eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Morąg › Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-08-01

Morąg: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Numer ogłoszenia: 225142 - 2011; data zamieszczenia: 01.08.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Reymonta , ul. Żeromskiego 26, 14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 7574777, faks 0-89 7574777.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp2morag.republika.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: instytucja samorządowa (szkoła).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup z dostawą artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej wg. pakietów: Pakiet nr I - Kod CPV 03142300-1 - Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego: 1. Jaja świeże (czyste) - 5260.00 szt. Pakiet nr II - Kod CPV 03212000-0 - Ziemniaki i warzywa suszone: 1. Fasola łuskana - 56.10 kg 2. Groch łuskany (połówki) - 38.00 kg 3. Ziemniaki - 10155.00 kg 4. Ziemniaki młode - 105.00 kg Pakiet nr III - Kod CPV 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy: 1. Banan - 36.00 kg 2. Buraki ćwikłowe - 435.00 kg 3. Cebula - 280.00 kg 4. Cebula czerwona - 2.00 kg 5. Jabłka (deserowe) - 62.00 kg 6. Kapusta biała - 386.00 kg 7. Kapusta młoda - 177.70 kg 8. Kapusta pekińska - 137.00 kg 9. Kapusta włoska - 122.00 kg 10. Koper - 10.00 szt. 11. Marchew - 842.00 kg 12. Natka z pietruszki - 45.00 kg 13. Ogórek świeży - 173.00 kg 14. Papryka świeża - 29.00 kg 15. Pieczarki świeże - 100.50 kg 16. Pietruszka (korzeń) - 350.00 kg 17. Pomidory - 206.80 kg 18. Por - 132.00 kg 19. Rzodkiewka - 3.80 kg 20. Seler - 174.80 kg Pakiet nr IV - Kod CPV 15111000-9 - Mięso wołowe: 1. Mięso gulaszowe 149.87 kg 2. Szponder 35.60 kg 3. Udziec - 62.44 kg Pakiet nr V - Kod CPV 15112000-6 - Drób: 1. Filet z kurczaka - 293.56 kg 2. Mięso gulaszowe z indyka - 105.60 kg 3. Porcja rosołowa - 210.00 kg 4. Serca z indyka - 12.00 kg 5. Uda z kurczaka - 583.54 kg 6. Wątroba z indyka 41.40 kg 7. Żołądki z indyka 12.00 kg Pakiet nr VI - Kod CPV 15113000-3 - Wieprzowina: 1. Boczek sur. - 1.80 kg 2. Golonka (tyl.) - 15.60 kg 3. Karkówka b/k - 158.30 kg 4. Kości schabowe - 297.75 kg 5. Łopatka b/k - 715.67 kg 6. Mięso garmażeryjne (mielone) - 7.00 kg 7. Pachwina - 65.25 kg 8. Schab sur. b/k - 25.15 kg 9. Schab sur. z/k - 230.00 kg 10. Szynka sur. b/k - 166.30 kg 11. Żeberka - 127.05 kg Pakiet nr VII - Kod CPV 15114000-0 - Podroby: 1. Flaki woł. (krojone) - 47.00 kg Pakiet nr VIII - Kod CPV 15130000-8 - Produkty mięsne: 1. Boczek wędzony - 84.30 kg 2. Kiełbasa biała sur. - 38.15 kg 3. Kiełbasa mazowiecka - 40.45 kg 4. Kiełbasa podwawelska - 114.85 kg 5. Kiełbasa toruńska - 48.40 kg 6. Kiełbasa zwyczajna - 66.97 kg 7. Mielonka strzelecka - 9.05 kg 8. Mortadela - 23.70 kg Pakiet nr IX - Kod CPV 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane: 1. Filet miruna (mroż.) - 69.00 kg 2. Filet SOLA (mroż.) - 35.00 kg 3. Filet z mintaja (mroż.) - 25.00 kg 4. Filet z tilapii (mroż.) - 185.00 kg 5. Matias (płaty solone) - 24.00 kg Pakiet nr X - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Chrzan tarty - 4.48 kg 2. Fasola szparagowa żółta (mroż.) - 10.00 kg 3. Groszek konserwowy (po odcieku) - 24.48 kg 4. Groszek zielony (mroż.) - 8.00 kg 5. Kalafior (mroż.) - 58.00 kg 6. Koncentrat pomidorowy 30% - 74.40 kg 7. Kukurydza konserwowa (po odcieku) - 11.34 kg 8. Marchew konserwowa (po odcieku) - 30.76 kg 9. Marchew z groszkiem (po odcieku) - 68.45 kg 10. Mieszanka chińska (mroż.) - 30.00 kg 11. Mieszanka kompotowa (mroż.) - 150.00 kg 12. Mieszanka warzywna 7-składnikowa (mroż.) - 60.00 kg 13. Ogórki konserwowe (po odcieku) - 157.29 kg 14. Placki ziemniaczane (mroż.) - 172.50 kg 15. Szczaw krojony (po odcieku) - 53.32 kg 16. Truskawki (mroż.) - 19.70 kg 17. Warzywa na patelnię (mroż.) - 30.65 kg Pakiet nr XI - Kod CPV 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa: 1. Kapusta kiszona - 282.00 kg 2. Ogórek małosolny - 6.00 kg 3. Ogórek kwaszony - 164.00 kg Pakiet nr XII - Kod CPV 15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne: 1. Masło roślinne - 10.50 kg 2. Olej uniwersalny - 177.30 l. 3. Planta - 124.00 kg 4. Smalec - 86.80 kg Pakiet nr XIII - Kod CPV 15500000-3 - Produkty mleczarskie: 1. Śmietana 30% - 359.13 l. 2. Śmietana ukwaszana - 114.50 l. 3. Twaróg półtłusty - 56.80 kg Pakiet nr XIV - Kod CPV 15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych: 1. Kasza gryczana - 131.20 kg 2. Kasza jęczmienna (średnia) - 191.50 kg 3. Kasza manna - 2.00 kg 4. Mąka pszenna (typ 550) - 50.00 kg 5. Mąka ziemniaczana - 10.00 kg 6. Ryż długoziarnisty - 78.20 kg 7. Syrop owocowy do sporządzania napojów - 507.00 l. Pakiet nr XV - Kod CPV 15800000-6 - Różne produkty spożywcze: 1. Baton czekoladowy (snickers) - 19.80 kg 2. Biały barszcz (zupa w proszku) - 8.00 kg 3. Bułka tarta - 100.00 kg 4. Bułki zwykłe - 1253.00 szt. 5. Chleb świeży (krojony) - 2926.00 szt. 6. Cukier biały - 220.00 kg 7. Cukier puder - 5.50 kg 8. Cukier waniliowy - 0.24 kg 9. Czekolada mleczna - 42.00 kg 10. Czekolada mleczna z całymi orzechami laskowymi - 23.00 kg 11. Delicje - 61.74 kg 12. Delikat do drobiu - 3.00 kg 13. Delikat do mięs - 8.35 kg 14. Fix w gulaszu - 6.60 kg 15. Hamburger w panierce (mroż.) - 15.00 kg 16. Ketchup łagodny - 4.00 kg 17. Ketchup pikantny - 7.00 kg 18. Knedle z truskawkami (mroż.) - 45.00 kg 19. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) - 217.00 kg 20. Krokiety z mięsem (mroż.) - 45.00 kg 21. Kwasek cytrynowy - 0.50 kg 22. Liść laurowy - 0.60 kg 23. Majeranek - 1.65 kg 24. Majonez kętrzyński - 24.46 kg 25. Makaron z mąki pszennej - 408.50 kg 26. Musztarda serbska - 4.15 kg 27. Naleśniki z serem (mroż.) - 267.00 kg 28. Ocet spirytusowy 10% - 10.00 l. 29. Ocet winny - 2.75 l. 30. Papryka ostra mielona - 0.80 kg 31. Pieprz czarny (mielony) - 6.34 kg 32. Pieprz ziołowy - 5.40 kg 33. Prince polo - 11.64 kg 34. Przyprawa Delikat uniwersalna - 3.19 kg 35. Przyprawa do flaków - 2.00 kg 36. Przyprawa do zup w płynie - 10.88 l. 37. Przyprawa uniwersalna - 10.00 kg 38. Ptasie mleczko - 88.62 kg 39. Pyzy z mięsem (mroż.) - 123.00 kg 40. Sos boloński - 6.02 kg 41. Sos do spaghetti (w proszku) - 2.10 kg 42. Sos grzybowy - 0.50 kg 43. Sos myśliwski (w proszku) - 5.25 kg 44. Sos pieczarkowy (w proszku) - 2.00 kg 45. Sos pieczeniowy (w proszku) - 8.50 kg 46. Sos pieczeniowy o smaku drobiowym - 1.20 kg 47. Sól czosnkowa - 2.40 kg 48. Sól kamienna jodowana spożywcza - 108.00 kg 49. Vegeta - 16.00 kg 50. Warzywko - 2.40 kg 51. Ziele angielskie - 0.60 kg 52. Zupa fasolowa (w proszku) - 0.50 kg 53. Zupa gulaszowa (w proszku) - 3.00 kg 54. Zupa ogonowa (w proszku) - 3.00 kg 55. Zupa pieczarkowa (w proszku) - 17.00 kg 56. Żurek (zupa w proszku) - 15.00 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 15.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Podpisane przez wykonawcę zobowiązanie i oświadczenie zamieszczone w formularzu ofertowym na wykonanie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości szacunkowej poniżej 60000 euro dołączonym do SIWZ

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp2morag.republika.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 w Morągu, ul. Żeromskiego 26.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.08.2011 godzina 09:00, miejsce: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 2 w Morągu, ul. Żeromskiego 26.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 01 NAZWA: Jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jaja świeże (czyste) - 5260.00 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.23.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 02 NAZWA: Ziemniaki i warzywa suszone..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Fasola łuskana - 56.10 kg 2. Groch łuskany (połówki) - 38.00 kg 3. Ziemniaki - 10155.00 kg 4. Ziemniaki młode - 105.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.20.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 03 NAZWA: Warzywa, owoce i orzechy..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Banan - 36.00 kg 2. Buraki ćwikłowe - 435.00 kg 3. Cebula - 280.00 kg 4. Cebula czerwona - 2.00 kg 5. Jabłka (deserowe) - 62.00 kg 6. Kapusta biała - 386.00 kg 7. Kapusta młoda - 177.70 kg 8. Kapusta pekińska - 137.00 kg 9. Kapusta włoska - 122.00 kg 10. Koper - 10.00 szt. 11. Marchew - 842.00 kg 12. Natka z pietruszki - 45.00 kg 13. Ogórki świeże - 173.00 kg 14. Papryka świeża - 29.00 kg 15. Pieczarki świeże - 100.50 kg 16. Pietruszka (korzeń) - 350.00 kg 17. Pomidory - 206.80 kg 18. Por - 132.00 kg 19. Rzodkiewka - 3.80 20. Seler - 174.80 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 04 NAZWA: Mięso wołowe..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mięso gulaszowe - 149.87 kg 2. Szponder - 35.60 kg 3. Udziec - 62.44 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 05 NAZWA: Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z kurczaka - 293.56 kg 2. Mięso gulaszowe z indyka - 105.60 kg 3. Porcja rosołowa - 210.00 kg 4. Serca z indyka - 12.00 5. Uda z kurczaka - 583.54 kg 6. Wątroba z indyka - 41.40 kg 7. Żołądki z indyka - 12.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 06 NAZWA: Wieprzowina..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Boczek sur. - 1.80 kg 2. Golonka (tyl.) - 15.60 kg 3. Karkówka b/k - 158.30 kg 4. Kości schabowe - 297.75 kg 5. Łopatka b/k 715.67 kg 6. Mięso garmażeryjne (mielone) - 7.00 kg 7. Pachwina - 65.25 kg 8. Schab sur. b/k - 25.15 kg 9. Schab sur. z/k - 230.00 kg 10. Szynka sur. b/k - 166.30 kg 11. Żeberka - 127.05 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 07 NAZWA: Podroby..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Flaki wołowe (krojone) - 47.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 08 NAZWA: Produkty mięsne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Boczek wędzony - 84.30 kg 2. Kiełbasa biała sur. - 38.15 kg 3. Kiełbasa mazowiecka - 40.45 kg 4. Kiełbasa podwawelska - 114.85 kg 5. Kiełbasa toruńska - 48.40 kg 6. Kiełbasa zwyczajna - 66.97 kg 7. Mielonka strzelecka - 9.05 kg 8. Mortadela - 23.70 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 09 NAZWA: Ryby przetworzone i konserwowane..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet miruna (mroż.) - 69.00 kg 2. Filet SOLA (mroż.) - 35.00 kg 3. Filet z mintaja (mroż.) - 25.00 kg 4. Filet z tilapii (mroż.) - 185.00 kg 5. Matias (płaty solone) - 24.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Przetworzone owoce i warzywa..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chrzan tarty - 4.48 kg 2. Fasola szparagowa żółta (mroż.) - 10.00 kg 3. Groszek konserwowy (po odcieku) - 24.48 kg 4. Groszek zielony (mroż.) - 8.00 kg 5. Kalafior (mroż.) - 58.00 kg 6. Koncentrat pomidorowy 30% - 74.40 kg 7. Kukurydza konserwowa (po odcieku) - 11.34 kg 8. Marchew konserwowa (po odcieku) - 30.76 kg 9. Marchew z groszkiem (po odcieku) - 68.45 kg 10. Mieszanka chińska (mroż.) - 30.00 kg 11. Mieszanka kompotowa (mroż.) - 150.00 kg 12. Mieszanka warzywna 7-składnikowa (mroż.) - 60.00 kg 13. Ogórki konserwowe (po odcieku) - 157.29 kg 14. Placki ziemniaczane (mroż.) - 172.50 kg 15. Szczaw krojony (po odcieku) - 53.32 kg 16. Truskawki (mroż.) - 19.70 kg 17. Warzywa na patelnię (mroż.) - 30.65 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Przetworzone owoce i warzywa..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kapusta kiszona - 282.00 kg 2. Ogórek małosolny - 6.00 kg 3. Ogórek kwaszony - 164.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Masło roślinne - 10.50 kg 2. Olej uniwersalny - 177.30 kg 3. Planta - 124.00 kg 4. Smalec - 86.80 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Produkty mleczarskie..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Śmietana 30% - 359.13 l. 2. Śmietana ukwaszana - 114.50 l. 3. Twaróg półtłusty - 56.80 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kasza gryczana - 131.20 kg 2. Kasza jęczmienna (średnia) - 191.50 kg 3. Kasza manna - 2.00 kg 4. Mąka pszenna (typ 550) - 50.00 kg 5. Mąka ziemniaczana - 10.00 kg 6. Ryż długoziarnisty - 78.20 kg 7. Syrop owocowy do sporządzania napojów - 507.00 l..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Różne produkty spożywcze..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Baton czekoladowy (snickers) - 19.80 kg 2. Biały barszcz (zupa w proszku) - 8.00 kg 3. Bułka tarta - 100.00 kg 4. Bułki zwykłe - 1253.00 szt. 5. Chleb świeży (krojony) - 2926.00 szt. 6. Cukier biały - 220.00 kg 7. Cukier puder - 5.50 kg 8. Cukier waniliowy - 0.24 kg 9. Czekolada mleczna - 42.00 kg 10. Czekolada mleczna z całymi orzechami laskowymi - 23.00 kg 11. Delicje - 61.74 kg 12. Delikat do drobiu - 3.00 kg 13. Delikat do mięs - 8.35 kg 14. Fix do gulaszu - 6.60 kg 15. Hamburger w panierce (mroż.) - 15.00 kg 16. Ketchup łagodny - 4.00 kg 17. Ketchup pikantny - 7.00 kg 18. Knedle z truskawkami (mroż.) - 45.00 kg 19. Krokiety z kapustą i grzybami (mroż.) - 217.00 kg 20. Krokiety z mięsem (mroż.) - 45.00 kg 21. Kwasek cytrynowy - 0.50 kg 22. Liśc laurowy - 0.60 kg 23. Majeranek - 1.65 kg 24. Majonez kętrzyński - 24.46 kg 25. Makaron z mąki pszennej - 408.50 kg 26. Musztarda serbska - 4.15 kg 27. Naleśniki z serem (mroż.) - 267.00 kg 28. Ocet spirytusowy 10% - 10.00 l. 29. Ocet winny - 2.75 l. 30. Papryka ostra mielona - 0.80 kg 31. Pieprz czarny (mielony) - 6.34 kg 32. Pieprz ziołowy - 5.40 kg 33. Prince polo - 11.64 kg 34. Przyprawa Delikat uniwersalna - 3.19 kg 35. Przyprawa do flaków - 2.00 kg 36. Przyprawa do zup w płynie - 10.88 l. 37. Przyprawa uniwersalna - 10.00 kg 38. Ptasie mleczko - 88.62 kg 39. Pyzy z mięsem (mroż.) - 123.00 kg 40. Sos boloński - 6.02 kg 41. Sos do spaghetti (w proszku) - 2.10 kg 42. Sos grzybowy - 0.50 kg 43. Sos myśliwski (w proszku) - 5.25 kg 44. Sos pieczarkowy (w proszku) - 2.00 kg 45. Sos pieczeniowy w proszku - 8.50 kg 46. Sos pieczeniowy o smaku drobiowym - 1.20 kg 47. Sól czosnkowa - 2.40 kg 48. Sól kamienna jodowana spożywcza - 180.00 kg 49. Vegeta - 16.00 kg 50. Warzywko - 2.40 kg 51. Ziele angielskie - 0.60 kg 52. Zupa fasolowa (w proszku) - 0.50 kg 53. Zupa gulaszowa (w proszku) - 3.00 kg 54. Zupa ogonowa (w proszku) - 3.00 kg 55. Zupa pieczarkowa (w proszku) - 17.00 kg 56. Żurek (zupa w proszku) - 15.00 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.