eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sieraków Ślaski › Sukcesywna dostawa zup, sosów, przypraw do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-01-04

Ogłoszenie nr 2477 - 2017 z dnia 2017-01-04 r.

Sieraków Ślaski: Sukcesywna dostawa zup, sosów, przypraw do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 366699-2016


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim, krajowy numer identyfikacyjny 24344379350000, ul. Ul. Cegielniana  13, 42793   Sieraków Ślaski, państwo Polska, woj. śląskie, tel. 343538505, faks 343538505, e-mail barbara.klim@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Sukcesywna dostawa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywna dostawa zup, sosów, przypraw do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

DKw-220/18/16

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Część 1 - zupy, sosy. 1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 200kg, dostawy sukcesywne po około 100kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.4. fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.5. sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 480kg, dostawy sukcesywne po około 40kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.6. sos pieczarkowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.7. sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.8. sos meksykański o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.9. sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.10. sos boloński o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.11. zupa cebulowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.12. zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.13. zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.14. zupa gulaszowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.15. zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.16. zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.17. zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg.termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.18. zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. Część 2 - przyprawy. 2.1. kawa zbożowa w ilości 960kg., dostawy sukcesywne po około 80kg, opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.2. herbata granulowana w ilości 420kg, dostawy sukcesywne po około 35kg, opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg, opakowanie 0,04kg do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 144kg, dostawy sukcesywne po około 12kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.6. kwasek cytrynowy w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.7. musztarda w ilości 420kg, dostawy sukcesywne po około 35kg, opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.8. majonez w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg, opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.9. keczup łagodny w ilości 420kg, dostawy sukcesywne po około 30kg, opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.10. ocet w ilości 144l, dostawy sukcesywne po około 12l, opakowanie 0,5l lub 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.11. czosnek suszony mielony w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 200l, dostawy sukcesywne po około 100l, opakowanie od 0,900l do 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.14. liść laurowy w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.15. majeranek susz w ilości 36kg, dostawy sukcesywne po około 3kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.16. papryka sucha w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, opakowanie do 25kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.19. ziele angielskie w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.20. żelatyna spożywcza w ilości 6kg dostawy sukcesywne po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.21. cynamon w ilości 24kg dostawy sukcesywne po około 2kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.22. zioła prowansalskie w ilości 6kg dostawy sukcesywne po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak


II.5) Główny Kod CPV: 15891000-0
Dodatkowe kody CPV: 15891900-9, 15871200-6, 15871260-4, 15871250-1, 15871250-5

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1   NAZWA: zupy, sosy
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT20503.20
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert4
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Wytwórnia Koncentratów Spożywczych DORO,  doro@doro.net.pl,  ul. Młyńska 30,  88-100,  Inowrocław,  kraj/woj. kujawsko-pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 14717,63
Oferta z najniższą ceną/kosztem 14717.63
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 25818.91
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 2   NAZWA: przyprawy
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04/01/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT23831.40
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert4
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
,  ,  ,  ,  ,  kraj/woj.
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 19907.86
Oferta z najniższą ceną/kosztem 19907.86
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 26575,52
Waluta:


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie   na podstawie art.  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.