eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bydgoszcz › Konserwacja i naprawa sprzętu i urządzeń gastronomicznych.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-07-02

Bydgoszcz: Konserwacja i naprawa sprzętu i urządzeń gastronomicznych.
Numer ogłoszenia: 255386 - 2013; data zamieszczenia: 02.07.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 231160 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa Nr 1189, ul. Powstańców Warszawy 2, 85-915 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 48-52 378 16 40, faks 48-52 378 12 34.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Konserwacja i naprawa sprzętu i urządzeń gastronomicznych..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Konserwacja i naprawa sprzętu i urządzeń gastronomicznych w następujących ilościach: urządzenia chłodnicze 47 szt.; urządzenia grzejne 62 szt.; urządzenia rozdrabniające 32 szt.; urządzenia czyszczące i myjące 7 szt. Zamówienie podzielono na dwie części. Pierwsza część: konserwacja i naprawa sprzętu w siedzibie zamawiającego; druga część: konserwacja i naprawa sprzętu w JW. 1198 w Glewicach/Mostach woj. zachodnio pomorskie. Zamawiający może wziąć udział w jednej lub w obu częściach zamówienia. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki SIWZ. Konserwacja obejmuje: przegląd ogólny; sprawdzenie stanu technicznego; pomiary rezystencji izolacji i ciągłości przewodu zerowego do zasilania włącznie; czyszczenie i smarowanie pracujących części, zawiasów; konserwacja uszczelek; dokręcenie poluzowanych elementów i mocowań; uzupełnienie brakujących ilości płynów eksploatacyjnych i czynników chłodzących; wymiana lub czyszczenie filtrów, wymiana przerdzewiałych drobnych elementów i uszczelek o wartości jednostkowej nie przekraczającej 20 zł; poprawienie mocowań kabli, przyłączy. Realizacja usługi następować będzie zgodnie z wymogami określonymi przez producenta urządzeń. Realizacja napraw następować będzie w zakresie wymienionym w SIWZ, w miarę potrzeb zgłaszanych przez Zamawiającego. Ostateczna ilość zamawianych napraw zależeć będzie od bieżących potrzeb Zamawiającego. Łączna wartość wynagrodzenia Wykonawcy w pierwszej części zamówienia nie może przekroczyć kwoty 40 000 zł brutto, a w drugiej 20 000 zł brutto. Wszystkie części elementy urządzeń i materiały użyte do naprawy muszą być dopuszczone do obrotu posiadać stosowne certyfikaty wymagane prawem. Wprowadzane do obrotu wyroby, które mogą stwarzać zagrożenie albo służą ochronie lub ratowaniu życia, zdrowia, mienia lub środowiska, obowiązkowo podlegają ocenie zgodności z zasadniczymi wymaganiami, specyfikacjami technicznymi lub określoną normą oraz podlegają oznakowaniu CE (Dz. U. z dnia 30.08.2002 r. nr 166, poz.1360), Oferowane do naprawy części muszą być fabrycznie nowe i kompletne, oraz powinny posiadać gwarancje jakości na okres min. 12. miesięcy, liczony od daty dostarczenia...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50.88.20.00 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji sprzętu restauracyjnego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: konserwacja i naprawa sprzętu i urządzeń gastronomicznych w m. Bydgoszcz

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zbigniew Jurkow, ul. Karolewska 11, 85-420 Bydgoszcz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40650,41 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 41608,44

  • Oferta z najniższą ceną: 41608,44 / Oferta z najwyższą ceną: 41608,44

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego w m. Glewice/Mosty

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Punkt Naprawy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych, Ryszard Borysewicz, ul. Pożarna 18, 78-600 Wałcz, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 29268,29 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 30109,47

  • Oferta z najniższą ceną: 30109,47 / Oferta z najwyższą ceną: 37515,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.