eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskie › Art. żywnościowe - wyroby mięsne i inne

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-10-01

Strzelce Opolskie: Art. żywnościowe - wyroby mięsne i inne
Numer ogłoszenia: 245109 - 2008; data zamieszczenia: 01.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 1 w Strzelcach Opolskich , ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4621520+25.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Art. żywnościowe - wyroby mięsne i inne.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1.kaszanka w osłonie , średnica 20-40 mm, w ilości 14 800kg. , dostawy sukcesywne po około 200,00kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni. 1.2. kaszanka luzem w ilości 5 400 kg, dostawy sukcesywne po około 250 kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 dni. 1.3. wątroba wieprzowa w ilości 4 300 kg, dostawy sukcesywne po około 200 kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 dni. 1.4. wątroba wołowa w ilości 430 kg, dostawy sukcesywne po około 20 kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 dni. 1.5. boczek wędzony w ilości 1 650kg, dostawy sukcesywne po około 10 kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.12.20 - Bekon .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium:

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia, t.j. wykonują lub wykonali co najmniej jedno zamówienie w okresie ostatnich trzech latach przed dniem wszczęcia postępowania, a jeżeli okres prowadzonej działalności jest krótszy - w tym okresie odpowiadające swoim rodzajem i wartością, dostawy stanowiące przedmiot zamówienia; dysponują niezbędnym potencjałem technicznym do wykonania zamówienia, t.j.posiadają środek transportu przystosowany do przewozu art. żywnościowych stanowiących przedmiot zamówienia; znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (art. 24 ust. 1 i 2 ustawy) - zobowiążą się realizować dostawy do OTZS Przywary , ul. Cegielniana , 42-793 Ciasna Ocena spełniania w/w warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt 9 SIWZ. Z treści załączonych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, iż w/w warunki wykonawca spełnił. W/w warunki są takie same dla wszystkich części.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenia, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, określone w art. 22 ust. 1 ustawy oraz w pkt 2 SIWZ ;(załącznik nr 2, do SIWZ) aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji organu podatkowego -wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; aktualne zaświadczenie z właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenie, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności -wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; formularz ofertowy ( załącznik nr 4 do SIWZ ).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Nr1 ul . Karola Miarki 1 47-100 Strzelce Opolskie.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.10.2008 godzina 08:00, miejsce: Zakład Karny Nr1 - sekretariat ul . Karola Miarki 1 47-100 Strzelce Opolskie.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: kaszanka w osłonie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: .kaszanka w osłonie , średnica 20-40 mm, w ilości 14 800kg. , dostawy sukcesywne po około 200,00kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.11.34-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: kaszanka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kaszanka luzem w ilości 5 400 kg, dostawy sukcesywne po około 250 kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 dni..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.11.34-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: wątroba wieprzowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wątroba wieprzowa w ilości 4 300 kg, dostawy sukcesywne po około 200 kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 dni..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.31.40.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: watroba wołowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wątroba wołowa w ilości 430 kg, dostawy sukcesywne po około 20 kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 dni..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.16.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: boczek wędzony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: boczek wędzony w ilości 1 650kg, dostawy sukcesywne po około 10 kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.12.20-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.