To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-12-16
Kraków: Organizacja i obsługa wizyty 50 przedstawicieli społeczności polskiej na Białorusi w dniach 3-6 grudnia 2014 r. w Krakowie
Numer ogłoszenia: 259779 - 2014; data zamieszczenia: 16.12.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 231377 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Województwo Małopolskie, ul. Basztowa 22, 31-156 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 4300394, 6303408,6303122, faks 012 6160144,6303126.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Organizacja i obsługa wizyty 50 przedstawicieli społeczności polskiej na Białorusi w dniach 3-6 grudnia 2014 r. w Krakowie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja i obsługa wizyty 50 przedstawicieli społeczności polskiej na Białorusi, w dniach 3-6 grudnia 2014 r. w Krakowie. 2. W ramach zamówienia Wykonawca zrealizuje następujące działania: 1). Zapewni noclegi dla maksymalnie 50 osób w pokojach dwuosobowych ze śniadaniem w dniach 3-6 grudnia (3 doby hotelowe) 2014 roku w hotelu o standardzie minimum 3 gwiazdki (kategoryzacja na dzień składania ofert) w odległości nie większej niż 2 km od adresu Rynek Główny 1, liczonej według najkrótszej trasy pieszej mierzonej w km za pomocą portalu umożliwiającego pomiar odległości www.targeo.pl 2). Zapewni parking strzeżony dla autokaru na 50 osób w odległości nie większej, niż 300 m od hotelu, o którym mowa w pkt. 1, w dniach 3-6 grudnia. 3). Zapewni obiad w dniach 3 grudnia 2014 r., 4 grudnia 2014 r. oraz 5 grudnia 2014 r. dla maksymalnie 55 osób każdy, w 3 różnych restauracjach w centrum Krakowa, w odległości nie większej niż 300 m od adresu Rynek Główny 1, liczonej według najkrótszej trasy pieszej mierzonej w km za pomocą portalu umożliwiającego pomiar odległości www.targeo.pl 4). Zorganizuje kolację w dniach 3 grudnia 2014 r. oraz 4 grudnia 2014 r. dla maksymalnie 55 gości w 2 różnych restauracjach, w tym jednej w odległości nie większej niż 300 m od adresu Rynek Główny 1 i drugiej w odległości nie większej niż 300 m od adresu Plac Nowy 1 liczonej według najkrótszej trasy pieszej mierzonej w km za pomocą portalu umożliwiającego pomiar odległości www.targeo.pl 5). Zapewni zwiedzanie Kopalni Soli w Wieliczce - trasa turystyczna bez zwiedzania Muzeum Żup Krakowskich dla grupy do maksymalnie 50 osób, wraz z obsługą przewodników w języku polskim w dniu 5 grudnia 2014 r. od godziny 16.00. 6). Zapewni kolację w dniu 5 grudnia 2014 roku o godzinie 19.00 dla maksymalnie 50 osób w restauracji podziemnej Kopalni Soli w Wieliczce. Kolacja winna składać się z: zupy; dania głównego z dodatkami; deseru; kawy lub herbaty; wody mineralnej niegazowanej w ilości 0,25 l na osobę; 7). Zapewni zwiedzanie Muzeum Podziemia Rynku - Oddziału Muzeum Historycznego Miasta Krakowa dla grupy maksymalnie 50 osób wraz z obsługą przewodników w języku polskim w dniu 3 grudnia 2014 r. od godziny 18.00. 8). Posiłki wymienione w ustępie 3 i 4 winny być zgodne z poniższym opisem: zupa - 250 g, ciepłe danie główne (mięso lub ryba) - 200 g, dodatki (ziemniaki gotowane, opiekane, frytki lub inne) - 200 g, 3 rodzaje surówek lub warzywa gotowane - w sumie 150 g, 2 rodzaje soków - w sumie 200 ml, woda mineralna - 200 ml /podana w dzbankach, dwóch lampek wina - w sumie 300 ml. Podane wagi dotyczą minimalnych ilości dla 1 osoby. 3. Zamawiający: a) zastrzega możliwość zmniejszenia liczby osób nocujących w hotelu, osób uczestniczących w każdym z organizowanych posiłków w dniu 3-5 grudnia 2014 oraz osób zwiedzających Muzeum Podziemia Rynku i Kopalnię Soli w Wieliczce do 30%, co będzie skutkowało zmniejszeniem wysokości wynagrodzenia. Zamawiający powiadomi Wykonawcę o ostatecznej liczbie osób drogą elektroniczną (e-mailem) najpóźniej do dnia 28 listopada 2014 r.; b) powiadomi Wykonawcę drogą elektroniczną (e-mailem) o ostatecznych godzinach posiłków w dniach 3-6 grudnia 2014 r. najpóźniej do dnia 26 listopada 2014 r. 4. Wykonawca: a) przedstawi Zamawiającemu drogą elektroniczną (e-mailem) do dnia 27 listopada 2014 r. propozycje menu dla każdego posiłku. Zamawiający zastrzega sobie prawo do ewentualnej zmiany poszczególnych propozycji w ciągu 2 dni roboczych, Wykonawca będzie zobowiązany uwzględnić ewentualne uwagi do wskazanych propozycji menu i przedłożyć Zamawiającemu poprawione menu drogą elektroniczną; b) zapewni różnorodny wybór dań; c) zadba o wysoką jakość i estetykę serwowania posiłków; d) gwarantuje, że realizacja usługi żywieniowej będzie miała miejsce zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi zbiorowego żywienia, w szczególności zastosowane zostaną przepisy w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych m.in. ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm.); e) gwarantuje, że serwowane produkty będą świeże; f) gwarantuje, iż w przypadku produktów przetworzonych takich jak kawa, soki, herbata itp., ich data przydatności do spożycia będzie nieprzeterminowana; g) zapewni, iż bielizna gastronomiczna będzie czysta, wyprasowana, nieuszkodzona i wysterylizowana zgodnie z przepisami obowiązującymi w tym zakresie; obrusy powinny być jednolitego koloru i komponować się z aranżacją wnętrza danego pomieszczenia.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 79.95.20.00 - Usługi w zakresie organizacji imprez 55.12.00.00 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji 55.11.00.00 - Hotelarskie usługi noclegowe 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.40.00.00 - Usługi podawania napojów .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
MARCO DER POLE M.FRYSZTACKI, R.KAWĘSKI SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
MARCO DER POLE M.FRYSZTACKI, R.KAWĘSKI SPÓŁKA JAWNA
- Marco Der Pole Sp. j. M. Frysztacki, R. Kawęski, ul. Legionów Piłsudskiego 23/8, 30-509 Kraków, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 30000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 42250,00
Oferta z najniższą ceną: 34450,00 / Oferta z najwyższą ceną: 63107,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Obsługa Szkolenia Doskonalenie Audytowania w ramach Systemu KZR INiG organizowanego przez Instytut Nafty i Gazu - Państwowy Instytut Badawczy w dniach 12-13 grudnia 2024 r.
- Wykonanie robót budowlanych polegających na dostosowaniu do obowiązujących przepisów przeciwpożarowych budynków przy ul. Cegielskiego 2 w Myślenicach oraz przy ul. Budowlanych 2 w Olkuszu
- Dostawa samochodów dla Straży Miejskiej Miasta Krakowa
- DOSTARCZANIE SUROWCÓW RECEPTUROWYCH - WG 6 PAKIETÓW
- Świadczenie usług w zakresie badań sprawdzających środki do odladzania dostarczone przez firmę UAB Airstiga
- Zakup i dostawa produktów farmaceutycznych (programy lekowe, substancje czynne w chemioterapii, pozostałe leki)
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług przygotowywania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. s. M. Benodyny Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
- Prowadzenie stołówki w Szkole Podstawowej w Tenczynie
- Usługa kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu w Ostródzie S. A.
- Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z udostępnieniem sali konferencyjnej 22 dorocznego spotkania organizacyjnego pracy polskiego FADN oraz 20-lecia polskiego FADN
- Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Świadczenie hotelarskich usług noclegowych w rejonie Jarosławiec/Ustka dla 49. Blot w Pruszczu Gdańskim.
więcej: Hotelarskie usługi noclegowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.