To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2007-12-07
Sokółka: Dostawa do kuchni internatu Zespołu Szkół w Sokółce mięsa wieprzowego i wołowego oraz artykułów mięsnych.
Numer ogłoszenia: 244733 - 2007; data zamieszczenia: 07.12.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 224439 - 2007.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Sokółce, ul. Mickiewicza, 16-100 Sokółka, woj. podlaskie, tel. 085 7112574, fax 085 7112574.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła ponadgimnazjalna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa do kuchni internatu Zespołu Szkół w Sokółce mięsa wieprzowego i wołowego oraz artykułów mięsnych..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: DOSTAWA DO KUCHNI INTERNATU ZESPOŁU SZKÓŁ W SOKÓŁCE MIĘSA WIEPRZOWEGO i WOŁOWEGO ORAZ ARTYKUŁÓW MIĘSNYCH zgodnie z poniższym zestawieniem /szacunkowe średnie miesięczne zużycie - kg/: 1. Baleron - 4,0 kg; 2. Boczek surowy - 12,0 kg; 3. Karkówka wieprzowa bez kości: 50,0 kg; 4. Kiełbasa jarmarczna - 10,0 kg; 5. Kiełbasa kanapkowa - 6,0 kg; 6. Kiełbasa krakowska parzona - 4,0 kg; 7. Kiełbasa mielona - 4,0 kg; 8. Kiełbasa piwna - 4,0 kg; 9. Kiełbasa podhalańska - 4,0 kg; 10. Kiełbasa podwawelska - 12,0 kg; 11. Kiełbasa surowa biała - 30,0 kg; 12. Kiełbasa szynkowa - 4,0 kg; 13. Kiełbasa tatrzańska - 4,0 kg; 14. Kiełbasa toruńska - 4,0 kg; 15. Kiełbasa wileńska - 4,0 kg; 16. Kiełbasa żywiecka - 4,0 kg; 17. Kości wieprzowe - 50,0 kg; 18. Lanszmit - 4,0 kg; 19. Łopatka wieprzowa bez kości - 30,0 kg; 20. Łopatka z kością - 20,0 kg; 21. Mięso miękkie wieprzowe - 80,0 kg; 22. Parówki delikatesowe - 6,0 kg; 23. Parówki śląskie - 15,0 kg; 24. Pasztet wieprzowy - 6,0 kg; 25. Pasztetowa - 6,0 kg; 26. Pieczeń wieprzowa - 6,0 kg; 27. Polędwica wieprzowa - 4,0 kg; 28. Przysmak śniadaniowy - 4,0 kg; 29. Salami - 6,0 kg; 30. Schab wieprzowy bez kości - 20,0 kg; 31. Smalec - 20,0 kg; 32. Szynka wieprzowa - 6,0 kg; 33. Szynka wieprzowa bez kości - 50,0 kg; 34. Szynka wieprzowa z kością - 40,0 kg; 35. Wątroba wieprzowa - 30,0 kg; 36. Wołowina b/ kości klasa I - 30,0 kg; 37.Wołowina b/ kości klasa II - 30,0 kg; 38. Żeberka wieprzowe - 50,0 kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 56650,23 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: ZS.340-6/07.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.12.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiebiorstwo Produkcyjno-Handlowe OLMART sp. J. Jarosław Grusza, Kazimierz Malinowski, ul. Łąkowa 5, 16-100 Sokółka, kraj/woj. podlaskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 56650.23
- Oferta z najniższą ceną: 56650.23 / oferta z najwyższą ceną: 68999.94
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z SOKÓŁKI
- Dostawa implantów ortopedycznych - doposażenie wraz z użyczeniem instrumentarium wg dodatku nr 2 do SWZ. CPV - 33183100-7 Implanty ortopedyczne.
- Świadczenie usług pralniczych wraz z transportem dla SP ZOZ w Sokółce szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi dodatek nr.2 do SWZ.
- Dostawa wraz z montażem stolarki drzwiowej w ramach realizacji inwestycji pn. Modernizacja infrastruktury społecznej w Pow. Sokólskim, cz 3 Przebudowa, rozbudowa i doposażenie SPZOZ w Sokółce
- Dostawa materiałów budowlanych na potrzeby PPDB Sp. z o.o. w ramach realizacji inwestycji pn. Centrum Opiekuńczo Mieszkalne w Suchowoli ul. Goniądzka 21
- Wykonanie nawierzchni bitumicznej ciągu pieszo - rowerowego na odcinku DP 1299B
- Dostawa i montaż pomp ciepła z wykonaniem dolnego źródła zasilania w ramach inwestycji: Modernizacja infrastruktury społecznej w Pow. Sokólskim cz3 Przebudowa, rozbudowa i doposażenie SPZOZ w Sokółce
więcej: przetargi w Sokółce »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa mięsa, mięsa mrożonego i wyrobów mięsnych na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu
- ZAKUP WRAZ Z DOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH (PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH) DLA MIEJSKIEGO PRZEDSZKOLA NR 39 IM. BAJKOLANDII W RUDZIE ŚLĄSKIEJ PRZY ULICY SOKOLSKIEJ 6.
- Dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, podrobów oraz wędlin wieprzowych i wołowych- CPV 15100000 - 9
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Piskorowicach-Mołyniach
- Dostawy żywności dla Szkoły Podstawowej Nr 1 w Radlinie, w okresie lipiec - grudzień 2024 roku, z podziałem na 6 zadań
- Dostawy mięsa, wędlin i ryb
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.