eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sanok › Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawy artykułów z grupy mięso i jego przetwory o wartości szacunkowej poniżej 133 tys. euro.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-28

Sanok: Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawy artykułów z grupy mięso i jego przetwory o wartości szacunkowej poniżej 133 tys. euro.
Numer ogłoszenia: 252322 - 2008; data zamieszczenia: 28.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Sanoku , ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4, 38-500 Sanok, woj. podkarpackie, tel. 013 4655000, 4655015, faks 013 4655002.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Wymiar Sprawiedliwości.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawy artykułów z grupy mięso i jego przetwory o wartości szacunkowej poniżej 133 tys. euro..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: Zadanie 1 1.Mielonka lencz CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 300 kg 2.Kiełbasa mortadela CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 300 kg 3.Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 4.Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 450 kg 5.Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 350 kg 6.Szynka mielona wieprzowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 260 kg 7.Flak wołowy w rosole CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 250 kg 8.Pieczeń w bloku CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 9.Serca wołowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 260 kg 10.Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 11.Szynka drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 300 kg 12.Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 100 kg 13.Mielonka drobiowa CPV 15131135-0 w szacunkowej ilości 250 kg 14.Pasztet CPV 15131131 w szacunkowej ilości 300 kg 15.Salceson biały CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 16.Kaszanka CPV 15131134-3 w szacunkowej ilości 300 kg Zadanie 2 1.Mięso mielone CPV 15131620-7 w szacunkowej ilości 400 kg 2.Mięso wieprzowe gulaszowe CPV 15113000-3 w szacunkowej ilości 100 kg 3.Mięso wołowe kl. II/drobne/ CPV 15111190-7 w szacunkowej ilości 200 kg 4.Boczek wieprz. surowy z/k CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 250 kg 5.Żeberka wieprzowe paski CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 150 kg 6.Kurczaki mrożone CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 350 kg 7.Udko z kurczaka mrożona CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 200 kg 8.Kości drobiowe mrożone CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 500 kg 9.Serca drobiowe mrożone CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 10.Żołądki drobiowe mrożone CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg Zadanie 3 1.Pasztet konserwowy 110-150g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 100 kg 2.Pasztet konserwowy 280-330g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 200 kg 3.Konserwy mięsne różne rodzaje 100-140 g CPV 15131000-5 w szacunkowej ilości 50 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.13.17.00 - Przetwory mięsne 15.11.40.00 - Podroby 15.13.14.10 - Szynka 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.31 - 15.13.11.31 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.16.20 - Wołowina mielona 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.90 - 15.11.11.90 15.13.12.20 - Bekon 15.11.21.30 - Kurczęta 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, którzy spełniają określone przez Zamawiającego warunki: - posiadają uprawnienia do wykonywania określonej czynności, - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówieniach, - nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, Ocena spełniania wymaganych warunków dokonywana będzie według formuły spełnia - nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferenci zobowiązani są złożyć: - wypełniony formularz ofertowy, - oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu na podstawie art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych, oraz nie podlegający wykluczeniu na podstawie art.24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 223 poz 1655 z 2007 r.) - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Sanoku, ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4, 38-500 Sanok w godz. 7:30 - 14:30 tel. 013 4655015; 013 4655017.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2008 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy w Sanoku, ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4, 38-500 Sanok Na kopercie należy umieścić napis: DOSTAWY ARTYKUŁÓW Z GRUPY MIĘSO I JEGO PRZETWORY.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.