eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Popów › Dostawy wędlin, mięsa, podrobów.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-01-27

Popów: Dostawy wędlin, mięsa, podrobów.
Numer ogłoszenia: 24347 - 2012; data zamieszczenia: 27.01.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 14119 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wędlin, mięsa, podrobów..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach wędlin, mięsa, podrobów. Zamawiający dopuścił możliwość składania ofert na jedną lub większą liczbę zadań od 1 do 3. Zadanie nr 1 Dostawy wędlin, zadanie nr 2 dostawy mięsa, zadanie nr 3 -dostawy podrobów. L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Polska Norma Opis przedmiotu zamówienia J. m. L.p. 1. Baleron 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowe,- przyprawy. Kształt uzależniony od mięśnia, użytej osłonki, siatki formującej lub sposobu wiązania. Powierzchnia nieuszkodzona, czysta sucha dla wędzonek gotowanych lekko wilgotna. Struktura plastra o grubości 3 mm dość ścisła. Konsystencja soczysta , krucha, powierzchnia przekroju lekko wilgotna. Barwa charakterystyczna dla danego sortymentu, uzależniona od obróbki cieplnej lub jej braku. Smak i zapach charakterystyczne dla danego sortymentu. Zapach charakterystyczny dla procesu wędzenia. Produkowany zgodnie z recepturami odpowiednio do asortymentu metodą tradycyjną oraz zgodnie z PN. Niedopuszczalne są skupiska galarety na przekroju oraz wyciek soku. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 250 2. Blok szynkowy 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowe z szynki wieprzowej. Smak charakterystyczny dla poszczególnych przypraw i surowców, powierzchnia bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowany metodą tradycyjną bez konserwantów. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 100 3. Karczek po królewsku 15131130-5 PN-A-82007 Mięso z karczku, przyprawy. Powierzchnia bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowany zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju oraz wyciek soku. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 180 4. Kiełbasa szynkowa 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowe grubo rozdrobnione z szynki, przyprawy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia batonu brązowa błyszcząca, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 150 5. Kiełbasa śląska 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowe średnio rozdrobnione bez dodatków białka roślinnego, przyprawy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Plaster o grubości 3mm nie powinien rozpadać się w temp 18 °C. Zapach charakterystyczny dla procesu wędzenia .Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 800 6. Kiełbaski śląskie 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowe średnio rozdrobnione bez dodatków białka roślinnego, przyprawy. Zapach charakterystyczny dla procesu wędzenia Produkowane zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 350 7. Ogonówka 15131130-5 PN-A-82007 Mięsień wieprzowy wędzony i parzony. Rozdrobnienie: całe elementy, barwa charakterystyczna dla asortymentu, powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Konsystencja zwięzła. Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju oraz wyciek soku. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 230 8. Parówki śląskie 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowo - wołowe drobno rozdrobnione, podgardle wieprzowe, bez dodatków modyfikujących. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia nieuszkodzona, bez śladów pleśni. Produkowane zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 350 9. Polędwica drobiowa 15131135-0 PN-A-86526 Mięso: filet z indyka, przyprawy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia bez zanieczyszczeń i pleśni. Produkowana zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. Niedopuszczalne są zabrudzenia, okopcenia, oślizłość powierzchni wyrobu i naloty pleśni. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kg 200 10. Rolada schabowa 15131130-5 PN-A-82007 Mięsień grzbietu wieprzowy poddany obróbce parzenia i wędzenia, formowany. Produkowana zgodnie z recepturą metoda tradycyjną oraz PN. niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 230 11. Szynka gotowana 15131130-5 PN-A-82007 Mięso z szynki wieprzowej parzone i wędzone w osłonce. Rozdrobnienie: całe elementy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia przekroju lekko wilgotna Struktura plastra o grubości 3mm dość ścisła. Produkowana zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 220 12. Szynka wiejska 15131130-5 PN-A-82007 Mięso z szynki wieprz. parzone, sznurowane. Rozdrobnienie: całe elementy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni, produkowana zgodnie z recepturą metodą tradycyjna i PN. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 220 13. Szynka z indyka 15131135-0 PN-A-86526 Filet z indyka wędzony i parzony w osłonce ( całe elementy) Konsystencja soczysta, plaster o grubości 3 mm nie powinien rozpadać się. Barwa charakterystyczna i typowa dla użytego mięsa drobiowego i zastosowanej obróbki technologicznej. Niedopuszczalna jest barwa szarozielona lub inna nietypowa. Smak i zapach powinien być typowy dla mięsa drobiowego poddanego obróbce termicznej dla gatunku drobiu i zastosowanego procesu technologicznego. Wyczuwalny ma być smak i zapach użytych przypraw. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy. Produkowana zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 180 14. Wędzonka myśliwska 15131130-5 PN-A-82206 Mięso wieprzowe grubo rozdrobnione, przyprawy. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowana zgodnie z recepturą metoda tradycyjną oraz Polską Normą. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 180 15. Wędzonka chłopska 15131130-5 PN-A-82206 Mięso wieprzowe, przyprawy. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i pleśni. Produkowana zgodnie z recepturą metoda tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 180 16. Boczek wędzony 15131130-5 PN-A-82007 Dolna część tłuszczowo - mięsna. Rozdrobnienie: całe elementy. Barwa charakterystyczna dla asortymentu. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i pleśni. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy Zamawiający nie dopuszcza boczku pakowanego próżniowo i mrożonych. kg 460 17. Karczek pieczony 15131130-5 PN-A-82007 Mięso z karczku. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i pleśni. Produkowany zgodnie z recepturą metoda tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 150 18. Kiełbasa biała 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowe średnio rozdrobnione, przyprawy. Struktura właściwa dla danego stopnia rozdrobnienia. Składniki równomiernie rozmieszczone, konsystencja zwięzła Plaster o grubości 3 mm nie powinien rozpadać się w temperaturze 18 C. Barwa charakterystyczna dla sortymentu w zależności od użytych surowców , dodatków i przypraw ; mięsa- jasnoróżowa do ciemnoczerwonej, barwa tłuszczu - biała lub kremowa. Smak charakterystyczny dla poszczególnych przypraw i surowców. Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 300 19. Kiełbasa parówkowa 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowe i wołowe drobno rozdrobnione, podgardle wieprzowe, bez dodatków modyfikujących. Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 200 20. Sopel z indyka 15131135-0 PN-A-86526 Filet z indyka wędzony i parzony. Rozdrobnienie: całe elementy. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i pleśni. Produkowany zgodnie z procedurą metoda tradycyjną i PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 130 21. Pasztet wieprzowy 15131130-5 PN-A-82012 Mięso podrobowe, podroby, tłuszcz, poddany procesowi pieczenia .Bloki o zróżnicowanej wielkości i masie w zależności od użytej formy. Powierzchnia gładka. Konsystencja smarowna do dość ścisłej, jednolita. Składniki równomiernie wymieszane. Barwa powierzchni wyrobów niekrwistych różowa lub beżowa do brązowej, wyrobów krwistych: brunatna do ciemnobrunatnej. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców, przypraw i zastosowanym procesem technologicznym z nieznacznym wyczuciem goryczki wątroby, wyraźnie wyczuwalne przyprawy. Zawartość chlorku sodu( soli) nie więcej niż 2,5 %. Produkowany zgodnie z procedurą metoda tradycyjna oraz PN. Niedopuszczalne : niejednolitość barwy wyrobów niekrwistych, a wyrobów krwistych jasnoczerwone plamy świadczące o niedopieczeniu. Niedopuszczalne są przypalenia. Niedopuszczalne są skupiska poszczególnych składników. Niedopuszczalne: smak i zapach nieświeżych surowców oraz kwaśny i jełki, gorzki, pleśniowy lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza pasztetu pakowanego próżniowo i mrożonego. kg 60 22. Polędwica parzona 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowe schabowe wędzone i parzone. Rozdrobnienie: całe elementy. Barwa charakterystyczna dla asortymentu. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowana zgodnie z procedurą metoda tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 230 23. Schab pieczony 15131130-5 PN-A-82007 Mięsień wieprzowy poddany obróbce cieplnej z przyprawami. Rozdrobnienie: całe elementy. Produkowany zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 120 24. Blok łopatkowy 15131130-5 PN-A-82007 Mięso wieprzowe z łopatki, przyprawy. Produkowany zgodnie z procedurą metoda tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych kg 100 25. Pieczeń wiedeńska 15131130-5 PN-A-82012 Wyrób bez osłonki z mięsa wieprzowo-wołowego ze zmielonej masy o zróżnicowanym kształcie i masie w zależności od użytej formy. Powierzchnia boczna i spodnia gładka, wierzch w miarę gładki, wyrównany, wypukły. Mogą być widoczne elementy dekoracyjne: paski słoniny, przyprawy, warzywa. Niedopuszczalne: zniekształcenia batonów( połamanie, zgniecenie, pokruszenie), zabrudzenia, oślizgłość, zapleśnienie i przypalenie. Konsystencja dość ścisła, związanie dobre, plastry o grubości 5 mm nie powinny rozpadać się. Struktura jednolita, wszystkie składniki równomiernie wymieszane. Niedopuszczalne: skupiska poszczególnych składników, części niejadalnych: ścięgien, powięzi, odłamków kości oraz liczne otwory wypełnione galaretą lub tłuszczem ze zmienioną barwą wokół otworów. Barwa powierzchni wyrobów niekrwistych złocista do brunatnej, wyrobów krwistych : brunatna do ciemnobrunatnej. Niedopuszczalna barwa czarna świadcząca o przypaleniu. Niedopuszczalne: niejednolitość barwy świadcząca o niewłaściwym procesie technologicznym, dla wyrobów krwistych jasnoczerwone plamy świadczące o niedopieczeniu. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców, dodatków i przypraw i zastosowanych procesów technologicznych. Wyraźnie wyczuwalne przyprawy. Niedopuszczalny smak kwaśny, jełki, gorzki, pleśniowy lub inny obcy. Zawartość chlorku sodu ( soli) nie więcej niż 2,5 %. Produkowana metodą tradycyjną zgodnie z PN. Zamawiający nie dopuszcza pieczeni pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 60 2 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy dostawy mięsa - opis przedmiotu zamówienia, szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie, L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia J.m. Ilość 1. Antrykot 15111100-0 PN 91/A-82004 Mięso pochodzące z podziału półtuszy wołowej na części zasadnicze .Mięso czyste o konsystencji jędrnej, o zapachu swoistym charakterystycznym dla świeżego mięsa, pozbawione całkowicie skrzepów krwi oraz strzępów tkanki mięsnej. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 1800 2. Karkówka z/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Element wieprzowy zawierający kości w kształcie nieforemnego walca, pozyskany z przedniej części półtuszy, tkanka mięśniowa przerośnięta tłuszczem. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 1500 3. Łopatka z/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Element wieprzowy zawierający kości. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 1000 4. Schab z/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Element wieprzowy zawierający kości, zawierający najdłuższy mięsień grzbietu pozbawiony tkanki tłuszczowej, tkanka mięśniowa gruba, soczysta, delikatna. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 2000 5 Wołowina b/k 15111100-0 PN 91/A-82004 Wyselekcjonowane części udźca, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 1000 6. Golonka z/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Mięso czyste, o barwie od bladoróżowej do jasnoczerwonej, konsystencji jędrnej, półelastycznej o zapachu swoistym charakterystycznym dla świeżego mięsa, pozbawione całkowicie skrzepów krwi oraz strzępów tkanki mięsnej. Tłuszcz jędrny, miękki, odkształcający się barwy białej lub kremowej, bez zanieczyszczeń, ciał obcych i śladów pleśni. Waga 400-600g. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 400 7. Golonka b/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Mięso czyste, o barwie od bladoróżowej do jasnoczerwonej, konsystencji jędrnej, półelastycznej o zapachu swoistym charakterystycznym dla świeżego mięsa, pozbawione całkowicie skrzepów krwi oraz strzępów tkanki mięsnej. Tłuszcz jędrny, miękki, odkształcający się barwy białej lub kremowej, bez zanieczyszczeń, ciał obcych i śladów pleśni. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 500 8. Żeberka Wieprzowe 15113000-3 PN 91/A-82002 Kości żebrowe obrośnięte warstwą tkanki mięśniowej, słonina i skóra całkowicie zdjęta. Powierzchnia czysta, gładka, bez opiłków kości, przekrwień, ponacinań. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 300 3. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy dostawy podrobów - opis przedmiotu zamówienia szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia J.m. Ilość 1. Flaki 15100000-9 PN-88/A-82003 Żołądki wołowe, oczyszczone, krojone, poddane wstępnej obróbce termicznej .Produkt oczyszczony, gotowany cięty- ok. 50 mm, długość śr.10 mm. Opakowanie jednostkowe- folia do opakowania próżniowego do 2,50 kg kg 250 2. Kaszanka 15131134-3 PN-A-82007 Kaszanka produkt z surowców podrobowych wieprzowych, z domieszką krwi w osłonkach naturalnych wieprzowych O 28-30, długość do 20 cm, produkt parzony. Niedopuszczalne skupiska niewymieszanych składników. Niedopuszczalny smak i zapach nieświeżych składników, pleśniowych, kwaśny , gorzki lub obcy. Zamawiający nie dopuszcza kaszanki mrożonej. kg 200 3. Smalec 15412100-0 PN-A- 86940:2001 Produkt powstały z wytopienia słoniny wieprzowej, bez dodatku łoju, przeznaczony do smażenia lub pieczenia . Struktura i konsystencja w temp. 20 °C stała, lekko miękka, barwa biała z odcieniem kremowym, zapach swoisty dla smalcu wieprzowego. Opakowanie jednostkowe kostka o wadze 200-250g lub walec o wadze do 1,5 kg. kg 300 4. Wątroba Narządy klatki piersiowej otrzymywane po uboju i wykrwawieniu trzody chlewnej. Podroby czyste, o barwie swoistej dla narządu, konsystencji jędrnej, półplastycznej, zapachu swoistym, charakterystycznym dla narządu, pozbawione całkowicie skrzepów krwi. Oznakowanie - pieczęć IW na wątrobie, etykieta identyfikacyjna z pieczęcią IW oraz z datą przydatności do spożycia na pojemnikach. Zamawiający nie dopuszcza wątroby mrożonej. kg 200 5. Słonina, PN - A- 86940 : 2001 Zewnętrzna okrywa półtuszy wieprzowej, tzw. płat słoniny bez skóry, o masie nie mniejszej niż 0,25 kg, jednego rodzaju. Struktura i konsystencja jędrna, miękka, odkształcająca się, barwa biała jednolita w całej masie, zapach swoisty dla słoniny surowej. Opakowanie pojemnik. kg 60.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZPMiG SMAK Sp. J. T. Cebula, M. Cebula, ul. Główna 88, Kleszczów 97-410, 97-410 Kleszczów, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 89923,83 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 67175,00

  • Oferta z najniższą ceną: 67175,00 / Oferta z najwyższą ceną: 74289,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięsa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski Małgorzata i Eugeniusz Jędrycha sp. j., Konieczki 53, 42-140 Panki, 42-140 Panki, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 126461,18 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 116390,00

  • Oferta z najniższą ceną: 116390,00 / Oferta z najwyższą ceną: 121100,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa podrobów.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZPMiG SMAK Sp. J. T. Cebula, M. Cebula, ul. Główna 88 97-410 Kleszczów, 97-410 Kleszczów, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7964,42 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6650,00

  • Oferta z najniższą ceną: 6650,00 / Oferta z najwyższą ceną: 7003,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.