To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-12-02
Płock: Usługa cateringu na potrzeby realizacji projektu pn. Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości
Numer ogłoszenia: 259009 - 2013; data zamieszczenia: 02.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 228315 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe w Płocku, ul. Bielska 59, 09-400 Płock, woj. mazowieckie, tel. 024 2676777, faks 024 2676848.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringu na potrzeby realizacji projektu pn. Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest Usługa cateringu na potrzeby realizacji projektu pn. Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2007-2013. W ramach świadczonej usługi cateringowej Wykonawca zapewni, odpowiednio dla poszczególnych warsztatów i konferencji: 1)serwis kawowy bez ograniczeń dla 1310 uczestników na bieżąco uzupełniany: -kawa mielona i rozpuszczalna, herbata (co najmniej 3 rodzaje herbat w torebkach), cukier, cytryna do herbaty, mleko/śmietanka do kawy, -sok 100% - 3 rodzaje, woda mineralna butelkowana niegazowana i gazowana (butelki o pojemności 0,33l), -min. 3 rodzaje kruchych ciasteczek w tym jedne z czekoladą, dwa rodzaje ciast np. sernik, szarlotka, -kanapki koktajlowe (4 rodzaje) w ilości co najmniej 4 szt na jednego uczestnika. 2)obiad w formie bufetu dla 200 uczestników, -dania ciepłe (3 do wyboru w tym: danie mięsne, rybne i warzywne), -sałatki (minimum 3 rodzaje), -dodatek skrobiowy (minimum 2 rodzaje), -desery (wyroby cukiernicze - minimum 2 rodzaje), -sok 100% - 3 rodzaje, woda mineralna butelkowana niegazowana i gazowana (butelki o pojemności 0,33l) 3)W zakresie wyżywienia Wykonawca zapewnia: -serwis gastronomiczny (przygotowanie, obsługa kelnerska, nakrycie tołów/obrusy, zastawa porcelanowa i szklana oraz sprzątanie). Wykonawca wykonując przedmiot zamówienia zobowiązany jest do: -przygotowania i podania posiłków, zgodnie z planem warsztatów/konferencji, -zachowania zasad higieny i obowiązujących przepisów sanitarnych przy przygotowaniu posiłków, -przygotowania posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego wyżywienia, urozmaiconych z pełnowartościowych, świeżych produktów z ważnymi terminami przydatności do spożycia, -przedstawienia Zamawiającemu do akceptacji menu nie później niż na 5 dni przed rozpoczęciem warsztatu/konferencji. a.Liczba uczestników warsztatów/konferencji może odbiegać od liczb podanych przez Zamawiającego w granicach do 25% in minus. Zamawiający poinformuje Wykonawcę o ostatecznej liczbie uczestników i przekaże plan warsztatów/konferencji nie później niż 5 dni przed wskazanym terminem. b.Zamawiający informuje, że warsztaty/konferencje będą się odbywały na terenie powiatu płockiego. c.Zamawiający wskaże Wykonawcy co najmniej na 7 dni przed terminem warsztatów/konferencji godzinę rozpoczęcia/zakończenia oraz dokładny adres warsztatu/konferencji. d.Zamawiający zapewnia salę w której będą serwowane posiłki. e.Zamówienie jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej (Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego) w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Usługi publiczne w powiecie płockim - zmiany dla teraźniejszości i przyszłości Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2007-2013.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agencja RIS, ul. Bielska 61, 09-400 Płock, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 20120,00
Oferta z najniższą ceną: 20120,00 / Oferta z najwyższą ceną: 55760,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z PŁOCKA
- Dostawa środków higienicznych
- Remont podłóg w Szkole Podstawowej nr 23 w Płocku.
- Opracowanie ekspertyzy tech. z zakresu ochrony ppoż. wraz z inwentaryzacją architektoniczno-budowlaną dla budynków Sądu Okręgowego w Płocku przy pl. Gabriela Narutowicza 4 i pl. Gabriela Narutowicza 6
- Wykonanie remontu zaplecza sali gimnastycznej w Szkole Podstawowej nr 5 przy ul. Krakówka 4 w Płocku
- "Modernizacja kompleksu sportowego "Moje Boisko - Orlik 2012" przy Zespole Szkół Nr 1 w Płocku 1"
- Usługa ochrony osób i mienia na terenie Sądu Okręgowego w Płocku oraz Sądu Rejonowego w Gostyninie
więcej: przetargi w Płocku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ,,Organizacja i obsługa Ogólnopolskiej Konferencji Katedr Finansów, która odbędzie się w Katowicach w dniach 16-17 września 2024 r.''
- "Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie konferencji inaugurującej projekt "Rodzina w centrum Etap I"
- usługa restauracyjna podczas Konferencji EFE 2024 w ramach obchodów jubileuszu 50-lecia WEIP - DE-dzp.272-179/24
- Usługi Cateringowe dla Instytutu Biologii Doświadczalnej im. Marcelego Nenckiego Polskiej Akademii Nauk w Warszawie.
- Usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie noclegowe, restauracyjne i dotyczące podawania posiłków na potrzeby organizacji szkoleń i seminariów
- Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie wizyty studyjnej do organizatorów rodzinnej pieczy zastępczej
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.