To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-10-28
Giżycko: Realizacja usługi cateringu podczas spotkań dla 4 utworzonych sieci w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
Numer ogłoszenia: 227339 - 2014; data zamieszczenia: 28.10.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 205549 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Zespół Obsługi Szkół i Placówek Oświatowych, ul. Smętka 7, 11-500 Giżycko, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 429 9434, faks 87 428 4565.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Realizacja usługi cateringu podczas spotkań dla 4 utworzonych sieci w ramach projektu pn. SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringu na potrzeby organizacji spotkań w ramach utworzonych 4 sieci współpracy zaplanowanych do końca czerwca 2015 r. łącznie 16 spotkań Spotkania sieci odbędą się na terenie Giżycka. Realizacją usługi objęci będą członkowie 4 sieci, po 26 osób w każdej sieci, w tym: koordynator sieci i członkowie oraz podczas dwóch ze spotkań w ramach każdej sieci ekspert. Łącznie objętych 26 osób podczas 9 spotkań oraz 27 osób podczas 7 spotkań. Łączna planowana ilość posiłków to 423. Realizacja usługi ma rozpocząć się od 7 października 2014 r. W Harmonogramie realizacji usługi Załącznik nr 4 SIWZ zostały podane terminy spotkań dla poszczególnych sieci (z dokładnością co do miesiąca), przy czym dokładne terminy, miejsca dostawy posiłków oraz liczba osób biorąca udział w danym spotkaniu zostaną określone w terminie późniejszym na min. 2 dni przed planowanym terminem realizacji. Usługi objęte zamówieniem są częścią projektu pt. SORE działają w szkole nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego realizowanego w ramach Priorytetu III. Wysoka jakość systemu oświaty, Działania 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. Usługa cateringowa podczas każdego spotkania ma polegać na zapewnieniu w miejscu ich realizacji przerwy obiadowej. W ramach pojedynczego posiłku określonego jako przerwa obiadowa Wykonawca musi zapewnić dla każdej osoby uczestniczącej: ciepły posiłek w formie drugiego dania, podany w sposób estetyczny z zapewnieniem niezbędnych naczyń i sztućców. W ramach posiłku zapewniona zostanie: porcja mięsna/rybna + ziemniaki lub inny dodatek węglowodanowy, surówka. Posiłek nie może się powtarzać dla tej samej sieci, - butelkę wody mineralnej niegazowanej o pojemności 0,5 l. 1 sztukę pieczywa słodkiego (np. bułeczka drożdżowa, rogalik, jagodzianka, pączek), kawę rozpuszczalną 10gram, 1 saszetkę herbaty, 1 śmietankę do kawy 10ml. cukier 20 gram.7. Obowiązki Wykonawcy: Posiłki w formie drugiego dania winny być gorące i gotowe do spożycia. Przygotowane, dostarczone i podane posiłki będą świeże, pierwszej jakości. Wykonawca zapewni sztućce do spożycia posiłków. Posiłki powinny posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. Wykonawca przy oferowaniu obiadów uwzględniać będzie świeże produkty. Wyżywienie powinno spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. W przypadku stwierdzenia przy odbiorze posiłków braków jakościowych świadczonych usług, Zamawiającemu przysługiwać będzie prawo obniżenia wynagrodzenia bądź zerwania umowy z tytułu realizowanej usługi przez Wykonawcę. Wykonawca zapewni transport posiłków, którego wartość wliczy w cenę jednostkową posiłku. Sporządzenie protokołu odbioru usługi w danej placówce - według wzoru przekazanego przez Zamawiającego;Wykonawca zobowiązuje się do przechowania dokumentów związanych realizacją zamówienia w tym także dokumentów finansowych nie krócej niż do 31.12.2020 r. Termin realizacji zamówienia: od 7 października 2014 r. do 30 czerwca 2015 r..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Niniejsze zamówienie stanowi część projektu realizowanego przez Zamawiającego: SORE działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego realizowanego w ramach Priorytetu III. Wysoka jakość systemu oświaty, Działania 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.10.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PHU Lipiński Pomoc Drogowa Assistance, ul. Ełcka 55a, 12-250 Orzysz, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11692,68 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 7614,00
Oferta z najniższą ceną: 7614,00 / Oferta z najwyższą ceną: 18189,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z GIŻYCKA
- Konserwacja i renowacja ogrodzenia Szpitala Miejskiego w Giżycku - wzdłuż ulicy Warszawskiej.
- "Opracowanie dokumentacji projektowych na przebudowę dróg, będących własnością Gminy Giżycko na terenie Gminy Giżycko"
- "Przeprowadzenie prac konserwatorskich i budowlanych budynku Szkoły Podstawowej w Spytkowie"
- Remont pokrycia dachowego budynku nr 23 na terenie jednostki wojskowej przy ul. Nowowiejskiej w Giżycku
- "Przeprowadzenie prac konserwatorskich i budowlanych budynku pomocniczego Szkoły Podstawowej w Spytkowie" - w formule "zaprojektuj i wybuduj"
- Klub dziecięcy w Wilkasach z siedzibą przy ul. Olsztyńskiej 29, 11-500 Giżycko - przebudowa i adaptacja pomieszczeń w istniejącym budynku szkoły w Wilkasach (Maluch+)
więcej: przetargi w Giżycku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług żywieniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 16 im. Fryderyka Chopina w Lublinie
- "Przygotowywanie oraz wydawanie gorących posiłków dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Dąbrowie Górniczej korzystających z pomocy społecznej w roku 2024"
- Świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostaw całodziennego żywienia dla pacjentów Specjalistycznego Szpitala Miejskiego im. Mikołaja Kopernika w Toruniu
- Usługa żywienia pacjentów szpitala i pensjonariuszy Zakładu Opiekuńczo Leczniczego
- Świadczenie usług kateringu z obsługą kelnerską na rzecz Nadleśnictwa Cisna w oparciu o wydzierżawione od Zamawiającego: lokal użytkowy, wyposażenie i urządzenia kuchenne
- Usługa cateringowa dla uczestników konferencji
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.