Treść lub zakres tego przetargu uległy zmianie. Zobacz opublikowaną do tego przetargu poprawkę.
To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-03-14
Świdwin: Przegląd, konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego.
Numer ogłoszenia: 25853 - 2016; data zamieszczenia: 14.03.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 16171 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 3294, ul. Połczyńska 32, 78-301 Świdwin, woj. zachodniopomorskie, tel. 261 533 509, faks 261 533 509.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka wojskowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przegląd, konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przegląd, konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego jednostek wojskowych zlokalizowanych na terenie miasta Świdwin, Trzebiatów, Mrzeżyno, Niechorze i Pruszcz Gryficki. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia - w zakres realizacji przedmiotu zamówienia określonego w pkt 3 wchodzi: a) przegląd i konserwacja sprzętu określonego w załączniku nr 2 do SIWZ - formularz cenowy - kwartalnie, tj. cztery razy w roku, b) naprawa sprzętu (serwis) - zamawiający określa szacunkowy czas napraw sprzętu przedstawionego w załączniku nr 2 do SIWZ - formularz cenowy, na podstawie normatywu czasu naprawy - załącznik nr 9. c) naprawa poprzez wymianę uszkodzonych elementów, d) jednorazowy przegląd i uruchomienie sprzętu gastronomicznego i chłodniczego w czasowo wyłączonych technologicznie stołówkach, określonego w załączniku nr 2 do SIWZ. Zamawiający, korzystając z prawa opcji, gwarantuje realizację zamówienia, polegającego na naprawach awaryjnych , w ramach 50% wartości wyrażonej kwotowo w formularzu cenowym i ofercie Wykonawcy (po uwzględnieniu ewentualnych popraw omyłek rachunkowych popełnionych przez Wykonawcę). Pozostałe 50 % stanowią opcje, które zostaną zrealizowane zgodnie z potrzebami i możliwościami finansowymi Zamawiającego..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50.88.30.00 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji urządzeń zaprowiantowania .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.03.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Naprawa Sprzętu Chłodniczego, Gastronomicznego, Konserwacja Dariusz Szpecht, Osiedle Dolne Miasto 9/14, 78-600 Wałcz, kraj/woj. zachodniopomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 73253,77 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 29668,80
Oferta z najniższą ceną: 27072,00 / Oferta z najwyższą ceną: 53912,00
Waluta: PLN .
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.