eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sosnowiec › dostawy żywności 2 części mięso i wędliny



Ogłoszenie z dnia 2011-02-17

Sosnowiec: dostawy żywności : 2 części mięso i wędliny
Numer ogłoszenia: 24294 - 2011; data zamieszczenia: 17.02.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej Nr 1, ul. gen. Wł. Andersa 81b, 41-200 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 032 2665042, faks 032 2665042.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: pomoc społecznej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy żywności : 2 części mięso i wędliny.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1 PIECZEŃ ala KACZKA kg 37 2 BALERON kg 85 3 BOCZEK WĘDZONY kg 30 4 KIEŁBASA GŁOGOWSKA kg 10 5 KARCZEK PIECZONY kg 15 6 KIEŁBASA SZYNKOWA kg 76 7 KASZANKA kg 74 8 KIEŁBASA KRAKOWSKA Z INDYKA kg 156 9 MIELONKA TYROLSKA kg 26 10 KIEŁ.PARÓWKOWA kg 285 11 PASZTET DOMOWY kg 100 12 PASZTETOWA kg 100 13 PODWAWELSKA kg 237 14 BEKON WĘDZONY kg 33 15 SALCESON Z INDYKA kg 146 16 SZYNKA Z INDYKA kg 65 17 SZYNKA KONSERWOWA kg 103 18 SZYNKA WIEJSKA kg 192 19 KIEŁBASA TORUŃSKA kg 76 20 CIELĘCINA W GALARECIE kg 5 21 KIEŁB.KMINKOWA kg 30 22 ROLADA BOCZKOWA kg 40 23 KIEŁB.ŻYWIECKA kg 12 24 POLĘDWICA Z INDYKA kg 2 25 SCHAB PIECZONY kg 15 26 PARÓWKI WIEPRZOWE kg 67 27 KIEŁB.ZWYCZAJNA kg 32 28 PARÓWKI CIELĘCE kg 26 29 KIEŁB.SWOJSKA kg 3 30 KIEŁB.ŚLĄSKA kg 15 31 SMACZEK ala KONSERWA kg 5 32 CIELĘCINKA DOMOWA kg 5 33 PIERŚ KRÓLEWSKA kg 4 34 SERDELKI DROBIOWE kg 30 35 FILET PIECZONY Z INDYKA kg 15 36 POLĘDWICA SOPOCKA kg 5 37 BIAŁA KIEŁBASA PARZONA kg 5 38 PARÓWKI DROBIOWE kg 17 39 KIEŁB.TARGOWA kg 20 40 BOCZEK ROLOWANY kg 20 41 KIEŁB. ALEKSANDRYJSKA kg 6 42 PASZTET FLAMANDZKI kg 12 43 KURCZAK NA ZIMNO kg 10 44 SCHAB ZE STAREJ WĘDZARNI kg 20 45 KULKA ala CIELĘCA kg 17 46 PASZTET DZIADUNIA kg 14 1 KARCZEK BEZ KOŚCI kg 44 2 ŁOPATKA BEZ KOŚCI kg 68 3 KARCZEK Z KOŚCIĄ kg 198 4 ŁOPATKA Z KOŚCIĄ kg 231 5 PIECZEŃ WIEPRZOWA kg 200 6 PIECZEŃ WOŁOWA kg 30 7 ROSÓŁ WOŁOWY ANTRYKOT kg 635 8 SCHAB Z KOŚCIĄ kg 210 9 SŁONINA ŚWIEŻA kg 170 10 ŻEBERKA kg 200 11 BOCZEK ŚWIEŻY kg 15 12 KOŚCI SCHABOWE kg 20 13 KOŚCI Z KARCZKU kg 25 14 KOŚĆI WĘDZONE kg 20.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: dostawa mięsa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piotr Baczyński Hurtownia Hermes Mięso Wędliny Drób, ul.Mikołajczyka 25, 41-200 Sosnowiec, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 25895,84 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 29969,15

  • Oferta z najniższą ceną: 29969,15 / Oferta z najwyższą ceną: 29969,15

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: dostawa węlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piotr Baczyński Hurtownia Hermes Mięso , Wędliny, Drób, ul.Mikołajczyka 25, 41-200 Sosnowiec, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28064,24 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 25842,63

  • Oferta z najniższą ceną: 25842,63 / Oferta z najwyższą ceną: 25842,63

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Przeprowadzono 2 postępowania o dostawy żywności na części : dostawa mięsa i wędlin.Wtych postępowaniach wszystkie oferty zostały odrzucone na podstawie.art.89 ust1 pkt 2 tj. ze względu na niezgodność z opisem przedmiotu zamówienia a pierwotne warunki zamówiena w istotny sposób nie zostały zmienione. Zawarcie umowy na dostawy wędlin i mięsa zagwarantuje Zamawiającemu stałość cen w okresie trwania umowy, co jest bardzo istotne przy niestabilnośći cen mięsa i wędlin w 2011 r.Dostawca spełnia wszystkie Wymagania Zamawiającego ora dostarcza towar bardzo dobrej jakości.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.