eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskie › Przedmiotem zamówienia są bieżące dostawy produktów spożywczych z grupy 158 na potrzeby Zakładu Karnego Nr 2 w Strzelcach Opolskich

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-01

Strzelce Opolskie: Przedmiotem zamówienia są bieżące dostawy produktów spożywczych z grupy 158 na potrzeby Zakładu Karnego Nr 2 w Strzelcach Opolskich
Numer ogłoszenia: 238107 - 2007; data zamieszczenia: 01.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 2, ul. Świerczewskiego 3, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4621155, 4644469, fax 077 4613541; 757 37 87.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są bieżące dostawy produktów spożywczych z grupy 158 na potrzeby Zakładu Karnego Nr 2 w Strzelcach Opolskich.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są bieżące dostawy produktów spożywczych z grupy 158 na potrzeby Zakładu Karnego Nr 2 w Strzelcach Opolskich L.p.,Asortyment,Kod CPV,Przewidywana całkowita wielkość dostaw, Częstotliwość dostaw ,Uwag. 1.Leczo pieczarkowe, 15894300-4,3000 kg, Raz w miesiącu, 2.Ketchup, 15871230-5,1700 kg, Dwa razy w miesiącu, 3.Musztarda,15871250-1,1700 kg,Dwa razy w miesiącu, 4.Przyprawa do potraw w płynie, 15871200-6,1600 litrów,Dwa razy w miesiącu, 5.Ocet,15871120-1,400 litrów,Dwa razy w miesiącu, 6.Szczaw konserwowy,15894000-1,250 kg,Raz w miesiącu, 7.Sól spożywcza,15872400-5,1800 kg,Raz w miesiącu, 8.Herbata expresowa 1,5g/szt.,15864100-3, 550.000 szt,.Dwa razy w miesiącu, 9.Kotlety schabowe z soi,15894000-1,500 kg,Raz w miesiącu,Wielkość 1 sztuki ok. 16g 10.Kostka sojowa,15894000-1,1200 kg,Raz w miesiącu. Zamawiający dopuszcza składania ofert częściowych, jednakże oferta musi obejmować całość zamówienia na dany artykuł spożywczy. Każdy z wyżej wymienionych artykułów spożywczych będzie rozpatrywany osobno.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od wykonawców wniesienia wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 2) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, 5) akceptują warunki określone w niniejszej specyfikacji oraz w załącznikach do niej, 6) wyrażą zgodę na zapłatę za zrealizowane zamówienie w terminie 30 dni, 7) dostarczony towar musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach oraz Normach Branżowych, 8) dostarczą towar w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego bezpośrednio do jego siedziby w ciągu dwóch dnia od dnia złożenia zamówienia własnym transportem spełniającym wymogi sanitarne bez dodatkowych opłat; 2. Zamawiający oceni spełnianie przez wykonawców warunków wyszczególnionych w punkcie od 1.1) do 1.8) na podstawie przedstawionych przez wykonawców oświadczeń i dokumentów. Oświadczenia i dokumenty, jakie wykonawcy mają dołączyć do oferty zostały wymienione w punktach 2.1 i 2.2 specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu. 2.1. Każdy wykonawca jest zobowiązany oświadczyć, że: 1) posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowią-zek posiadania takich uprawnień, 2) posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3) znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4) nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, 5) akceptuje warunki określone w niniejszej specyfikacji oraz w załącznikach do niej, 6) akceptuje warunki realizacji zamówienia przedstawione w projekcie umowy. Oświadczenia muszą mieć formę pisemną. Oświadczenia należy złożyć na formularzu, którego wzór dołączono do niniejszej specyfikacji stanowiącego załącznik Nr 3 i Nr 4. 2.2. Oprócz w/w oświadczeń każdy wykonawca jest zobowiązany złożyć następujące dokumenty: 1) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wysta-wione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 2) aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubez-pieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wyko-nawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płat-ności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Nr 2 47-100 Strzelce Opolskie, ul. Świerczewskiego 3.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2007 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny Nr 2 - sekretariat 47-100 Strzelce Opolskie, ul. Świerczewskiego 3.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Leczo pieczarkowe..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Leczo pieczarkowe.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 3000 kg. Częstotliwość dostaw: Raz w miesiącu.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.43.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ketchup.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ketchup.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1700 kg. Częstotliwość dostaw: Dwa razy w miesiącu.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Musztarda.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Musztarda.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1700 kg. Częstotliwość dostaw: Dwa razy w miesiącu.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.50-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Przyprawa do potraw w płynie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawa do potraw w płynie.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1600 litrów. Częstotliwość dostaw: Dwa razy w miesiącu.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ocet.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ocet.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 400 litrów. Częstotliwość dostaw: Dwa razy w miesiącu.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.11.20-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Szczaw konserwowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szczaw konserwowy.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 250 kg. Częstotliwość dostaw: Raz w miesiącu.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.40.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Sól spożywcza.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sól spożywcza.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1800 kg. Częstotliwość dostaw: Raz w miesiącu.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.24.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Herbata expresowa 1,5g/szt.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Herbata expresowa 1,5g/szt.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 550.000szt.Częstotliwość dostaw: Dwa razy w miesiącu.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.41.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Kotlety schabowe z soi.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kotlety schabowe z soi.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 500kg.Częstotliwość dostaw: Raz w miesiącu. Wielkość 1 sztuki ok 16g..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.40.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Kostka sojowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kostka sojowa.Przewidywana całkowita wielkość dostaw 1200kg.Częstotliwość dostaw: Raz w miesiącu..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.40.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.