eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Płock › Usługa cateringu na potrzeby realizacji projektu pn. Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-12-02

Płock: Usługa cateringu na potrzeby realizacji projektu pn. Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości
Numer ogłoszenia: 259009 - 2013; data zamieszczenia: 02.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 228315 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe w Płocku, ul. Bielska 59, 09-400 Płock, woj. mazowieckie, tel. 024 2676777, faks 024 2676848.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringu na potrzeby realizacji projektu pn. Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest Usługa cateringu na potrzeby realizacji projektu pn. Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2007-2013. W ramach świadczonej usługi cateringowej Wykonawca zapewni, odpowiednio dla poszczególnych warsztatów i konferencji: 1)serwis kawowy bez ograniczeń dla 1310 uczestników na bieżąco uzupełniany: -kawa mielona i rozpuszczalna, herbata (co najmniej 3 rodzaje herbat w torebkach), cukier, cytryna do herbaty, mleko/śmietanka do kawy, -sok 100% - 3 rodzaje, woda mineralna butelkowana niegazowana i gazowana (butelki o pojemności 0,33l), -min. 3 rodzaje kruchych ciasteczek w tym jedne z czekoladą, dwa rodzaje ciast np. sernik, szarlotka, -kanapki koktajlowe (4 rodzaje) w ilości co najmniej 4 szt na jednego uczestnika. 2)obiad w formie bufetu dla 200 uczestników, -dania ciepłe (3 do wyboru w tym: danie mięsne, rybne i warzywne), -sałatki (minimum 3 rodzaje), -dodatek skrobiowy (minimum 2 rodzaje), -desery (wyroby cukiernicze - minimum 2 rodzaje), -sok 100% - 3 rodzaje, woda mineralna butelkowana niegazowana i gazowana (butelki o pojemności 0,33l) 3)W zakresie wyżywienia Wykonawca zapewnia: -serwis gastronomiczny (przygotowanie, obsługa kelnerska, nakrycie tołów/obrusy, zastawa porcelanowa i szklana oraz sprzątanie). Wykonawca wykonując przedmiot zamówienia zobowiązany jest do: -przygotowania i podania posiłków, zgodnie z planem warsztatów/konferencji, -zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowaniu posiłków, -przygotowania posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego wyżywienia, urozmaiconych z pełnowartościowych, świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia, -przedstawienia Zamawiającemu do akceptacji menu nie później niż na 5 dni przed rozpoczęciem warsztatu/konferencji. a.Liczba uczestników warsztatów/konferencji może odbiegać od liczb podanych przez Zamawiającego w granicach do 25% in minus. Zamawiający poinformuje Wykonawcę o ostatecznej liczbie uczestników i przekaże plan warsztatów/konferencji nie później niż 5 dni przed wskazanym terminem. b.Zamawiający informuje, że warsztaty/konferencje będą się odbywały na terenie powiatu płockiego. c.Zamawiający wskaże Wykonawcy co najmniej na 7 dni przed terminem warsztatów/konferencji godzinę rozpoczęcia/zakończenia oraz dokładny adres warsztatu/konferencji. d.Zamawiający zapewnia salę w której będą serwowane posiłki. e.Zamówienie jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej (Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego) w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2007-2013.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.11.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Agencja RIS, ul. Bielska 61, 09-400 Płock, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 20120,00

  • Oferta z najniższą ceną: 20120,00 / Oferta z najwyższą ceną: 55760,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.