eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Oleśnica › SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA DO ZAMÓWIENIA NR 1/OiW/2009 NA DOSTAWĘ WARZYW, OWOCÓW ORAZ PRZETWORÓW

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-12-13

Oleśnica: SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA DO ZAMÓWIENIA NR 1/OiW/2009 NA DOSTAWĘ WARZYW, OWOCÓW ORAZ PRZETWORÓW
Numer ogłoszenia: 241761 - 2009; data zamieszczenia: 13.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 391840 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształcenia i Wychowania w Oleśnicy, ul. Zamkowa 4, 56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie, tel. 071 3142909, faks 071 3142909.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA DO ZAMÓWIENIA NR 1/OiW/2009 NA DOSTAWĘ WARZYW, OWOCÓW ORAZ PRZETWORÓW.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywne dostarczanie warzyw, owoców oraz przetworów na zaopatrzenie stołówki szkolnej - średni stan żywionych 90 osób 2. Asortyment i jego szacunkowa ilość w skali okresu zamówienia: Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Szacunkowa ilość przewidywana przez Zamawiającego 1. Banany kg 80 2. Brokuły kg 300 3. Buraki kg 900 4. Cebula kg 900 5. Cytryny kg 120 6. Czosnek kg 30 7. Fasola biała Jaś kg 50 8. Groch łuszczony kg 100 9. Jabłka kg 2500 10. Kalafior kg 80 11. Kapusta biała kg 1000 12. Kapusta czerwona kg 40 13. Kapusta kwaszona kg 700 14. Kapusta pekińska kg 180 15. Kapusta włoska kg 120 16. Kiwi kg 30 17. Koper kg 50 18. Mandarynki kg 100 19. Marchew kg 1300 20. Natka kg 60 21. Ogórki kiszone kg 200 22. Ogórki świeże kg 500 23. Papryka świeża kg 60 24. Pieczarki. kg 400 25. Pietruszka kg 400 26. Pomarańcze kg 70 27. Pomidory kg 1000 28. Por kg 200 29. Sałata zielona kg 200 30. Seler kg 400 31. Szczypior kg 30 32. Winogrona kg 20 33. Ziemniaki kg 1250 34. Mąka pszenna kg 450 35. Makaron kg 400 36. Kasza gryczana kg 50 37. Kasza manna kg 50 38. Kasza jęczmienna kg 50 39. Płatki owsiane kg 40 40. Ryż biały kg 250 41. Zupy w proszku ( barszcz biały, barszcz czerwony, zupa grzybowa) kg 50 42. Jaja szt. 12000 43. Majonez kg 200 44. Olej uniwersalny litr 350 45. Musztarda kg 120 46. Cukier luzem kg 1000 47. Herbata luzem kg 50 48. Herbata ekspresowa szt. 8000 49. Kakao kg 10 50. Kawa naturalna kg 30 51. Kawa rozpuszczalna kg 30 52. Budyń kg 10 53. Kisiel kg 10 54. Mąka ziemniaczana kg 50 55. Chrzan konserwowy kg 70 56. Fasolka konserwowa kg 120 57. Groszek konserwowy kg 120 58. Ketchup kg 150 59. Koncentrat pomidorowy kg 150 60. Ogórki konserwowe kg 300 61. Papryka konserwowa kg 150 62. Kukurydza konserwowa kg 150 63. Pieczarki konserwowe kg 30 64. Ananasy konserwowe kg 50 65. Brzoskwinie konserwowe kg 100 66. Dżem kg 400 67. Ocet litr 60 68. Przyprawa w płynie do zup litr 200 69. Sól kg 350 70. Kwasek cytrynowy kg 10 71. Kompoty owocowe pasteryzowane kg 600 72. Przecier ogórkowy kg 20 73. Fasolka konserwowa kolorowa kg 15 74. Szparagi konserwowe kg 50 3. Wymagania jakościowe - wyroby muszą spełniać normy w żywieniu zbiorowym w stołówkach szkolnych, jakość musi odpowiadać kryterium pierwszej klasy. 4. Dostawy będą realizowane sukcesywnie partiami według aktualnego zapotrzebowania zamawiającego. 5. Godzina dostawy: 7.00-11.00 na zamówienie składane telefonicznie do godziny 13.00 w przeddzień dostawy. 6. Główne miejsce dostawy: stołówka ul. Zamkowa 4, 56-400 Oleśnica. 7. Dostawy realizowane będą nieodpłatnie środkami transportu Wykonawcy. 8. Zamawiający nie przewiduje dokonywania rozliczeń w walutach obcych..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00 - 01.12.10.00 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 49820.90 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AGRO DUET s.c. Naborczyk Krystyna, Naborczyk Ireneusz,, Nieciszów 51, 56-400 Oleśnica, kraj/woj. dolnośląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 49820.90
  • Oferta z najniższą ceną: 49820.90 oferta z najwyższą ceną: 59791.23
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.