eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kochanowice › Zaopatrzenie w artykuły spożywcze stołówek szkolnych w Zespole Szkół w Kochanowicach.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-12-09

Kochanowice: Zaopatrzenie w artykuły spożywcze stołówek szkolnych w Zespole Szkół w Kochanowicach.
Numer ogłoszenia: 265709 - 2013; data zamieszczenia: 09.12.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Kochanowicach , ul. Szkolna 1, 42-713 Kochanowice, woj. śląskie, tel. 034 3533280, faks 034 3533280.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zskoch.acez.eu

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zaopatrzenie w artykuły spożywcze stołówek szkolnych w Zespole Szkół w Kochanowicach..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamówienie obejmuje zaopatrzenie w działach: A. Drób świeży CPV 15112100-7 B. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne CPV 15100000 - 9 C. Dział spożywczy: - Ryby przetworzone i konserwowane CPV 15200000 - 0 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne CPV 15400000 - 2 - Produkty mleczarskie CPV 15500000 - 3 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych CPV 15600000 - 4 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone CPV 15890000 - 3 - Jaja CPV 03142500 - 3.

II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamówienie obejmuje zaopatrzenie w działach: A. Drób świeży CPV 15112100-7 B. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne CPV 15100000 - 9 C. Dział spożywczy: - Ryby przetworzone i konserwowane CPV 15200000 - 0 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne CPV 15400000 - 2 - Produkty mleczarskie CPV 15500000 - 3 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych CPV 15600000 - 4 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone CPV 15890000 - 3 - Jaja CPV 03142500 - 3

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: a)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, b)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, c)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. e) złożą formularz ofertowy z załącznikami. Kryteria oceny ofert: najniższa cena - 100%. Jako najkorzystniejsza oferta na dział zostanie wybrana oferta, która spełnia wszystkie wymagane warunki i zawiera najniższą cenę. Ocena spełnienia przez wykonawców wymaganych warunków, zostanie dokonana wg formuły - spełnia - nie spełnia Jeżeli nie będzie można dokonać wyboru oferty najkorzystniejszej ze względu na to, że zostały złożone oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wezwie Wykonawców, którzy złożyli te oferty, do złożenia w terminie określonym przez Zamawiającego ofert dodatkowych. Wykonawcy składając oferty dodatkowe nie mogą zaoferować cen wyższych niż zaoferowane w złożonych ofertach.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zskoch.acez.eu
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół w Kochanowicach ul. Szkolna 1 42-713 Kochanowice.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół w Kochanowicach ul. Szkolna 1 42-713 Kochanowice.

    IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zaopatrzenie w artykuły spożywcze stołówek szkolnych w Zespole Szkół w Kochanowicach.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: A. Drób świeży CPV 15112100-7 B. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne CPV 15100000 - 9 C. Dział spożywczy: - Ryby przetworzone i konserwowane CPV 15200000 - 0 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne CPV 15400000 - 2 - Produkty mleczarskie CPV 15500000 - 3 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych CPV 15600000 - 4 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone CPV 15890000 - 3 - Jaja CPV 03142500 - 3.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.