eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sulechów › Dostawa Artykułów Spożywczych dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-18

Sulechów: Dostawa Artykułów Spożywczych dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie
Numer ogłoszenia: 252994 - 2007; data zamieszczenia: 18.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Jana Pawła II 52, 66-100 Sulechów, woj. lubuskie, tel. 0-68 4782244, fax 0-68 4782245.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://ops.bip.sulechow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa Artykułów Spożywczych dla Centrum Usług Socjalnych Ośrodka Pomocy Społecznej w Sulechowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. / Nazwa / j.m. / Ilość* ZADANIE A - artykuły spożywcze 1.Baton /Grzesiek/ w czekoladzie lub równoważny -39g szt. 300 2.Biszkopty wrocławskie /Mamut/ lub równoważny 120g szt.200 3.Aromat do ciast /Delecta/lub równoważny 10 ml szt.10 4.Bułka tarta 0,5 kg szt. 500 5.Barszcz biały - Winiary lub równoważny 65 g szt. 500 6.Budyń- Winiary lub równoważny 60 g szt. 100 7.Bobofrut /OVITA/ lub równoważny 300 ml szt. 500 8.Chrzan konserwowy 300 g szt. 100 9.Czekolada mleczna /GOPLANA/ lub równoważna 100g szt. 300 10.Cukier waniliowy Dr Oetker lub równoważny 16 g szt. 300 11.Cukier puder 0,5 kg szt. 40 12.Cukier kryształ 1 kg kg 1200 13.Cynamon /Cykoria/ lub równoważny 20 g szt.100 14.Ciastka i wafle luz kg 20 15.Cukierki owocowe luz kg 40 16.Chrupki kukurydziane 70g szt. 200 17.Dżem owocowy /Międzychód/ lub równoważny 300 g szt.100 18.Fasola biała drobna (sucha) 400g szt. 400 19.Fasolka szparagowa konserwowa /Rolnik/ lub równoważna 700g szt. 20 20.Groszek konserwowy /Pudliszki/ lub równoważny 400g szt. 200 21.Herbata ekspresowa /Minutka/ lub równoważna 140 g szt. 30 22.Konserwa mięsna 300g szt. 400 23.Ketchup /Tortex/ lub równoważny 500g szt. 150 24.Koncentrat barszczu czerwonego ok. 330 ml szt. 50 25.Nutella /Ferrero/ lub równoważna 200g szt. 20 26.Kawa zbożowa 90g szt. 10 27.Kaszka mleczno-ryżowa owocowa /BoboVita/ lub równoważna 230g szt. 15 28.Kleik ryżowy /BoboVita/ lub równoważny 180g szt. 10 29.Kasza manna błyskawiczna 500g szt. 10 30.Kasza jęczmienna średnia 500g szt. 800 31.Koncentrat pomidorowy /Pudliszki/ lub równoważny 1 kg szt.350 32.Kukurydza konserwowa /Pudliszki/(słoik) lub równoważna 680g szt. 200 33.Kakao naturalne 100g szt. 5 34.Musztarda sarepska /Kamis/ lub równoważna 200g szt. 20 35.Majonez /Winiary/ lub równoważny 700g szt. 200 36.Makaron świderki /Lubella/ lub równoważny 500g szt. 800 37.Makaron nitki rosołowe /Lubella/ lub równoważny 500g szt. 300 38.Makaron łazanka /Lubella/ lub równoważny 500g szt. 200 39.Makaron kolanka /Lubella/ lub równoważny 500g szt. 200 40.Mąka ziemniaczana 500g szt. 30 41.Mąka tortowa 1 kg kg 2000 42.Miód naturalny pszczeli /Huzar/ lub równoważny ok. 370g szt.20 43.Baton /Snickers/ lub równoważny 55g szt. 100 44.Groch łuskany - połówki 400g szt. 250 45.Napój owocowy - kartonik 200g niegazowny szt. 1000 46.Napój owocowy - niegazowany 2 litry szt. 50 47.Olej /Kujawski/ lub równoważny 1 litr szt. 500 48.Ocet 0,5 litra szt. 50 49.Ogórek konserwowy 1,75 kg szt. 300 50.Pasztet drobiowy /Profi/ lub równoważny 131 g szt. 70 51.Paprykarz 300g szt. 50 52.Paluszki słone 70g szt. 100 53.Płatki kukurydziane 250g szt. 50 54.Płatki ryżowe /Kupiec/ lub równoważne 200g szt. 10 55.Proszek do pieczenia dr Oetker lub równoważny 30g szt. 40 56.Rodzynki 100g szt. 400 57.Ryż /Knorr/ lub równoważny 1 kg kg 400 58.Ryż /SONKO/ lub równoważny 1 kg kg 400 59.Syrop owocowy - różne smaki /Herbapol/ lub równoważny 550g szt. 50 60.Szczaw konserwowy ok. 280g szt. 500 61.Sól kuchenna jodowana 1 kg kg 400 62.Sól kamienna 1kg kg 20 63.Płatki owsiane 500g szt. 10 64.Kisiel owocowy /Winiary/ lub równoważny 77g szt. 300 65.Kakao rozpuszczalne /Puchatek/ lub równoważne 300g szt. 400 66.Herbata miętowa ekspresowa /Herbapol/ lub równoważna 40g szt 10 67.Ananas - plastry w syropie ok. 560g szt. 10 68.Czosnek /Kamis/ granulowany lub równoważny 1,10 kg szt. 20 69.Kwasek cytrynowy /Kamis/ lub równoważny 500g szt. 10 70.Liść laurowy /Kamis/ lub równoważny 100g szt. 5 71.Majeranek /Kamis/ lub równoważny 150g szt. 15 72.Papryka mielona słodka /Kamis/ lub równoważna 800g szt.10 73.Papryka mielona ostra /Kamis/ lub równoważna 800g szt. 3 74.Przyprawa do zup klasyczna /Kamis/ lub równoważna 1 litr szt. 200 75.Pieprz czarny mielony /Kamis/ lub równoważny 1kg kg.15 76.Przyprawa do kurczaka /Kamis/ lub równoważna 1,20kg szt.7 77.Przyprawa do flaków /Kamis/ lub równoważna 800g szt. 7 78.Przyprawa do dań z ziemniaków ok. 25g szt. 30 79.Przyprawa do ryb /Kamis/ lub równoważna 800g szt. 7 80.Rosół drobiowy /Kamis/ lub równoważny 1 kg Kg 7 81.Przyprawa uniwersalna WARZYWKO /Kamis/ lub równoważna 1kg Kg 200 82.Ziele angielskie /Kamis/ lub równoważne 600g szt.5 ZADANIE B - mrożonki 1.Brukselka - opakowanie do 5 kg kg 150 2.Brokuły - opakowanie do 5 kg kg 100 3.Fasolka szparagowa zielona - opakowanie do 5 kg kg 300 4.Kalafior - opakowanie do 5 kg kg 400 5.Mieszanka kompotowa 5 składnikowa - opakowanie do 5 kg kg 600 6.Mieszanka jarzynowa - 7 składnikowa - opakowanie do 5 kg kg 500 7.Marchew z groszkiem - opakowanie do 5 kg kg 300 8.Papryka czerwona słodka - krojona opakowanie do 5 kg kg 200 9.Porzeczka czarna - opakowanie do 5 kg kg 100 10.Truskawka - opakowanie do 5 kg kg 200 ZADANIE C - ryby 1.Filet śledziowy Mathias ( luz ) kg 300 2.Filet z dorsza - mrożony bez glazury SHP (luz) kg 150 3.Filet z mintaja - mrożony bez glazury SHP (luz) kg 100 4.Filet z morszczuka - mrożony bez glazury SHP (luz) kg 150 5.Makrela wędzona -Vakum z przedłużonym terminem spożycia pakowana hermetycznie (luz) kg 30 6.Karp świeży (luz) kg 50

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Oryginalny kod CPV: 15.23.30.00 - Ryby w solance Kod CPV wg słownika 2008: 15.23.30.00 - Ryby w solance Oryginalny kod CPV: 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb Kod CPV wg słownika 2008: 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 05.12.00.00 - 05.12.00.00 Oryginalny kod CPV: 15.23.40.00 - Ryby wędzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.23.40.00 - Ryby wędzone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać warunki zawarte w SIWZ oraz w art. 24 ust. 1 i 2 i art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu przez Wykonawców zostanie dokonana wg kryterium spełnia / nie spełnia. Wykonawca nie spełniający warunków zostanie wykluczony z postępowania a jego oferta odrzucona
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie Wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6. miesięcy przed upływem terminu składania ofert

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://ops.bip.sulechow.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Centrum Usług Socjalnych OPS ul. Kruszyna 5, 66-100 Sulechów.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.01.2008 godzina 09:30, miejsce: Centrum Usług Socjalnych OPS ul. Kruszyna 5, 66-100 Sulechów pok. nr 7.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artukuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Baton /Grzesiek/ w czekoladzie lub równoważny -39g Szt.300 2.Biszkopty wrocławskie /Mamut/ lub równoważny 120g Szt.200 3.Aromat do ciast /Delecta/ lub równoważny 10 ml Szt.10 4.Bułka tarta 0,5 kg Szt.500 5.Barszcz biały - Winiary lub równoważny 65 g Szt.500 6.Budyń- Winiary lub równoważny 60 g Szt.100 7.Bobofrut /OVITA/ lub równoważny 300 ml Szt.500 8.Chrzan konserwowy 300 g Szt.100 9.Czekolada mleczna /GOPLANA/ lub równoważna 100g Szt.300 10.Cukier waniliowy Dr Oetker lub równoważny 16 g Szt.300 11.Cukier puder 0,5 kg Szt.40 12.Cukier kryształ 1 kg kg 1200 13.Cynamon /Cykoria/ lub równoważny 20 g Szt.100 14.Ciastka i wafle luz kg20 15.Cukierki owocowe luz kg40 16.Chrupki kukurydziane 70g Szt. 200 17.Dżem owocowy /Międzychód/ lub równoważny 300 g Szt.100 18.Fasola biała drobna (sucha) 400g Szt.400 19.Fasolka szparagowa konserwowa /Rolnik/ lub równoważna 700g Szt.20 20.Groszek konserwowy /Pudliszki/ lub równoważny 400g Szt.200 21.Herbata ekspresowa /Minutka/ lub równoważna 140 g Szt.30 22.Konserwa mięsna 300g Szt.400 23. Ketchup /Tortex/ lub równoważny 500g Szt.150 24.Koncentrat barszczu czerwonego ok. 330 ml Szt.50 25.Nutella /Ferrero/ lub równoważna 200g Szt.20 26.Kawa zbożowa 90g Szt.10 27.Kaszka mleczno-ryżowa owocowa /BoboVita/ lub równoważna 230g Szt. 15 28. Kleik ryżowy /BoboVita/ lub równoważny 180g Szt.10 29. Kasza manna błyskawiczna 500g Szt.10 30.Kasza jęczmienna średnia 500g Szt.800 31.Koncentrat pomidorowy /Pudliszki/ lub równoważny 1 kg Szt.350 32.Kukurydza konserwowa /Pudliszki/(słoik) lub równoważna 680g Szt.200 33.Kakao naturalne 100g Szt. 5 34.Musztarda sarepska /Kamis/ lub równoważna 200g Szt.20 35.Majonez /Winiary/ lub równoważny 700g Szt.200 36.Makaron świderki /Lubella/ lub równoważny 500g Szt.800 37.Makaron nitki rosołowe /Lubella/ lub równoważny 500g Szt.300 38.Makaron łazanka /Lubella/ lub równoważny 500g Szt.200 39.Makaron kolanka /Lubella/ lub równoważny 500g Szt.200 40.Mąka ziemniaczana 500g Szt.30 41.Mąka tortowa 1 kg Kg 2000 42.Miód naturalny pszczeli /Huzar/ lub równoważny ok. 370g Szt.20 43.Baton /Snickers/ lub równoważny 55g Szt.100 44.Groch łuskany - połówki 400g Szt.250 45.Napój owocowy - kartonik 200g niegazowny Szt.1000 46. Napój owocowy - niegazowany 2 litry Szt.50 47.Olej /Kujawski/ lub równoważny 1 litr Szt.500 48.Ocet 0,5 litra Szt.50 49.Ogórek konserwowy 1,75 kg Szt.300 50.Pasztet drobiowy /Profi/ lub równoważny 131 g Szt.70 51.Paprykarz 300g Szt.50 52.Paluszki słone 70g Szt.100 53.Płatki kukurydziane 250g Szt.50 54.Płatki ryżowe /Kupiec/ lub równoważne 200g Szt.10 55.Proszek do pieczenia dr Oetker lub równoważny 30g Szt.40 56.Rodzynki 100g Szt.400 57.Ryż /Knorr/ lub równoważny 1 kg kg 400 58.Ryż /SONKO/ lub równoważny 1 kg kg 400 59.Syrop owocowy - różne smaki /Herbapol/ lub równoważny 550g Szt. 50 60.Szczaw konserwowy ok. 280g Szt.500 61.Sól kuchenna jodowana 1 kg kg 400 62.Sól kamienna 1kg kg 20 63.Płatki owsiane 500g Szt.10 64.Kisiel owocowy /Winiary/ lub równoważny 77g Szt.300 65.Kakao rozpuszczalne /Puchatek/ lub równoważne 300g Szt. 400 66.Herbata miętowa ekspresowa /Herbapol/ lub równoważna 40g szt 10 67.Ananas - plastry w syropie ok. 560g Szt. 10 68.Czosnek /Kamis/ granulowany lub równoważny 1,10 kg Szt.20 69.Kwasek cytrynowy /Kamis/ lub równoważny 500g Szt.10 70.Liść laurowy /Kamis/ lub równoważny 100g Szt. 5 71.Majeranek /Kamis/ lub równoważny 150g Szt.15 72.Papryka mielona słodka /Kamis/ lub równoważna 800g Szt.10 73.Papryka mielona ostra /Kamis/ lub równoważna 800g Szt.3 74.Przyprawa do zup klasyczna /Kamis/ lub równoważna 1 litr Szt.200 75.Pieprz czarny mielony /Kamis/ lub równoważny 1kg kg.15 76.Przyprawa do kurczaka /Kamis/ lub równoważna 1,20kg Szt.7 77.Przyprawa do flaków /Kamis/ lub równoważna 800g Szt. 7 78.Przyprawa do dań z ziemniaków ok. 25g Szt. 30 79.Przyprawa do ryb /Kamis/ lub równoważna 800g Szt. 7 80.Rosół drobiowy /Kamis/ lub równoważny 1 kg Kg 7 81.Przyprawa uniwersalna WARZYWKO /Kamis/ lub równoważna 1kg Kg 200 82.Ziele angielskie /Kamis/ lub równoważne 600g Szt.5.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Brukselka - opakowanie do 5 kg kg 150 2.Brokuły - opakowanie do 5 kg kg 100 3.Fasolka szparagowa zielona - opakowanie do 5 kg kg 300 4.Kalafior - opakowanie do 5 kg kg 400 5.Mieszanka kompotowa 5 składnikowa - opakowanie do 5 kg kg 600 6.Mieszanka jarzynowa - 7 składnikowa - opakowanie do 5 kg kg 500 7.Marchew z groszkiem - opakowanie do 5 kg kg 300 8.Papryka czerwona słodka - krojona opakowanie do 5 kg kg 200 9.Porzeczka czarna - opakowanie do 5 kg kg 100 10.Truskawka - opakowanie do 5 kg kg 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Filet śledziowy Mathias ( luz ) kg 300 2.Filet z dorsza - mrożony bez glazury SHP (luz) kg 150 3.Filet z mintaja - mrożony bez glazury SHP (luz) kg 100 4.Filet z morszczuka - mrożony bez glazury SHP (luz) kg 150 5.Makrela wędzona -Vakum z przedłużonym terminem spożycia pakowana hermetycznie (luz) kg 30 6.Karp świeży (luz) kg 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.23.30.00-0, 05.12.00.00-2, 15.23.40.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.