowa musi być realizowana: - dla szkoleń i konferencji odbywających się w siedzibie MCKP UJ: śniadania oraz przerwa kawowa będą serwowane w siedzibie MCKP UJ, obiad musi być serwowany na siedząco przy stołach, w higienicznych warunkach, w odległości nie większej niż 400 m od siedziby MCKP UJ. W przypadku zmiany miejsca świadczenia usługi obiadowej przez Wykonawcę w trakcie realizacji zamówienia, Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia nowego miejsca świadczenia usługi w odległości nie większej niż 400 m od siedziby MCKP UJ. - dla szkoleń i konferencji odbywających się poza budynkiem MCKP UJ: wszystkie posiłki będą serwowane w miejscu odbywania się szkoleń i konferencji. Zamawiający wymaga odpowiedniego przygotowania miejsca, w którym będzie świadczona usługa cateringowa polegająca na serwowaniu posiłków obiadowych, w zakresie niezbędnym do jej realizacji, w tym zapewnienia stołów i krzeseł. Zamawiający zastrzega sobie prawo przed zawarciem umowy do dokonania sprawdzenia zadeklarowanego miejsca podawania posiłków obiadowych pod względem przydatności do świadczenia usługi cateringowej. W ramach około 25 szkoleń/konferencji zaplanowano potrzebę świadczenia usługi cateringowej w ilości około 3 398 posiłków, co obliczono na podstawie założeń: - 25 szkoleń/konferencji, limit osób: od 16 do 350 osób (w zależności od rodzaju szkolenia/konferencji), co daje ok. 1 276 uczestników. - średni czas trwania szkolenia/konferencji: od 1 do 6 dni. Zamawiający zastrzega, że szkolenia i konferencje mogą nie dojść do skutku, a także liczba uczestników może ulec zmianie i może się zmniejszyć od ww. danych o 40 %. Obliczenia dotyczą wartości szacunkowych, wyliczonych na podstawie zaplanowanych szkoleń i konferencji w roku 2015. Wielkość zamówienia w postaci usługi cateringowej dla Medycznego Centrum Kształcenia Podyplomowego Uniwersytetu Jagiellońskiego jest uzależniona od liczby wygranych postępowań przetargowych na szkolenia oraz osób zakwalifikowanych przez Centrum Medyczne Kształcenia Podyplomowego w Warszawie, a także liczby zorganizowanych konferencji. Ostateczna liczba osobo/dni uzależniona jest od liczby zakwalifikowanych uczestników szkolenia/konferencji i może się zmniejszyć. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia z tytułu ograniczenia realizacji przedmiotu zamówienia. 3.5 Podana liczba posiłków stanowi szacunkową liczbę przewidzianą do zrealizowania w roku 2015. Zamawiający informuje, iż ostateczna liczba posiłków uzależniona jest od liczby zakwalifikowanych uczestników na dane szkolenie/konferencje i może ulec zmianie. W przypadku odwołania szkolenia/konferencji z powodu zbyt małej liczby zgłoszonych chętnych, Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z całości usługi cateringowej przewidzianej dla danego szkolenia/konferencji. Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia z tego tytułu. 3.6 Wykonawca najpóźniej na 1 dzień roboczy przed szkoleniem/konferencją otrzyma informację o terminie, miejscu organizacji szkolenia/konferencji. Ostateczna liczba uczestników w danym dniu może być modyfikowana w trakcie realizacji szkoleń/konferencji. 3.7 Możliwa jest realizacja kilku szkoleń/konferencji w tym samym terminie, w różnych miejscach o których mowa w pkt 3.3 SIWZ. 3.8 Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówień uzupełniających stanowiących nie więcej niż 20% wartości zamówienia podstawowego polegających na wykonaniu usług tego samego rodzaju. 3.9 Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych ani wariantowych.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.02.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Barbara Lampart-Hobrzyk Pod Chochołami Cafe & Catering, ul. św. Łazarza 16, 31-530 Kraków, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 130125,04 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 131032,73

  • Oferta z najniższą ceną: 131032,73 / Oferta z najwyższą ceną: 131032,73

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.