eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-12-04

Rzeszów: Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Numer ogłoszenia: 251157 - 2014; data zamieszczenia: 04.12.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 243587 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. Powstańców Warszawy 12, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, faks 17 8651075, 865383.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Konferencja będzie zorganizowana dla maksymalnie 100 osób w dniu 4 grudnia 2014 r. oraz 50 osób w dniu 5 grudnia 2014 r. w budynkach Politechniki Rzeszowskiej (ostateczna ilość osób zostanie podana do 2 grudnia 2014r.) Czas trwania konferencji ok. 5 godzin zegarowych każdego dnia. Zamówienie obejmuje: 1) zapewnienie wyżywienia dla uczestników kawa na przywitanie w pierwszy i drugi dzień konferencji: -gorąca kawa i herbata - mleko do kawy, cukier, cytryna (1 kawa oraz 1 herbata na osobę), -soki (minimum trzy rodzaje) - 200 ml/osobę, - woda mineralna niegazowana i gazowana (1 butelka/osobę) - w butelkach 0,33 l, - 5 rodzajów kruchych ciasteczek (po 5 różnych ciastek na 1 osobę), - owoce (250 g na osobę, owoce sezonowe i cytrusowe), b) przerwa kawowa II w pierwszy i drugi dzień konferencji: - gorąca kawa i herbata (mleko do kawy, cukier, cytryna; 1 kawa oraz 1 herbata na osobę), - soki (minimum dwa rodzaje) - 200 ml/osobę, - woda mineralna niegazowana i gazowana (1 butelka/osobę) - w butelkach 0,33 l, - 5 rodzajów kruchych ciasteczek (po 5 różnych ciastek na 1 osobę), - 3 rodzaje ciast (2 kawałki na 1 osobę, np. sernik, ciasto biszkoptowe, keksowe), - kanapki dekoracyjne (4 szt. na osobę, w skład każdej kanapki musi wchodzić m.in. wędlina, ser żółty, warzywa: sałata, pomidor i ogórek), - owoce (250 g na osobę, owoce sezonowe i cytrusowe), c) obiad-lunch (dania ciepłe) w formie bufetu szwedzkiego w pierwszy dzień konferencji: - I danie: zupa lub zupa-krem- 3 rodzaje do wyboru, porcja 300 ml na osobę - II danie: danie główne- 4 rodzaje do wyboru (drobiowe, wieprzowe, wegetariańskie, rybne)- porcja minimum 250g na osobę) + dodatki (150g na osobę, minimum 3 rodzaje- np. ziemniaki, kopytka, ryż), 3 rodzaje sałatek ze świeżych warzyw (150g na osobę), napoje zimne (sok- 200 ml/ os., woda w butelkach 0,33 l na osobę; 1 kawa oraz 1 herbata na osobę; napoje gazowane (np. cola, sprite)- 1 szt. na osobę - dania serwowane na zimno w pierwszy i drugi dzień konferencji: minimum 6 zakąsek zimnych do wyboru (np. wędliny, sery, galaretki, itp.)- porcja minimum 250g na osobę - sałatki serwowane na zimno: minimum 2 rodzaje (150g na osobę) - napoje zimne (sok- 200 ml/ os., woda gazowana i niegazowana w butelkach 0,33 l po 1 szt. na osobę; 1 kawa oraz 1 herbata na osobę; napoje gazowane (np. cola, sprite)- 1 szt. na osobę 2) szczegóły odnośnie dań obiadowych zostaną uzgodnione po wyborze oferty, 3) serwis gastronomiczny (przygotowanie, stoły cateringowe, uroczyste nakrycie stołów, zastawa - z wyłączeniem naczyń jednorazowego użytku, serwowanie dań oraz sprzątanie) 4) zapewnienie obsługi- co najmniej 1 osoba obsługująca na 10 uczestników konferencji..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt systemowy Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego WND-POKL.08.02.02-18-001/08.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.12.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • HOTEL LECH Przedsiebiorstwo Usługowo-Handlowe Renata Lech, Jan Lech - Sp. j., Siedlec 151, Łapczyca, kraj/woj. Polska.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9756,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9430,00

  • Oferta z najniższą ceną: 9430,00 / Oferta z najwyższą ceną: 19500,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.