eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tomaszów Lubelski › DOSTAWY ARTYKUŁOW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ nR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM UL. HALLERA 5

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-08-03

Tomaszów Lubelski: DOSTAWY ARTYKUŁOW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ nR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM UL. HALLERA 5
Numer ogłoszenia: 229328 - 2011; data zamieszczenia: 03.08.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół nr 3 im. Macieja Rataja , ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6650505, faks 084 6650505.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorzadowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY ARTYKUŁOW SPOŻYWCZYCH DO STOŁOWKI SZKOLNEJ PRZY INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ nR 3 W TOMASZOWIE LUBELSKIM UL. HALLERA 5.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5, Przedmiot zamówienia został podzielony na 13 CZĘŚCI od nr I do XIIII . Wspólny słownik kodów CPV: 15000000-8 CZĘŚĆ I PIECZYWO Kod CPV 15612500-6 CZĘŚĆ II MLEKO I JEGO PRZETWORY kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ III MIĘSO JADALNE I wyroby wędliniarskie Kod CPV 5100000-9,15131120-2 CZĘŚĆ IV RÓŻNE PRODUKTY SPOZYWCZE Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ V RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE Kod CPV 15200000-0 CZĘŚĆ VI DRÓB Kod CPV 15112000- 6 CZĘŚĆ VII MROŻONKI Kod CPV 15331100-8 CZĘŚĆ VIII OWOCE ŚWIEŻE Kod CPV 03222321-9;03222322-6 CZĘŚĆ IX WARZYWA Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ X JAJA KURZE Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ XI PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE Kod CPV 15851000-8 CZĘŚĆ XII MAKARONY Kod CPV 15850000-1 CZĘŚC XIII ZIEMNIAKI Jadalne Kod CPV 03212100-1 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają Arkusze kalkulacyjne oferty jako wykazy asortymentowo - ilościowe na poszczególne części , które stanowią załączniki niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia nr : 1.1, 1.2,1.3, 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13. Dostawy będą realizowane na zasadzie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół Nr 3 , w oparciu o bieżące potrzeby Zamawiającego..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.31.00.00-4, 15.61.25.00-6, 15.81.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.33.11.70-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 13.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający oceni spełnienie przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonych dokumentów o świadczeń , na zasadzie: spełnia - nie spełnia. Wykonawca musi wykazać spełnienie każdego z warunków udziału w postępowaniu. Niespełnienie któregokolwiek warunku udziału w postępowaniu spowoduje wykluczenie Wykonawcy z postępowania. Z treści złożonych dokumentów musi jednoznacznie wynikać, iż wyżej wymienione warunki zostały spełnione przez wykonawcę. Sprawdzenie warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie na podstawie przedłożonych przez wykonawcę dokumentów i oświadczeń na zasadzie spełnia / nie spełnia/.Niespełnienie jednego warunku, skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania. Z treści złożonych dokumentów musi jednoznacznie wynikać, iż wyżej wymienione warunki zostały spełnione przez wykonawcę.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje zmiany cen w przypadkach wystąpienia co najmniej jednej z okoliczności wymienionych poniżej : a)w przypadku waloryzacji cen, ze względu na zmiany cen producentów, przy czym wzrost cen będzie następował o taki sam procent jaki wynika z podwyżek niezależnych od Dostawcy, bez procentowego zwiększenia przysługującej mu marży. W/w zmiany mogą być dokonywane na wniosek Wykonawcy , w terminie 14 dni od przesłania zawiadomienia w formie aneksu do umowy. Wniosek Wykonawcy musi być udokumentowany dowodem zmiany cen producentów ze wskazaniem wysokości zmiany. b/zmiany stawek VAT , przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto, cena netto pozostanie bez zmian. Zmiany te następują z mocy prawa i obowiązują od dnia obowiązywania odpowiednich przepisów. W/w zmiany mogą być dokonywane na wniosek Dostawcy, w terminie 14 dni od przesłania zawiadomienia w formie aneksu do umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsnr3tomaszow.internetdsl.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.08.2011 godzina 12:00, miejsce: Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie lubelskim, ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lubelski sekretariat szkoły- pokój nr 42, parter.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb zwykły krojony waga nie mniej jak 500g szt.7000 2 Chleb razowy mieszany waga nie mniej jak 500g szt.1000 3 Bułka zwykła waga nie mniej jak 50 g Szt.14500 4 Bułka tarta kg 100 5 Placek cebularz 100 g szt. 1000 6 Drożdżówka 100 g szt. 1000 7 Pierożek z kaszą lub kapustą waga pierożka nie mniej jak 60g SZT.1000 8 Krokiet /pasztecik / waga nie mniej jak 120 g szt. 1500 9 Pączek waga nie mniej jak 60 g szt.350 10 Makowiec 500 g.szt.20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MLEKO I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko spożywcze 2% tł. w opak. 1 l. litr 4000 2 Śmietana zaw. 18 % tł. litr 450 3 Śmietana Kubek op.450 ml zaw.18% tł. Szt. 50 3 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g Kg 150 4 Twaróg półtłusty Kg. 300 5 Ser topiony 100 g Szt. 2500 6 Ser zółty tłusty SALAMI kg. 150 7.Ser żółty półtłustyEDAMSKI kg 120 8.Jogurt kubek op. 150 ml. Szt. 3500 9.Serek homogenizowany smakowy op.125 g Szt. 1000 10.Serek wiejski Bieluch lub inny równoważny op. Nie mniej jak 125 g. szt 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.21.00-0, 15.54.30.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO i WYROBY WĘDLINIRSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mięso mielone wieprzowo-wołowe kg. 350 2 Mięso wieprzowe gulaszowe II kl. kg. 300 3 Karkówka wieprzowa z kością kg. 200 4 Schab wieprzowy z kością kg. 450 5 Wątroba wieprzowa kg. 150 6 Żeberka wieprzowe (Paski) kg. 170 7 Flaki odgotowane krojone Kg 60 8 Smalec wieprzowy kg 10 9 Boczek wędzony parzony kg. 50 10 Baleron kg. 75 11 Kiełbasa krakowska kg. 130 12 Mielonka wieprzowa tyrolska kg. 170 13 Kiełbasa zwyczajna kg. 100 14 Kiełbasa łopatkowa kg. 100 15 Kiełbasa wiejska kg. 120 16 Kiełbasa szynkowa z kminkiem kg 250 17 Kiełbasa podwawelska kg. 70 18 Pieczeń chlebowa Kg 150 19 Polędwica sopocka Kg 30 Ogonówka kg 410 21 Paróweczki wieprzowe kg. 250 22 Szynka konserwowa kg 100 23 Szynka wieprzowa domowa wędzona kg. 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5, 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Cukier biały kryształ- paczkowany op.1kg 850 Kg 2.Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 160 g 70Szt 3. Kakao ciemne holenderskie sypkie op. Nie mniej jak 100 G 80 Szt 4.Dżem wiśniowy op. nie mniej jak 280g 200 Szt 5.Dżem truskawkowy , op. nie mniej jak 280 g 400 Szt 6.Dżem śliwkowy - nie mniej jak 280g 400 Szt 7. fasolka konserwowa czerwona op.nie mniejsze jak 400g 25 szt 8. Fasolka konserwowa biała op. 400 g 25 Szt 9. Groszek konserwowy op. nie mniej jak 400 g 160 Szt 10. Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt 11. Herbata granulowana 100 g 150 Szt 12. Herbata ekspresowa op. zaw. 100 saszetek 10 Op 13. Kawa inka op. nie mniejsze jak 150 g 50 Szt 14. Keczup PIKANTNY op. nie mniej jak 500 g 250 Szt 15. Koncentrat pomidorowy 30 % op. Nie mniej jak 200g 230 Szt 16. Kukurydza konserwowa słodka op. nie mniej jak 400 g 150 Szt 17. Kwasek cytrynowy op. Nie mniej jak 20g 90 Szt 18. Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Firmy Winiary lub inny równoważny 130 Szt 19. Musztarda delikatesowa op. nie mniej 180g 170 Szt 20. Majeranek torebka op. 20g 90 Szt 21. Miód naturalny wielokwiatowy op. słoik 1300 kg 10 Szt 22. Ocet spirytusowy 10 % op. 05 l. 15 Szt 23. Przyprawa do zup w płynie op.1 l Firmy Winiar lub inny równoważny 120 Szt 24. Pieprz naturalny czarny mielony Op. nie mniej jak 20g 250 Szt 25. Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 50 Szt 26. Papryka w proszku słodka mielona Op. nie mniej jak 20 g 200 Szt 27. Pietruszka susz- natka op nie mniej jak 20g 200 Szt 28. Koper susz nać op. nie mniej jak 20 g 100 Szt 29. Przyprawa do potraw typu Vegeta lub inny równoważny op.200 g 180 Szt 30. Ryż biały op. 1 kg 100 Kg 31.Rosołki drobiowe op. 120 g Firmy Winiar lub inny równoważny 200 Op 32.Sól kuchenna spożywcza 150 Kg 33.Ziele angielskie torebka 15g 15 Szt 34.Liść laurowy torebka 15 g 20 Szt 35.Mąka ziemniaczana op. 1000 g 25 Kg 36.Mąka pszenna luksusowa typ 550 350 Kg 37.Olej jadalny uniwersalny op. 1 litr 400 Szt 38.Olej jadalny uniwersalny op. 3 litr. 20 Szt 39.Margaryna śniadaniowa z zaw. Olejów roślinnych op. 500 g 1000 Szt 40.Kasza jęczmienna wiejska op.1000g 45 Kg 41.Kasza gryczana op. 1000 g 60 Kg 42.Płatki kukurydziane zwykłe op. Nie mniej jak 425 g 60 Szt. 43.Ogórek konserwowy poj. 0.9 l 250 Szt 44.Papryka konserwowa poj. 0,9 l 200 Szt 45.Serek top. Krążki op. 140 g 600 szt 46.Serek top. plastry op. 150g 1000 Szt 47.Szyneczka wieprzowa nie mniej jak op. 135g 1000 Szt 48.Pasztet drobiowy nie mniej jak op.135g 1300 Szt 49.Delikat do mięs op. 700 g 15 Szt 50.Delikat do ryb op. 700g 2 Szt 51.Delikat do drobiu op. 700 g 13 Szt 52.Sos sałatkowy ogrodowy op.700 g 18 Szt 53.Baton Snikers lub inny równoważny op. nie mniejsze jak 50 g 1000 Szt 54.Ciastka delicje op. nie mniej jak 140 g 500 Op 55.Ciastka pierniczki luz 20 Kg 56.Wafelek prinncessa op. nie mniej jak 49 g 300 szt 57.Cukierki czekoladowe Wedell luz lub inne równoważne 30 Kg 58.Czekolada wedell lub inna równoważna op. 100 g 800 Szt 59.Ptasie mleczko op. Nie mniej jak 500 g 100 Szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z ryby mrożony morszczuk SHP Kg 160 Filet śledziowy b. skóry w oleju kg 60 Makrela wędzona na ciepło Kg 60 Konserwa rybna szprot w oleju op. nie mniej jak 170 g Szt 250 Konserwa rybna szprot w pomidorach op. nie mniej jak 170 g Szt 230 Paprykarz szczeciński - op. nie mniej jak 170 g Szt 200 Paprykarz szczeciński op. 300 g szt 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.23.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: DRÓB.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet drobiowy mrożony Kg 350 Porcje rosołowe Kg 150 Mięso drobiowo - gulaszowe Kg 230 Ćwiartka z kurczaka mrożona Kg 650.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: OWOCE ŚWIEŻE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jabłka gat. I kg 1000 Gruszka kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.21-9, 03.22.23.22-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: WARZYWA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Burak ćwikła kg. 300 Cebula biała kg. 350 marchew kg. 600 seler korzeń kg. 10 por kg. 20 Pietruszka korzeń kg. 15 Kapusta czerwona kg. 65 Kapusta biała kg. 750 Kapusta włoska kg. 50 Kapusta pekińska kg. 300 Kapusta kiszona kg. 200 Ogórek kwaszony kg. 170 Fasola biała Jaś kg. 20 Fasolka drobna biała Kg 45 Groch łupany kg. 20 Czosnek kg. 20 Pieczarka kg. 75 Papryka świeża kg 20 Kalafior świeży szt 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.40-0, 03.22.11.10-0, 03.22.12.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: JAJA KURZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze świeże kl. I szt.8000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi ruskie domowe Kg. 400 kg Pierogi z kapustą i pieczarkami kg. 80 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: MAKARON.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Makaron świderki op. 1 KG szt 140 Makaron wstążka op. 1 kg Szt 50 Makaron spagetti op. 400 g szt 250 makaron nitki cienki op. 400 g Szt 40 Makaron łazanki op. 500g Szt 40 Makaron rurki op. 1 kg Szt 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9, 15.85.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: ZIEMNIAKI JADALNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne późne op.worek nie mniej jak 30 kg - 6500 KG Polska Norma - PN-75-R-744 530.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieszanka mrożona Wielo- warzywna 7 składnikowa Op.2,5 kgOp40 Kalafior mrożony Op. 2.50 kg Op. 15 Szpinak mrożony op. 2,5kg op 30 Pyzy ziemniaczane mrożone op. Nie mniej jak 500g op 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.