eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskie › Sukcesywna dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-10-06

Strzelce Opolskie: Sukcesywna dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.
Numer ogłoszenia: 262841 - 2011; data zamieszczenia: 06.10.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 244061 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4400420-25, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Kiełbasa litewska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 7 kg do 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm.Kiełbasa litewska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. W ilości 2030kg. 2. Kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1200kg. 3. Kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1400kg. 4. Kiełbasa wiejska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 5. Kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 6. Kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 7. Kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 8. Kiełbasa bełska, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 9. Salceson włoski średniorozdrobniony, parzony, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład głowy wieprzowe, mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 2800kg. 10. Kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 11. Kiełbasa parówkowa homogenizowana, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 2800kg. 12. Kiełbasa mortadela homogenizowana, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 2800kg. 13. Pieczeń rzymska, pieczona w formach, konsystencja ścisła. Skład: ok. 68 % wieprzowiny, ok. 28 % wołowiny, ok. 4 % mąki pszennej. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 14. Kiełbasa śląska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 15. Kiełbasa golonkowa gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: wędliny wieprzowo-wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.10.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Rzeźnictwo-Wędliniarstwo Józef, Sylwester i Jolanta Maryniak Spółka Jawna, ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 140493,71 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 103568,01

  • Oferta z najniższą ceną: 103568,01 / Oferta z najwyższą ceną: 207720,45

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.