eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa mięsa wędlin i drobiu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-10-14

Warszawa: Dostawa mięsa wędlin i drobiu
Numer ogłoszenia: 264853 - 2008; data zamieszczenia: 14.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Kasyno Wojskowe nr 156 przy Jednostce Wojskowej 4198 , ul. Żwirki i Wigury 103, 00-912 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 6825567, fax. 0-22 6825567.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa wędlin i drobiu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 1 - dostawa mięsa: boczek surowy b/s b/ż - 500kg; schab środkowy wieprzowy b/k - 3500kg; schab karkowy wieprzowy b/k - 740kg; łopatka wieprzowa b/k b/s - 1600kg; łopatka wieprzowa z/k b/s - 100kg; żeberka wieprzowe paski - 500kg; polędwiczki wieprzowe - 900kg; golonka wieprzowa surowa peklowana 350-400g - 1200kg; nogi wieprzowe przednie - 160kg; ozory wieprzowe - 40kg; wątroba wieprzowa - 40kg; antrykot wołowy z/k - 1000kg; udziec wołowy b/k - 1000kg; polędwica wołowa - 20kg; flaki krojone gotowane (1kg/op.) - 600kg; szynka wieprzowa b/s b/k - 400kg; słonina - 40kg; szaszłyk surowy - 100kg; karkówka wieprzowa grillowa - 80kg Zadanie nr 2 - dostawa wędlin: boczek wędzony parzony b/ż - 600kg; szynka wędzona gotowana siatka - 600kg; polędwica drobiowa - 60kg; szynka z piersi indyka - 60kg; polędwica sopocka - 240kg; salami dębickie 500-600g - 100kg; kabanosy wieprzowe - 80kg; ogonówka wędzona - 20kg; ogonówka plastry 100g/pacz. vacuum - 30kg; baleron wędzony bez osłonki - 20kg; baleron plastry 100g pacz vacuum - 20kg; bekon - 15kg; kiełbasa krakowska sucha - 20kg; kiełbasa krakowska podsuszana - 20kg; kiełbasa grillowa 150g - 280kg; kiełbasa wiejska pieczona - 40kg; kiełbasa śląska - 20kg; kiełbasa biała wieprzowa parzona - 240kg; kiełbasa podlaska - 400kg; kiełbasa rzeszowska - 60kg; mielonka tyrolska wieprzowa - 40kg; żeberka wieprzowe paski - 40kg; zadanie nr 3 - dostawa drobiu: piersi z kurczaka - 1500kg; filety z indyka - 1200kg; kurczaki świeże - 600kg; kaczka pekińska - 160kg; udka drobiowe kulinarne - 1400kg; udka kacze - 20kg; skrzydła z kurczaka - 100kg; kura świeża - 20kg; wątroba drobiowa z kurczaka - 80kg; piersi wędzone z kurczaka - 60kg; podudzie z kurczaka (pałka z udka kurczaka) - 20kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.90.00 - Mięsa różne 15.13.12.10 - Szynka wędzona 15.11.22.10 - 15.11.22.10 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium:

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy nie podlegają wylkuczeniu z postepowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, a w szczególności: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładaja obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadaja niezbedna wiedzę i doświadczenie oraz dysponuja potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia; 3)znajduja sie w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamóweinia. Ocena spełniania przez Wykonawców w/w warunków dokonana będzie zgodnie z formułą Spełnia - niespełnia na podstawie dokumentów i oświadczeń określonych w paragrafie 11 SIWZ. Wykonawca może spełniać albo nie spełniać warunków udziału w postępowaniu, oceny spełniania warunków nie stopniuje się..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu zamawiajacy żąda złożenia wraz z ofertą: 1. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert. 2. oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 oraz nie podleganiu wylkuczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych. 3. zaświadczenie właściwego miejscowo organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Państwowej inspekcji Weterynaryjnej, że wykonawca podlega jej stałemu nadzorowi, wystawionego nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 4. protokół kontroli sanitarej właściwego organu urzędowej kontroli w zakresie bezpieczeństwa żywności o prawidłowości stosowania zasad systemu HACCP, wystawiony nie wcześniej niz 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert lub certyfikat HACCP..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.1blot.sp.mil.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Kasyno Wojskowe Nr 156 przy JW 4198, ul. Żwirki i Wighury 103, 00-912 Warszawa.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.10.2008 godzina 10:00, miejsce: Kasyno Wojskowe Nr 156 przy JW 4198, ul. Żwirki i Wighury 103, 00-912 Warszawa.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mięsa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek surowy b/s b/ż - 500kg; schab środkowy wieprzowy b/k - 3500kg; schab karkowy wieprzowy b/k - 740kg; łopatka wieprzowa b/k b/s - 1600kg; łopatka wieprzowa z/k b/k - 100kg; żeberka wieprzowe paski - 500kg; polędwiczki wieprzowe - 900kg; golonka wieprzowa surowa peklowana(350-400g /szt.) - 1200kg; nogi wieprzowe przednie - 160kg; ozory wieprzowe - 40kg; wątroba wieprzowa - 40kg; antrykot wołowy z/k - 1000kg; udziec wołowy b/k - 1000kg; polędwica wołowa - 20kg; flaki wołowe krojone gotowane 1kg/op. - 600kg; szynka wieprzowa b/s b/k - 400kg; słonina - 40kg; szaszłyk surowy (150-200g/szt.) - 60kg; karkówka wieprzowa grillowa surowa 100-120g..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.90.00-5, 15.11.90.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa wedlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek wędzony parzony b/ż - 600kg; szynka wędzona gotowana (siatka) - 600kg; polędwica drobiowa - 60kg; szynka z piersi indyka - 60kg; polędwica sopocka - 240kg; salami dębickie (500-600g/szt.) - 100kg; kabanosy wieprzowe - 80kg; ogonówka wędzona - 20kg; ogonówka plastry 100g paczka vacuum - 30kg; baleron wędzony bez osłonki - 20kg; baleron plastry 100g paczka vacuum - 20kg; bekon - 15kg; kiełbasa karkowska sucha - 20kg; kiełbasa krakowska podsuszana - 20kg; kiełbasa grillowa 150g - 280kg; kiełbasa śląska - 20kg; kiełbasa biała wieprzowa parzona - 240kg; kiełbasa podlaska - 400kg; kiełbasa rzeszowska - 60kg; mielonka tyrolska wieprzowa - 40kg; żeberka wedzone paski - 40kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.10-0, 15.13.12.00-7, 15.13.12.30-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa drobiu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: piersi z kurczaka - 1500kg; filety z indyka - 1200kg; kurczaki świeże - 600kg; kaczka pekińska - 160kg; udka drobiowe kulinarne - 1400kg; udka kacze - 20kg; skrzydła z kurczaka - 100kg; kura świeża - 20kg; wątróbka drobiowa z kurczaka - 80kg; piersi wędzone z kurczaka - 60kg; podudzie z kurczaka (pałka z udka kurczaka) - 20kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10-1, 15.11.22.20-4, 15.11.22.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.