eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Żydowo › Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy pieczywa do Zakładu Karnego w Gębarzewie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-12-05

Żydowo: Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy pieczywa do Zakładu Karnego w Gębarzewie
Numer ogłoszenia: 263607 - 2013; data zamieszczenia: 05.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 224279 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Gębarzewie, Gębarzewo, 62-241 Żydowo, woj. wielkopolskie, tel. 061 4292300, faks 061 4262453.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy pieczywa do Zakładu Karnego w Gębarzewie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: CHLEB PSZENNO- ŻYTNI - wykonany z mąki mieszanej pszennej i żytniej, o gramaturze 400g, krojony i foliowany, jednolitego gatunku, kształtu i gramatury w ilości 79 500 kg Zamawiany chleb winien być: 1) świeży, 2) dobrej jakości, 3) konsystencji jednolitej, zwartej, 4) wolny od wad eliminujących go ze spożycia, 5) dostarczane partie danego towaru w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia. Cechy dyskwalifikujące zamawiany asortyment: 1) obce posmaki, zapachy, smak gorzki, kwaśny, zbyt słony, niesłony, 2) chleb stęchły, mdły; 3) zanieczyszczenia mechaniczne, 4) chleb o skórce oddzielającej się od miękiszu, zabrudzony, spalony, niedopieczony, o miękiszu lepkim, z zakalcem, kruszącym się, z obecnością grudek mąki lub soli; 5) objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie 6) uszkodzenia mechaniczne, bochenki zdeformowane, zgniecione; 7) obecność szkodników 8) brak oznakowania bochenków. Minimalny okres przydatności do spożycia -72 godz. od daty dostawy Wymagana jest jednakowa data ważności dla całej partii dostarczanego artykułu w ramach częściowych dostaw. Opakowanie i oznakowanie dostawy: 1) opakowanie zbiorcze - kosz plastikowy; 2) oznakowanie powinno zawierać: 3) nazwę dostawcy - producenta, adres, 4) nazwę produktu, 5) masę netto produktu, 6) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia. CHLEB PSZENNY -wykonany z mąki pszennej o gramaturze 400g, krojony i foliowany, jednolitego gatunku, kształtu i gramatury w ilości 7 250 kg Zamawiany chleb winien być: 1) świeży, 2) dobrej jakości, 3) konsystencji jednolitej, zwartej, 4) wolny od wad eliminujących go ze spożycia, 5) dostarczane partie danego towaru w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju oraz terminu przydatności do spożycia. Cechy dyskwalifikujące zamawiany asortyment: 1) obce posmaki, zapachy, smak gorzki, kwaśny, zbyt słony, niesłony, 2) chleb stęchły, mdły; 3) zanieczyszczenia mechaniczne, 4) chleb o skórce oddzielającej się od miękiszu, zabrudzony, spalony, niedopieczony, o miękiszu lepkim, z zakalcem, kruszącym się, z obecnością grudek mąki lub soli; 5) objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie 6) uszkodzenia mechaniczne, bochenki zdeformowane, zgniecione; 7) obecność szkodników 8) brak oznakowania bochenków. Minimalny okres przydatności do spożycia -72 godz. od daty dostawy. Wymagana jest jednakowa data ważności dla całej partii dostarczanego artykułu w ramach częściowych dostaw. Opakowanie i oznakowanie dostawy: 1) opakowanie zbiorcze - kosz plastikowy; 2) oznakowanie powinno zawierać: 3) nazwę dostawcy - producenta, adres, 4) nazwę produktu, 5) masę netto produktu, 6) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia. BUŁKA TARTA - produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywa w ilości 225 kg Zamawiany asortyment winien być: 1) struktura i konsystencja - sypka, bez grudek 2) barwa naturalna, może być niejednolita; 3) smak i zapach - charakterystyczny dla suszonego pieczywa; Cechy dyskwalifikujące zamawiany asortyment: 1) obce posmaki, zapachy, 2) zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, 3) objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, 4) obecność szkodników, 5) brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, zabrudzenia. Minimalny okres przydatności do spożycia - 2 miesiące od daty dostawy. Wymagana jest jednakowa data ważności dla całej partii dostarczanego artykułu w ramach częściowych dostaw. Opakowanie i oznakowanie dostawy: 1) materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością o pojemności max. 30 kg 2) oznakowanie powinno zawierać: nazwę dostawcy - producenta, adres, nazwę produktu, masę netto produktu, datę - termin produkcji i przydatności do spożycia. Częstotliwość dostaw: Dostawy pieczywa następować będą partiami, zgodnie ze sukcesywnie składanymi zamówieniami częściowymi, szczegółowe ilości dostaw na każdy dzień określi zamawiający telefonicznie lub pisemnie z 24 godzinnym wyprzedzeniem. Dostawy pieczywa muszą być zrealizowane w ciągu 24 godzin od złożenia telefonicznego lub pisemnego zamówienia, dostawy realizowane będą do magazynu żywnościowego zlokalizowanego na terenie Zakładu Karnego w Gębarzewie codziennie tj. od poniedziałku do soboty w godz. 8.00 - 12.00..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.81.11.00 - Chleb .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Macioszek Sp. j, ul. Fabryczna 5, 62-200 Gniezno, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 148648,96 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 143183,25

  • Oferta z najniższą ceną: 143183,25 / Oferta z najwyższą ceną: 155953,88

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.