eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Dostawa fabrycznie nowego, profesjonalnego sprzętu gastronomicznego do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie Sprawa Nr 49/2008

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-10-13

Władysławowo: Dostawa fabrycznie nowego, profesjonalnego sprzętu gastronomicznego do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie Sprawa Nr 49/2008
Numer ogłoszenia: 263673 - 2008; data zamieszczenia: 13.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, fax. 058 6746350.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa fabrycznie nowego, profesjonalnego sprzętu gastronomicznego do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie Sprawa Nr 49/2008.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa fabrycznie nowego, profesjonalnego sprzętu gastronomicznego do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie Sprawa Nr 49/2008 Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.40.00 - Przemysłowy sprzęt kuchenny 39.31.50.00 - Urządzenia restauracyjne 39.22.10.00 - Sprzęt kuchenny 39.22.11.50 - Termosy .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 12.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 1.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: a) spełniają warunki zawarte w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2007 r. Nr 223 poz. 1655 ze zm.). b) wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych również wykonują w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 2 zamówienia dotyczące dostaw profesjonalnych urządzeń gastronomicznych o wartości (na jedno zamówienie, umowę, kontrakt) nie mniejszej niż wartość brutto składanej oferty. Ocena spełniania w/w warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia-nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w wymaganych dokumentach. Z treści załączonych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, iż w/w warunki Wykonawca spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: I. Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodne z art. 22 ust.1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2007 r. Nr 223 poz. 1655 ze zm.) na formularzu stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ. II. w celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności zamawiający żąda następujących dokumentów: 1) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; III. W celu potwierdzenia opisanego przez zamawiającego warunku posiadania przez wykonawcę doświadczenia, zamawiający żąda następujących dokumentów: a) wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych również wykonywanych, dostaw profesjonalnych urządzeń gastronomicznych w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, uwzględniając wymagania zamawiającego - wg załącznika Nr 5 do SIWZ, b) dokumenty potwierdzające, że te dostawy zostały wykonane należycie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl, www.bip.cos.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba zamawiającego: ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy.

IV.3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.10.2008 godzina 10:00, miejsce: Siedziba zamawiającego: ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, Sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część I - SZAFA CHŁODNICZA GASTRONOMICZNA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: SZAFA CHŁODNICZA GASTRONOMICZNA -2 szt o pojemności maksymalnie 700 l kazda.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II - Zmywarka do szkła.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zmywarka do szkła - wraz z automatycznym zmiękczaczem do wody- 1 kpl..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.50.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część III - Młynek do odpadków.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Młynek do odpadków przystosowany do pracy ciągłej - 1 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Część IV Kostkarka do lodu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kostkarka do lodu wraz z automatycznym zmiękczaczem do wody- 1 kpl..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.50.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Część V - Profesjonalny warnik do wody.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Profesjonalny warnik do wody - 2 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.50.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Część VI -Termos do gorącego mleka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Termos do gorącego mleka - 2 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Część VII - Profesjonalna wyciskarka do owoców cytrusowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Profesjonalna wyciskarka do owoców cytrusowych - 1 szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.50.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Część VIII - Toster przelotowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Toster przelotowy - 1 szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.50.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Część IX - DROBNY SPRZĘT KUCHENNY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ręczny otwieracz do puszek - Cały ze stali nierdzewnej, plastikowy uchwyt, długość do 200 mm - 1 szt 2. Noże kucharskie - Metalowe, kute, rączka z tworzywa, długość noży 150, 200, 250, 300, 350 mm. Po 2 szt. - Razem 20 szt 3. Sitka metalowe - Całość ze stali nierdzewnej, objętość 230-250 mm - 6 szt. 4. Tłuczki do mięsa - Całość ze stali nierdzewnej, długość 300-350 mm - 6 szt. 5. Deski do krojenia w standardzie GN 1/1, z polietylenu w kolorach ułatwiających przestrzeganie zasad HACCP. - kolor: biały, czerwony, niebieski, zielony, brązowy i żółty. Dł. 500-600 mm, szer. 300-450 mm, gr. 20 mm. Gumowe nóżki lub inne elementy przeciwdziałające przesuwaniu deski podczas krojenia. Każda po 2 sztuki - Razem 12 szt. 6. Stojak na deski ze stali nierdzewnej - 2 szt. 7. Tasaki - Tasak wyprodukowany z jednego kawałka bardzo twardej stali molibdenowej, kuty, bardzo trwały i odporny na korozję. Rękojeść dopasowana w sposób, który uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączenia; ergonomiczna rękojeść zmniejszająca zmęczenie ręki podczas długiej pracy. Tasak musi być przystosowany do mycia w zmywarkach, długość 20-25 cm - Sztuk 4 8. Łyżki wazowe do zupy - Ze stali nierdzewnej, bez nitów i połączeń, pojemność co najmniej 12,5 cl - 10 szt. 9. Szczypce do surówek - Plastikowe kolor biały lub zielony lub metalowe, długość przynajmniej 240 mm - 6 szt. 10. Widelce do smażenia - wykonany z wysokiej jakości stali, rękojeść z tworzywa, długość 260-300 mm - 4 szt 11. Łopatki do smażenia - wykonany z wysokiej jakości stali, rączka z tworzywa, długość 200-250 mm - 6 szt. 12. Noże jarzyniarki - wykonany z wysokiej jakości stali, rączka z tworzywa, długość 150-200 mm - 10 szt. 13. Miski ze stali nierdzewnej - pojemność minimum 10,5 litra - 4 szt 14. Miski ze stali nierdzewnej - pojemność minimum 3,7 litra - 6 szt. 15. Worki cukiernicze - Tworzywo materiałowe, łatwe do umycia, długość 300-350 mm + końcówki plastykowe lub metalowe do nich - 10 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Część X - Witryna chłodnicza podblatowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Witryna chłodnicza podblatowa - 1 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.50.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Część XI - Chłodziarki do pokoi hotelowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chłodziarki do pokoi hotelowych (bez obudowy, wstawiane do szafek) - 19 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Część XII - Dozownik (dyspenser) do płatków śniadaniowych podwójny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dozownik (dyspenser) do płatków śniadaniowych podwójny - 2 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.31.50.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.