eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bobrek › Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Bobrku

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-12

Bobrek: Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Bobrku
Numer ogłoszenia: 248612 - 2007; data zamieszczenia: 12.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Bobrku, ul. Księżnej Ogińskiej 2, 32-661 Bobrek, woj. małopolskie, tel. 0-33 8464404, fax 0-33 8461349.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Bobrku.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa wraz z transportem i rozładunkiem żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Bobrku w roku 2008. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, dla poszczególnych grup produktów: - Część 1. Produkty spożywcze - dostawa 1x w tygodniu, CPV 15.00.00.00-8 - Część 2. Mięso wieprzowe i wołowe - dostawa 2 x w tygodniu, CPV 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9 - Część 3. Produkty wędliniarskie - dostawa 2 x w tygodniu, CPV 15.13.11.20-2 - Część 4. Drób i podroby - dostawa 2 x w tygodniu, CPV 15.11.20.00-6 - Część 5. Produkty mleczarskie - dostawa codzienna, CPV 15.50.00.00-3 - Część 6. Ryby i przetwory rybne - wg potrzeb, CPV 15.20.00-0 - Część 7. Mrożonki - dostawa wg potrzeb, CPV 15.89.60.00-5 - Część 8. Pieczywo - dostawa codzienna, CPV 15.81.10.00-6 - Część 9. Warzywa i owoce - dostawa 3 x w tygodniu, CPV 01.12.10.00-1, 01.13.10.00-4 - Część 10. Jaja - dostawa 1 x w tygodniu, CPV 01.24.20.00-5 - Część 11. Produkty spożywcze diety bezglutenowej - dostawa wg potrzeb. CPV 15.89.00.00-3

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 11.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy: - spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (PZP) - nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy PZP
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu nastąpi na podstawie przedstawionych przez wykonawcę dokumentów i oświadczeń, o których mowa w załączniku nr 1 i 5 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiat.oswiecim.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Bobrku, ul. Księżnej Ogińskiej 2, 32-661 Bobrek.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.12.2007 godzina 10:00, miejsce: Siedziba zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej w Bobrku, ul. Księżnej Ogińskiej 2 - sekretariat (dziennik podawczy).

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty spożywcze.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 x w tygodniu. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso wieprzowe i wołowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 2 x w tygodniu. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Produkty wędliniarskie.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 2 x w tygodniu. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Drób i podroby.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 2 x w tygodniu. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Produkty mleczarskie.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa codzienna. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby i przetwory rybne..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa - wg potrzeb. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Mrożonki.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa - wg potrzeb. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pieczywo.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa - codzienna. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Warzywa i owoce.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa - 3 x w tygodniu. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1, 01.13.10.00-4.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Jaja.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 x w tygodniu. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Produkty spożywcze diety bezglutenowej.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa - wg potrzeb. Szczegółowy opis wielkości i zakresu zamówienia części zawiera załącznik Nr 4 do SIWZ..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.