eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kobyla Góra › DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-01-16

Kobyla Góra: DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE
Numer ogłoszenia: 22524 - 2013; data zamieszczenia: 16.01.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 526270 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej Kobyla Góra, ul. Tomasza Sikorskiego 1, 63-507 Kobyla Góra, woj. wielkopolskie, tel. 062 7316436, faks 062 7316218.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO I DROBIOWEGO ORAZ WĘDLIN DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYLEJ GÓRZE.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia dotyczy dostaw mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Kobylej Górze, których dokładne wyszczególnienie oraz ilości zawarte zostały w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji - Formularz cenowy oferty. Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na części: a/ Pakiet (część) nr I MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I WYROBY WĘDLINIARSKIE. b/ Pakiet (część) nr II MIĘSO DROBIOWE I WYROBY DROBIOWE. Podana ilość przedmiotu zamówienia, jest ilością szacunkową i Zamawiający zastrzega sobie możliwość jej zmiany ze względu na aktualne potrzeby bez prawa do roszczeń z tego tytułu przez Wykonawcę. Ewentualne zmiany ilościowe będą uzależnione w szczególności od rzeczywistych potrzeb Domu, a Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru. Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia: 1) każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywienia i żywności oraz rozporządzeniami wydanymi na jej podstawie, 2) każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP, 3) każdy dostarczony produkt winien być I klasy, zgodnie z Polską Normą, 4) na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi, 5) produkt dostarczany będzie specjalistycznym transportem, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002r. w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków do transportu żywności. Dostawy realizowane będą sukcesywnie w miarę pojawiających się potrzeb Zamawiającego, od poniedziałku do piątku, w godz. od 7.00 do 9.00 Dla pakietu nr I MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I WYROBY WĘDLINIARSKIE dostawy realizowane będą co najmniej trzy razy w tygodniu. Dla pakietu nr II MIĘSO DROBIOWE I WYROBY DROBIOWE dostawy realizowane będą co najmniej dwa razy w tygodniu..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.40.00 - Podroby .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: MIĘSO WIEPRZOWE, WOŁOWE I WYROBY WĘDLINIARSKIE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • RZEŹNICTWO - WĘDLINIARSTWO Józef, Sylwester i Jolanta Maryniak Spółka jawna, ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 125025,30 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 110856,38

  • Oferta z najniższą ceną: 110856,38 / Oferta z najwyższą ceną: 122012,10

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: MIĘSO DROBIOWE I WYROBY DROBIOWE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.01.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • GINASO Andrzej Gintrowicz, ul. Przemysłowa 8, 63-200 Jarocin, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 32277,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 29007,30

  • Oferta z najniższą ceną: 29007,30 / Oferta z najwyższą ceną: 32134,20

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.