eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Usługi cateringowe oraz wsparcie techniczne podczas spotkań i konferencji w ramach projektów systemowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-08-27

Warszawa: Usługi cateringowe oraz wsparcie techniczne podczas spotkań i konferencji w ramach projektów systemowych
Numer ogłoszenia: 267598 - 2010; data zamieszczenia: 27.08.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego , ul. Wspólna 1/3, 00-529 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 5292738, faks 022 5292780.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mnisw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi cateringowe oraz wsparcie techniczne podczas spotkań i konferencji w ramach projektów systemowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I Konferencja sprawozdawczo-informacyjno-promocyjna Zamawianie Kształcenia -Warszawa 24.11.2010 - przewidywana liczba osób 60 - catering Część II Seminarium KRK -Warszawa Akademia Pedagogiki Specjalnej 29.09.2010 - przewidywana liczba osób 80 - catering oraz wsparcie techniczne Seminarium KRK - Warszawa Politechnika Warszawska 27.09.2010 - przewidywana liczba osób 80 - catering oraz wsparcie techniczne Seminarium KRK-Warszawa UW Październik 2010 - przewidywana liczba osób 80 catering oraz wsparcie techniczne Seminarium KRK-Warszawa SGGW Październik 2010-przewidywana liczba osób 80 catering oraz wsparcie techniczne Seminarium KRK - Warszawa Akademia Medyczna Listopad 2010 - przewidywana liczba osób 80 - catering oraz wsparcie techniczne Seminarium KRK - Warszawa Uniwersytet Muzyczny 30.09.2010 - przewidywana liczba osób 80 - catering oraz wsparcie techniczne Seminarium KRK - Warszawa Koźmiński lub SGH Październik 2010 - przewidywana liczba osób 80 - catering - wsparcie techniczne Część III Konferencja sprawozdawczo-informacyjno-promocyjna Zamawianie Kształcenia -Kraków 06.12.2010-przewidywana liczba osób 50 -catering Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Kraków UJ 28.09.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Kraków Uniwersytet Pedagogiczny 29.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering Część IV Seminarium KRK - Kraków UJ Listopad 2010 - przewidywana liczba osób 80 catering oraz wsparcie techniczne Seminarium KRK-Kraków AGH Grudzień 2010-przewidywana liczba osób 80 - catering oraz wsparcie techniczne Część V Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Rzeszów Politechnika Rzeszowska 10.09.2010-przewidywana liczba osób 200-catering Część VI Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Wrocław Uniwersytet Wrocławski 04.11.2010-przewidywana liczba osób 200 - catering Część VII Spotkanie akademickie Kampania promocyjna -Olsztyn UMW 17.09.2010- przewidywana liczba osób 200 - catering Część VIII Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Kalisz PWSZ 21.09.2010- przewidywana liczba osób 200-catering Część IX Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Szczecin Uniwersytet Szczeciński 23.09.2010 przewidywana liczba osób 200 - catering Część X Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Łodź Politechnika Łódzka 24.09.2010 przewidywana liczba osób 200 - catering Część XI Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Poznań Uniwersytet Adama Mickiewicza 29.09.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering Część XII Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Toruń UMK 19.11.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering Część XIII Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Suwałki PWSZ 06.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering Część XIV Spotkanie akademickie Kampania promocyjna Piła PWSZ 07.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering Część XV Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Katowice Uniwersytet Śląski 12.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering Część XVI Spotkanie akademickie Kampania promocyjna - Lublin Politechnika Lubelska 14.10.2010 - przewidywana liczba osób 200 - catering Część XVII Spotkanie akademickie Kampania promocyjna Wrocław Politechnika Wrocławska 22.10.2010 przewidywana liczba osób 200 catering Część XVIII Spotkanie akademickie Kampania promocyjna Wałbrzych PWSZ 26.10.2010 przewidywana liczba osób 200 catering Część XIX Spotkanie akademickie Kampania promocyjna Opole Politechnika Opolska 27.10.2010 przewidywana liczba osób 200 catering Część XX Spotkanie akademickie Kampania promocyjna Kielce Politechnika Świętokrzyska 26.10.2010 przewidywana liczba osób 200 catering Część XXI Spotkanie akademickie Kampania promocyjna Zielona Góra Uniwersytet Zielonogórski 18.10.2010 przewidywana liczba osób 200 catering Część XXII Spotkanie akademickie Kampania promocyjna Lublin UMCS 25.10.2010 przewidywana liczba osób 200 catering Część XXIII Seminarium KRK Gdańsk Uniwersytet Gdański Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Seminarium KRK Gdańsk Politechnika Gdańska Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXIV Seminarium KRK Łódź Politechnika Łódzka Grudzień 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Seminarium KRK Łódź AH-E, UŁ Grudzień 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXV Seminarium KRK Elbląg PWSZ Październik .2010 80 catering - wsparcie techniczne Część XXVI Seminarium KRK Olsztyn Uniwersytet Warmińsko-Mazurski Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXVII Seminarium KRK Słupsk Akademia Pomorska Październik .2010 80 catering - wsparcie techniczne Część XXVIII Seminarium KRK Koszalin Politchnika Koszalińska Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXIX Seminarium KRK Szczecin Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Seminarium KRK Szczecin Uniwersytet Szczeciński Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXX Seminarium KRK Poznań Politechnika lub Uniwersytet Przyrodniczy Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXI Seminarium KRK Zielona Góra Uniwersytet Zielonogórski Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXII Seminarium KRK Gorzów PWSZ Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXIII Seminarium KRK Katowice Uniwersytet Śląski Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXIV Seminarium KRK Bieslko-Biała Akademia Techniczno-Humanistyczna Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXV Seminarium KRK Opole Uniwersytet Opolski Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXVI Seminarium KRK Wrocław Uniwersytet Wrocławski Październik .2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXVII Seminarium KRK Bydgoszcz UKW Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXVIII Seminarium KRK Toruń UMK Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXIX Seminarium KRK Włocławek lub Płock WS Ekon-Hum. Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXX Seminarium KRK Siedlce Akademia Podlaska Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXXI Seminarium KRK Białystok Politechnika Białostocka Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXXII Seminarium KRK Łomża PWSZ Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXXIII Seminarium KRK Lublin Politechnika Lubelska Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXXIV Seminarium KRK Rzeszów URZ Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXXV Seminarium KRK Zamość PWSZ Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXXVI Seminarium KRK Sanok PWSZ Listopad 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXXVII Seminarium KRK Częstochowa Politechnika Częstochowska Grudzień 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXXVIII Seminarium KRK Kielce Politechnika Świętokrzyska Grudzień 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne Część XXXXIX Seminarium KRK Radom Wyższ Szkoła Handlowa lub PWZS Grudzień 2010 przewidywana liczba osób 80 catering - wsparcie techniczne 1. Zamawiający informuje iż ww. terminy spotkań mogą ulec zmianie szczegółowe daty spotkań zostaną ustalone z Wybranym wykonawcą nie poźniej niż na 2 dni (robocze) przed spotkaniem 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla 49 części przedstawiono w Załączniku Nr 1 do SIWZ. a)usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków - wartość usługi wynosi 60% całości zamówienia; b)usługi wsparcia technicznego - wartość usług wynosi 40 % całości zamówienia..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 49.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 5.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

2. Przewiduje się możliwość zmiany postanowień zawartej umowy w zakresie: 1) miejsca realizacji spotkania, gdy konieczność jej dokonania wynika z przyczyn losowych, niezależnych od Zamawiającego; 2) terminu realizacji spotkania, w uzasadnionych przypadkach przyczyn niezależnych od Zamawiającego.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.nauka.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego ul. Wspólna 1/3, 00-529 Warszawa Wydział Zamówień Publicznych (pokój nr 36 ).

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.09.2010 godzina 12:00, miejsce: Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego ul. Wspólna 1/3, 00-529 Warszawa Wydział Zamówień Publicznych (pokój nr 38).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Zamówienie będzie współfinansowane w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki projektów Zamawianie kształcenia na kierunkach technicznych, matematycznych i przyrodniczych - pilotaż, Kampania promocyjna na rzecz kierunków matematycznych, przyrodniczych, technicznych, Krajowe Ramy Kwalifikacji w szkolnictwie wyższym jako narzędzie poprawy jakości kształcenia, poddziałanie 4.1.2. i 4.1.3 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki..

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część I.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 1 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania sprawozdawczo - informacyjnego w Ministerstwie Nauki i Szkolnictwa Wyższego w Warszawie- przewidywany termin realizacji spotkania - 24 listopada 2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla maksymalnie 60 osób, podczas spotkania sprawozdawczo - informacyjnego w Krakowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 2 części zamówienia obejmuje usługę wsparcia technicznego i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na : 1. Politechnice Warszawskiej - przewidywany termin realizacji - 27 września 2010 r. 2. Akademia Pedagogiki Specjalnej w Warszawie - przewidywany termin realizacji - 29.09.2010 3. Uniwersytet Warszawski - przewidywany termin realizacji - październik 2010 4. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - przewidywany termin realizacji - październik 2010 5. Akademia Medyczna - przewidywany termin realizacji - listopad 2010 6. Uniwersytet Muzyczny - przewidywany termin realizacji - 30.09.2010 7. Szkoła Główna Handlowa lub Koźmiński - przewidywany termin realizacji - październik 2010 Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część III.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 3 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas: 1. spotkania sprawozdawczo - informacyjnego w jednej z Krakowskich uczelni - przewidywany termin realizacji spotkania - 6 grudnia 2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla maksymalnie 50 osób, podczas spotkania sprawozdawczo - informacyjnego w Krakowie 2. Trzech spotkań akademickich na: 2.2. Uniwersytecie Jagiellońskim- przewidywany termin realizacji spotkania - 28.09.2010 2.3. Uniwersytecie Pedagogicznym w Krakowie- przewidywany termin realizacji spotkania - 29.10.2010 Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: część IV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 4 części zamówienia obejmuje cateringową i usługę wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na : 1. Uniwersytecie Jagiellońskim - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 2. Akademii Górniczo Hutniczej - przewidywany termin realizacji spotkania - grudzień 2010 Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.55.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Część V.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 4 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Rzeszowskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 10 września 2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Część VI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 6 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Wrocławskim- przewidywany termin realizacji spotkania - 04.11.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Część VII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 7 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie - przewidywany termin realizacji spotkania - 17.09.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Część VIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 8 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Kaliszu - przewidywany termin realizacji spotkania - 21.09.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Część IX.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 9 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Szczecińskim - przewidywany termin realizacji spotkania - 23.09.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Część X.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 10 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Łódzkiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 24.09.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Część XI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 11 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Adama Mickiewicza w Poznaniu - przewidywany termin realizacji spotkania - 29.09.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Część XII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 12 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu - przewidywany termin realizacji spotkania - 19.11.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Część XIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 13 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Suwałkach- przewidywany termin realizacji spotkania - 06.10.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Część XIV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 14 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Pile - przewidywany termin realizacji spotkania - 07.10.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Część XV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 15 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach - przewidywany termin realizacji spotkania - 12.10.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Część XVI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 16 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Lubelskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 14.10.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Część XVII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 17. Zakres przedmiotowy dotyczący 17 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Wrocławskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 22.10.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Część XVIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 18 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Wałbrzychu - przewidywany termin realizacji spotkania - 26.10..2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Część XIX.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 19 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania Politechnice Opolskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - 27.10.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Część XX.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 20 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Politechnice Świętokrzyskiej w Kielcach - przewidywany termin realizacji spotkania - 26.10.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Część XXI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 21 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Zielonogórskim - przewidywany termin realizacji spotkania - 18.10.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: część XXII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 22 części zamówienia obejmuje usługę cateringową podczas spotkania akademickiego na Uniwersytecie Marii Curie Skłodowskiej w Lublinie - przewidywany termin realizacji spotkania - 25.10.2010 r. Zamawiający oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 200 osób. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Część XXIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 23 części zamówienia obejmuje cateringową i usługę wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na: 1. Uniwersytecie Gdańskim - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. 2. Politechnika Gdańska - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Część XXIV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 24 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na: 1. Politechnice Łódzkiej przewidywany termin realizacji spotkania -grudzień 2010 r. 2. Uniwersytecie Łódzkiem lub AH w Łodzi przewidywany termin realizacji spotkania - grudzień 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Część XXV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 25 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Elblągu - przewidywany termin realizacji spotkania -październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmioty zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: część XXVI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 26 części zamówienia obejmuje usługę cateringową wsparcia i technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Warmińsko Mazurskim w Olsztynie- przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Część XXVII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 27 części zamówienia obejmuje usługę organizacyjno - techniczną i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Akademii Podlaskiej w Siedlcach - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługę cateringową dla około 80 osób i wsparcia i technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Część XXVIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 28 części zamówienia obejmuje usługę organizacyjno - techniczną i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Koszalińskiej- przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługę cateringową dla około 80 osób i wsparcia i technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Część XXIX.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 29 części zamówienia obejmuje usługę organizacyjno - techniczną i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na: 1. Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie - przewidywany termin realizacji spotkania -październik 2010 r. 2. Uniwersytecie Szczecińskim- przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługę wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: Część XXX.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 30 części zamówienia obejmuje usługę cateringową iwsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice lub Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu- przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: Część XXXI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 31 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Zielonogórskim - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: Część XXXII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 32 części zamówienia obejmuje usługę organizacyjno - techniczną i cateringową podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Gorzowie - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: Część XXXIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 33 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: Część XXXIV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 34 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Akademii Techniczno Humanistycznej w Bielsku- Białej - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz usługi wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: Część XXXV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 35 części zamówienia usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Opolskim - przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 36 NAZWA: Część XXXVI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 36 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Wrocławskim- przewidywany termin realizacji spotkania - październik 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamowienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 37 NAZWA: Część XXXVII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 37 części zamówienia obejmuje usługę cateringową iwsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy - przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 38 NAZWA: Część XXXVIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 38. Zakres przedmiotowy dotyczący 38 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załacznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 39 NAZWA: Część XXXIX.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 39. Zakres przedmiotowy dotyczący 39 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Wyższej Szkole Ekonomiczno Humanistycznej w Płocku lub Włocławku - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 40 NAZWA: Część XXXX.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 40 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Akademia Podlaska - przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz obsługi organizacyjno - technicznej podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 41 NAZWA: Część XXXXI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 41 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Białostockiej - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługę cateringową dla około 80 osób i wsparcia i technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 42 NAZWA: Część XXXXII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 42. Zakres przedmiotowy dotyczący 42 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Łomży - przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 43 NAZWA: Część XXXXIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 43 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Lubelskiej - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 44 NAZWA: Część XXXXIV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 44 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Uniwersytecie Rzeszowskim - przewidywany termin realizacji spotkania -listopad 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 45 NAZWA: Część XXXXV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 45 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Zamościu przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 46 NAZWA: Część XXXXVI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 46. Zakres przedmiotowy dotyczący 46 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Sanoku - przewidywany termin realizacji spotkania - listopad 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 47 NAZWA: Część XXXXVII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 47 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Częstochowskiej - przewidywany termin realizacji spotkania - grudzień 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 48 NAZWA: Część XXXXVIII.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotowy dotyczący 48 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na Politechnice Świętokrzyskiej w Kielcach - przewidywany termin realizacji spotkania - grudzień 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 49 NAZWA: Część XXXXIX.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 49. Zakres przedmiotowy dotyczący 49 części zamówienia obejmuje usługę cateringową i wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego w Wyższej Szkole Handlowej w Radomiu lub w PWSZ w Radomiu - przewidywany termin realizacji spotkania - grudzień 2010 r. Zamawiający w tej części zamówienia oczekuje dostawy posiłków w ramach usługi cateringowej dla około 80 osób oraz wsparcia technicznego podczas spotkania informacyjno - promocyjno - konsultacyjnego na uczelni. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załąćznik nr 1 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5, 71.35.63.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.