eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskie › dostawa art. spożywczych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-10-29

Strzelce Opolskie: dostawa art. spożywczych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim
Numer ogłoszenia: 227463 - 2013; data zamieszczenia: 29.10.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Nr 1 , ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4400420-25.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa art. spożywczych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa art. spożywczych do Oddziału Zewnętrznego Zakładu Karnego Nr 1 mieszczącego się w: Sierakowie Śląskim, ul. Cegielniana 13, 42 793 Ciasna, Przysiółek Przywary. z podziałem na 9 części tj. część 1 warzywa przetworzone ,część 2 tłuszczcze , część 3 cukier biały, część 4 dżemy, część 5 produkty mączne, część 6 produkty strączkowe, część 7 konserwy, część 8 zupy i sosy, część 9 przyprawy. 2.Szczegółowy zakres zamówienia został określony w załączniku nr 2 do SIWZ pn.:Formularz cenowy odpowiednio do części..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku Wykonawca potwierdza spełnienie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

formularz ofertowy, formularz cenowy, pełnomocnictwo

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Zamawiający dopuszcza zmianę postanowień warunków umowy dotyczących terminów realizacji dostaw jedynie w przypadkach niezależnych od wykonawcy, na skutek klęsk żywiołowych spowodowanych nieodwracalnymi działaniami przyrody lub na skutek działań osób trzecich. Udowodnienie ww. sytuacji leżeć będzie po stronie wykonawcy. 2. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości poszczególnych art. zamawianego asortymentu w stosunku do ilości określonej w formularzu cenowym, jednak nie więcej niż 30% tej wielkości. 3.Zapis istotnych postanowień projektu umowy może ulec zmianie w dowolnym zakresie jedynie przed terminem składania ofert.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.z.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Nr 1. ul. Karola Miarki 1, 47- 100 Strzelce Opolskie.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.11.2013 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego Nr 1. ul. Karola Miarki 1, 47- 100 Strzelce Opolskie.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: warzywa przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1. kukurydza konserwowa, opakowanie puszka 0,400kg, w ilości 156kg -1.2. leczo pieczarkowe, opakowanie max. do 4,00kg, w ilości 1 800kg -1.3. ogórek konserwowy, opakowanie max. do 2,00kg, w ilości 1 560kg, - dostawy sukcesywne po około 130kg. 1.4. papryka konserwowa krojona w dużych kawałkach, opakowanie max do 2,00kg w ilości 1 200kg - dostawy sukcesywne po około 100kg, 1.5. sałatka szwedzka, opakowanie max. do 3,00kg w ilości 2 160kg - dostawy sukcesywne po około 180kg 1.6. koncentrat pomidorowy opakowanie max. do 1,00kg w ilości 2 760kg. - dostawy sukcesywne po około 230kg 1.7. ogórek kiszony opakowanie beczki do 120,00kg w ilości 5 760kg. - dostawy sukcesywne po około 480kg 1.8. kapusta kiszona opakowanie beczki do 120,00kg w ilości 7 440kg - dostawy sukcesywne po około 600kg. 1.9. groszek konserwowy opakowanie max. 0,600kg w ilości 960kg - dostawy sukcesywne po około 80kg 1.10. fasolka konserwowa szparagowa opakowanie max. 0,600kg w ilości 624kg. - dostawy sukcesywne po około 52kg1.11 Koper susz w ilości 42kg- dostawy sukcesywne po około 3,5kg.,1.12. granulat sojowy w ilości 480kg - dostawy sukcesywne po około 40kg.1.13. kostka sojowa w ilości 480kg - dostawy sukcesywne po około 40kg.1.14.. krajanka sojowa w ilości 480kg - dostawy sukcesywne po około 40kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: tłuszcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1. tłuszcz roślinny nie zawierający tłuszczu zwierzęcego, opakowanie kostka 0,200kg lub 0,250kg. przeznaczony do smarowania pieczywa, w ilości 7 800kg, dostawy sukcesywne po około 650kg.1.2. olej uniwersalny pochodzenia roślinnego opakowanie max. do 3l. w ilości 900l., dostawy sukcesywne po około 75l.,.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: cukier biały.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: cukier biały kryształ, opakowanie worki 25kg lub 1kg. w ilości 8 400kg, szacunkowe, dostawy sukcesywne po około 700kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: dżemy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1. dżem wieloowocowy nie zawierający owoców pestkowych, opakowanie wiaderka (niezwrotne) do 15kg. w ilości 1 920kg - dostawy sukcesywne po około 160kg1.2. marmolada wieloowocowa, opakowania wiadra (niezwrotne) do 15kg. w ilości 1 920kg. - dostawy sukcesywne po około 160kg., 1.3. powidła śliwkowe w ilości 1 920kg, opakowania wiadra(niezwrotne) do 15kg., dostawy sukcesywne po około 160kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: produkty mączne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1. biszkopty w ilości 180kg - dostawy sukcesywne po około 15kg., . 1.2. sucharki bez cukru w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg.,1.3. ryż długoziarnisty, opakowanie 1 kg lub worki 25kg w ilości 3 000kg - dostawy sukcesywne po około 250kg., 1.4. makaron nie gotowany: nitki, krajanka, łazankowy, świderki opakowania worki max. do 10kg. w ilości 4 500kg.- dostawy sukcesywne po około 375kg., termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.5. mąka pszenna typ 500, opakowanie worki 25kg lub 1kg. w ilości 2 880kg - dostawy sukcesywne po około 240kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.6. mąka ziemniaczana, opakowanie worki 25kg lub 1kg. w ilości 360kg - dostawy sukcesywne po około 30kg. 1.7. kasza jęczmienna, opakowanie 1kg lub worki 25kg. w ilości 2 100kg - dostawy sukcesywne po około 175kg.1.8. kasza manna, opakowanie 1kg lub worki 25kg. w ilości 400kg - dostawy sukcesywne po około 30kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.62.12.10-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: produkty strączkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1. groch łuskany, połówki, zdrowy, czysty, bez zanieczyszczeń i szkodników, opakowanie worki od 1kg do 50kg. w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg. 1.2. fasola biała, duża, opakowanie worki od 1kg do 50kg. w ilości 3 900kg, dostawy sukcesywne po około 325kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.20-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: konserwy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1. konserwa rybna szprot w oleju, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg, w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg.1.2. konserwa rybna szprot w pomidorach, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg, w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg. 1.3. konserwa wieprzowa, opakowanie alupak lub puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg, w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg. 1.4. paprykarz szczeciński, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg, 1.5. pasztet drobiowy z pieczarkami, opakowanie alupak 0,130kg w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg,. 1.6. pasztet mazowiecki, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg; 0,330kg lub0,360kg w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg 1.7.konserwa rybna sałatka z makreli, opakowanie puszka z otwieraczem 0,300kg lub 0,330kg. w ilości 1 920kg, dostawy sukcesywne po około 160kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1, 15.24.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: zupy i sosy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 260kg, dostawy sukcesywne po około 105kg. 1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. 1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. 1.4.fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. . 1.5.sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 480kg, dostawy sukcesywne po około 40kg. 1.6.sos myśliwski o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. . 1.7.sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. . 1.8.sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. 1.9.sos do spaghetti o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. . 1.10.zupa pieczarkowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. 1.11 zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg.. 1.12 zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.13 zupa ogonowa o zawartości soli nie większej niż 1,10g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. . 1.14.zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.15 zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. 1.16.zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 15kg1.17.zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1. kawa zbożowa w ilości 1 020kg., dostawy sukcesywne po około 85kg.,opakowanie od 1kg do 10kg. 1.2. herbata granulowana w ilości 360kg., dostawy sukcesywne po około 30kg., opakowanie od 1kg do 10kg.,1.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. opakowanie 0,04kg. do 1kg 1.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. 1.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. 1.6. kwasek cytrynowy w ilości 96kg., dostawy sukcesywne po około 8kg., opakowanie do 1kg.,1.7. musztarda w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg.,opakowanie od 1kg do 5kg. 1.8. majonez w ilości 300kg, dostawy sukcesywne po około 25kg., opakowanie od 1kg do 5kg., 1.9. Keczup łagodny w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. opakowanie od 1kg do 5kg., 1.10. ocet w ilości 120l, dostawy sukcesywne po około 10l., opakowanie 0,5l. lub 1l. . 1.11. czosnek suszony mielony w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg., opakowanie do 1kg. 1.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 260l, dostawy sukcesywne po około 105l., opakowanie od 0,900l. do 1l.1.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 480kg, dostawy sukcesywne po około 40kg. y. 1.14. liść laurowy w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. 1.15. majeranek susz w ilości 30kg, dostawy sukcesywne po około 2,5kg., opakowanie do 1kg.. 1.16. papryka sucha ostra w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. 1.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg., opakowanie do 1kg. 1.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg., opakowanie do 25kg. 1.19. ziele angielskie w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. 1.20. Żelatyna spożywcza w ilości 6kg dostawy sukcesywne po około 1kg., opakowanie do 1kg. 1.21. Cynamon w ilości 48kg dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.