eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Morąg › Dostawa artykułów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-10

Morąg: Dostawa artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 258808 - 2008; data zamieszczenia: 10.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej , ul. Dąbrowskiego 16, 14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 7574231, faks 089 7574593.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozmorag.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet 1 . Pieczywo L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Chleb niekrojony szt 16200 2. Bułka tarta kg 120 Pakiet 2 . Mleko i jego przetwory L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Mleko l 14400 2. Śmietana 18 % l 456 3. Masło śmietankowe kg 1440 4. Twaróg półtłusty kg 600 5. Ser topiony szt 720 6. Ser topiony plastry op 720 7. Ser żółty kg 360 Pakiet 3 . Produkty zbożowe i ich przetwory L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Mąka pszenna kg 600 2. Kasza manna kg 480 3. Makaron świderki kg 360 4. Makaron nitki / krajanka kg 480 5. Ryż kg 600 6. Płatki owsiane op 360 7 Płatki jęczmienne kg 360 8 Kleik ryżowy szt 360 9 Mąka ziemniaczana kg 120 10 Kasza jęczmienna kg 480 11 Kasza gryczana kg 60 Pakiet 4. Tłuszcze L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Olej uniwersalny szt 432 2. Majonez szt 240 3. Margaryna kg 60 4. Masło roślinne kg 60 Pakiet 5. Cukier L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Cukier paczkowany kg 1080 2. Cukier puder kg 60 Pakiet 6. Wędlina L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Mortadela kg 360 2. Szynka mielona wieprzowa kg 360 3. Szynka z fileta drobiowego kg 360 4. Kiełbasa krakowska parzona wieprzowa kg 360 5. Parówki cienkie kg 360 6. Kiełbasa śląska kg 240 7. Szynka konserwowa wieprzowa kg 360 8 Pasztetowa drobiowa kg 600 Pakiet 7. Przyprawy i inne produkty spożywcze L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Sól kg 360 2. Kwasek cytrynowy szt 360 3 Przyprawa do zupy w płynie szt 180 4 Majeranek szt 120 5 Pieprz ziołowy szt 240 6. Pieprz czarny szt 240 8 Przyprawa warzywko szt 360 9 Cukier waniliowy szt 360 10 Musztarda szt 180 11 Kisiel szt 360 12 Kawa zbożowa szt 360 13 Fasola sucha kg 120 14 Groch kg 60 15 Herbata kg 12 16 Liść laurowy szt 240 17 Ziele angielskie szt 240 18 Miód 0,3 l szt 720 19 Ocet Szt 360 Pakiet 8 . Ryby L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Filet kostka kg 240 Pakiet 9 . Mrożonki L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Kalafior kg 360 2. Fasolka szparagowa kg 360 3. Mieszanka kg 360 Pakiet 10. Mięso L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Łopatka wieprzowa b/k kg 1200 2. Schab z/k kg 480 3. Boczek surowy kg 60 Pakiet : 11 . Drób L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Kurczak świeży kg 480 2. Ćwiartka - udka kg 1200 3. Porcja rosołowa kg 480 4 Wątróbka drobiowa / indycza , kurczaka / kg 960 Pakiet 12. Warzywa L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Ziemniaki kg 14400 2. Marchew kg 5760 3. Seler kg 480 4. Pietruszka kg 480 5. Buraki kg 2880 6. Por kg 240 8 Kapusta biała kg 600 9 Jabłka kg 1440 10 Ogórek kiszony kg 120 11 Cebula kg 120 Pakiet 13. Przetwory owocowe i warzywne L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Dżem poj. 260 g szt. 1080 2. Groszek konserwowy 400 g szt. 600 3. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 288 4 Koncentrat pomidorowy 0,9 l szt. 216 5. Koncentrat pomidorowy 0,25 l szt 144 Pakiet 14. L.p. Nazwa oferowanego produktu /należy wpisać nazwę / J.m. Średnie zapotrzebowanie roczne 1. Jajka średnie szt 12 000.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00 - Pieczywo 15.51.10.00 - Mleko 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.13.11.30 - Wędliny 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.22.10.00 - Ryby mrożone 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone 15.11.00.00 - Mięso 15.11.20.00 - Drób 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.33.21.00 - Przetworzone owoce 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 31.42.50.0 - Jaja 15.61.33.00 - Produkty zbożowe .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 14.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków: 1.1. Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek poosiadania takich uprawnień; - oświadczenie o obowiązujących w zakładzie zasadach systemu HACCP - analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli 1.2. Posiadający niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; - decyzja sanepidu o przystosowaniu środka transportu do przewożenia artykułów żywnościowych 1.3 Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 1.4.Niepodlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 1.5.Dokument potwierdzający wdrożenie systemu HACCAP 2. Z ubiegania się o zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy: 2.1. nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4. 2.2. podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych. 2.3 wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji. 2.4 złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania. 2.nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3 Prawa zamówień publicznych. 3. Zmawiający odrzuca ofertę, jeżeli: 3.1 jest niezgodną z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 3.2 jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji 3.3 zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia, 3.4 została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia lub niezaproszonego do składania ofert 3.5 zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie art. 88 Prawa zamówień publicznych, lub błędy w obliczeniu ceny 3.6 wykonawca w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny 3.7 jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów, 4. Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą 5. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego: spełnia - nie spełnia. 6. Ocena ofert w zakresie poszczególnych zadań / będzie niezależna od siebie. Odrzucenie oferty Wykonawcy w zakresie jednego zadania nie powoduje automatycznie odrzucenia jego oferty w zakresie innego zadania..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: VI. Wykaz oświadczeń lub dokumentów, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu A. Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: A.1) Formularz ofertowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę, A.2) Formularze cenowe w zakresie wybranych przez wykonawcę zadań od 1 do14 - wypełnione i podpisane przez wykonawcę, A.3) Projekt umowy - parafowany przez wykonawcę. A.4) Oświadczenia B. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Prawa zamówień publicznych składa następujące dokumenty: B.1) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. B.2) Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile nie wynika to z przedstawionych dokumentów rejestrowych. B.3) Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. B.4) Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 Prawa zamówień publicznych. C. Wykonawca zamieszkały poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej: C.1) Zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. B.1), B.3), składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: 1) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 2) nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, c) nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. C.2) Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów wskazanych w niniejszym pkt. C zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - wystawionych nie wcześniej niż w terminach określonych w niniejszym pkt. C. D.W celu potwierdzenia spełnienia warunków posiadania przez wykonawcę niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowania potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia należy złożyć następujące dokumenty: 1) Wykaz osób i podmiotów, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, wraz z informacjami na temat zakresu wykonywanych przez nich czynności. E. Dokumenty wymagane w przypadku składania oferty wspólnej: E.1)Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia, w takim przypadku dla ustanowionego pełnomocnika do oferty należy załączyć pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu lub do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy. E.2) Oferta winna zawierać: oświadczenia i dokumenty opisane w pkt. B 1),2),3),4), dla każdego partnera z osobna, pozostałe dokumenty są składane wspólnie. F. Postanowienia dotyczące składanych dokumentów F.1) Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę osoby uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem za zgodność z oryginałem. F.2) Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski, poświadczonym przez wykonawcę..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozmorag.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Morągu, ul. Dąbrowskiego 16 14-300 Morąg Budynek administracji Pokój nr 18..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.12.2008 godzina 11:45, miejsce: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Morągu, ul. Dąbrowskiego 16 14-300 Morąg Budynek administracji Pokój nr 18..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb niekrojony szt 16200 2. Bułka tarta kg 120.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mleko i jego przetwory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko l 14400 2. Śmietana 18 % l 456 3. Masło śmietankowe kg 1440 4. Twaróg półtłusty kg 600 5. Ser topiony szt 720 6. Ser topiony plastry op 720 7. Ser żółty kg 360.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Produkty zbożowe i ich przetwory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mąka pszenna kg 600 2. Kasza manna kg 480 3. Makaron świderki kg 360 4. Makaron nitki / krajanka kg 480 5. Ryż kg 600 6. Płatki owsiane op 360 7 Płatki jęczmienne kg 360 8 Kleik ryżowy szt 360 9 Mąka ziemniaczana kg 120 10 Kasza jęczmienna kg 480 11 Kasza gryczana kg 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Tłuszcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Olej uniwersalny szt 432 2. Majonez szt 240 3. Margaryna kg 60 4. Masło roślinne kg 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Cukier.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier paczkowany kg 1080 2. Cukier puder kg 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Wędlina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mortadela kg 360 2. Szynka mielona wieprzowa kg 360 3. Szynka z fileta drobiowego kg 360 4. Kiełbasa krakowska parzona wieprzowa kg 360 5. Parówki cienkie kg 360 6. Kiełbasa śląska kg 240 7. Szynka konserwowa wieprzowa kg 360 8 Pasztetowa drobiowa kg 600.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Przyprawy i inne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Sól kg 360 2. Kwasek cytrynowy szt 360 3 Przyprawa do zupy w płynie szt 180 4 Majeranek szt 120 5 Pieprz ziołowy szt 240 6. Pieprz czarny szt 240 8 Przyprawa warzywko szt 360 9 Cukier waniliowy szt 360 10 Musztarda szt 180 11 Kisiel szt 360 12 Kawa zbożowa szt 360 13 Fasola sucha kg 120 14 Groch kg 60 15 Herbata kg 12 16 Liść laurowy szt 240 17 Ziele angielskie szt 240 18 Miód 0,3 l szt 720 19 Ocet Szt 360.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet kostka kg 240.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kalafior kg 360 2. Fasolka szparagowa kg 360 3. Mieszanka kg 360.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Łopatka wieprzowa b/k kg 1200 2. Schab z/k kg 480 3. Boczek surowy kg 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kurczak świeży kg 480 2. Ćwiartka - udka kg 1200 3. Porcja rosołowa kg 480 4 Wątróbka drobiowa / indycza , kurczaka / kg 960.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki kg 14400 2. Marchew kg 5760 3. Seler kg 480 4. Pietruszka kg 480 5. Buraki kg 2880 6. Por kg 240 8 Kapusta biała kg 600 9 Jabłka kg 1440 10 Ogórek kiszony kg 120 11 Cebula kg 120.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Przetwory owocowe i warzywne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Dżem poj. 260 g szt. 1080 2. Groszek konserwowy 400 g szt. 600 3. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 288 4 Koncentrat pomidorowy 0,9 l szt. 216 5. Koncentrat pomidorowy 0,25 l szt 144.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.21.00-5, 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jajka średnie szt 12 000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.