eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łódź › Dostawa do siedziby Zamawiającego w Łodzi warzyw, owoców i mrożonek

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-09-24

Łódź: Dostawa do siedziby Zamawiającego w Łodzi warzyw, owoców i mrożonek
Numer ogłoszenia: 224384 - 2008; data zamieszczenia: 24.09.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , ul. Dojazdowa 5/7, 91-503 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6598799, fax. 042 6598799.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa do siedziby Zamawiającego w Łodzi warzyw, owoców i mrożonek.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I WARZYWA I OWOCE 1 2 3 4 Lp Nazwa towaru i sposób pakowania Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr.3 1 Ziemniaki (worki max 30 kg) kg 12600 2 Marchew (worki max 10 kg) Kg 1200 3 Pietruszka (worki max 5 kg) Kg 310 4 Selery (worki max 5 kg) Kg 300 5 Sałata szt. 340 6 Nać pietruszki (pęczki -10 szt.) pęczek 780 7 Koperek (pęczki -10 szt.) pęczek 680 8 Szczypiorek (pęczki -10 szt.) pęczek 820 9 Cebula (worki max 10 kg) Kg 400 10 Buraki (worki max 10 kg) Kg 1060 11 Kapusta pekińska Kg 230 12 Kapusta biała Kg 480 13 Kapusta brukselka kg 20 14 Czosnek Szt. 80 15 Kapusta czerwona Kg 120 16 Ogórki zielone Kg 530 17 Rzodkiewka (pęczki - 10 szt.) pęczek 300 18 Botwina kg 10 19 Marchew młoda Pęczek 260 20 Włoszczyzna młoda (pęczki) pęczek 95 21 Botwina (pęczki) pęczek 50 22 Kapusta młoda Szt. 120 23 Kalafior Szt. 170 24 Pomidory Kg 600 25 Seler młody Kg 2 26 Fasolka szparagowa ziel. Kg 102 27 Papryka świeża Kg 40 28 Dynia Kg 60 29 Kabaczek Kg 40 30 Brokuły Szt. 80 31 Cykoria Kg 40 32 Kiełki z rzodkiewek opakowania 100 g Op. 10 33 Oliwki (słoiki 140 g) Szt. 10 34 Sok pomidorowy (max kartony 1 l) Litr 30 35 Jabłka (skrzynie max 15 kg) kg 2200 36 Cytryny (skrzynki max 5 kg) Kg 220 37 Śliwka kalifornijska Kg 10 38 Mandarynki (skrzynki max 10 kg) Kg 100 39 Podgrzybki suszone Kg 1 40 Banany (kartony max 18 kg) Kg 90 41 Kiwi Kg 8 42 Pieczarki Kg 70 43 Pomarańcze Kg 60 44 Truskawki świeże Kg 60 45 Rabarbar kg 3 46 Arbuzy Kg 112 47 Jagody Kg 4 48 Czereśnie Kg 40 49 Wiśnie Kg 40 50 Czarna porzeczka kg 4 51 Agrest kg 10 52 Śliwki Kg 100 53 Brzoskwinie Kg 30 54 Gruszki Kg 15 55 Jabłka suszone Kg 1 56 Gruszki suszone Kg 0,6 57 Winogrona Kg 15 58 Grapefruity Kg 20 60 Cebula zielona Pęczki 60 61 Aronia świeża Kg 20 62 Kapusta włoska Kg 50 63 Pomidor polny kg 200 64 Porzeczka czerwona Kg 40 65 Boczniak (grzyby) kg 30 66 Malina Kg 15 67 Sok pomarańczowy (kartony 1 litr) Szt. 60 68 Woda mineralna (but. 1,5 litra) Szt. 200 69 Borówka amerykańska Kg 20 70 Podgrzybki świeże Kg 20 71 Kurki świeże Kg 20 72 Cukinia Kg 20 73 Chrzan do kiszenia Pęczki 20 74 Koper do kiszenia Pęczki 20 75 Por Kg 20 76 Szczaw świeży Kg 20 77 Poziomka Kg 20 78 Ananas świeży Kg 10 79 Nektarynka Kg 30 80 Szparagi Kg 10 81 Żurawina Kg 3 82 Szpinak świeży Kg 20 83 Sałata lodowa Gł. 50 84 Kalarepka Szt. 80 85 Bób Kg 20 CZĘŚĆ II PRODUKTY KWASZONE 1 2 3 4 Lp Nazwa towaru i sposób pakowania Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr.3 1 Kapusta kiszona Kg 520 2 Ogórki kiszone kg 260 3 Ogórki kiszone małosolne Kg 20 CZĘŚĆ III PRODUKTY MROŻONE 1 2 3 4 Lp Nazwa towaru i sposób pakowania Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr.3 1 Truskawka mrożona (paczki 0,45 kg) Op. 110 2 Mieszanka warzywna (paczki 0,45 kg) Op. 70 3 Mieszanka kompot. (paczki 0,45 kg) Op. 130 4 Fasolka szparagowa .(paczki 0,45 kg) Op. 44 5 Szpinak mrożony (paczki 0,45 kg Op. 16 6 Brokuła (paczki 0,45 kg) Op. 8 7 Brukselka (paczki 0,45 kg) Op. 20 8 Czarna porzeczka (paczki0,45 kg) Op. 30 9 Aronia (paczki 0,45 kg) Op. 30 10 Kalafior mroż. (paczki 0,45 kg) Op. 80 11 Pomidory mroż. Kg 80 12 Jagody mrożone Kg 30 13 Porzeczki czerwone mrożone Kg 20 14 Śliwki mrożone Kg 10.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 32.20.00.0 - Warzywa, owoce i orzechy 32.10.00.0 - Zboża i ziemniaki 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium:

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki zawarte w art. 22 ust.1 pkt 1-3 i niewykluczeni na podstawie art. 24 Ustawy. Ocena spełniania wyżej wymienionych warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych poniżej..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Ustawy Zamawiający żąda w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę następujących dokumentów: 1. Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków z art. 22 ust. 1 Ustawy według Załącznika Nr 2 do SIWZ, 2. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://przetargi.ipzp.pl/dps_lodz_dojazdowa.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej ul. Dojazdowa 90-051 Łódź.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.10.2008 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ul. Dojazdowa 90-051 Łódź sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 2 3 4 Lp Nazwa towaru i sposób pakowania Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr.3 1 Ziemniaki (worki max 30 kg) kg 12600 2 Marchew (worki max 10 kg) Kg 1200 3 Pietruszka (worki max 5 kg) Kg 310 4 Selery (worki max 5 kg) Kg 300 5 Sałata szt. 340 6 Nać pietruszki (pęczki -10 szt.) pęczek 780 7 Koperek (pęczki -10 szt.) pęczek 680 8 Szczypiorek (pęczki -10 szt.) pęczek 820 9 Cebula (worki max 10 kg) Kg 400 10 Buraki (worki max 10 kg) Kg 1060 11 Kapusta pekińska Kg 230 12 Kapusta biała Kg 480 13 Kapusta brukselka kg 20 14 Czosnek Szt. 80 15 Kapusta czerwona Kg 120 16 Ogórki zielone Kg 530 17 Rzodkiewka (pęczki - 10 szt.) pęczek 300 18 Botwina kg 10 19 Marchew młoda Pęczek 260 20 Włoszczyzna młoda (pęczki) pęczek 95 21 Botwina (pęczki) pęczek 50 22 Kapusta młoda Szt. 120 23 Kalafior Szt. 170 24 Pomidory Kg 600 25 Seler młody Kg 2 26 Fasolka szparagowa ziel. Kg 102 27 Papryka świeża Kg 40 28 Dynia Kg 60 29 Kabaczek Kg 40 30 Brokuły Szt. 80 31 Cykoria Kg 40 32 Kiełki z rzodkiewek opakowania 100 g Op. 10 33 Oliwki (słoiki 140 g) Szt. 10 34 Sok pomidorowy (max kartony 1 l) Litr 30 35 Jabłka (skrzynie max 15 kg) kg 2200 36 Cytryny (skrzynki max 5 kg) Kg 220 37 Śliwka kalifornijska Kg 10 38 Mandarynki (skrzynki max 10 kg) Kg 100 39 Podgrzybki suszone Kg 1 40 Banany (kartony max 18 kg) Kg 90 41 Kiwi Kg 8 42 Pieczarki Kg 70 43 Pomarańcze Kg 60 44 Truskawki świeże Kg 60 45 Rabarbar kg 3 46 Arbuzy Kg 112 47 Jagody Kg 4 48 Czereśnie Kg 40 49 Wiśnie Kg 40 50 Czarna porzeczka kg 4 51 Agrest kg 10 52 Śliwki Kg 100 53 Brzoskwinie Kg 30 54 Gruszki Kg 15 55 Jabłka suszone Kg 1 56 Gruszki suszone Kg 0,6 57 Winogrona Kg 15 58 Grapefruity Kg 20 60 Cebula zielona Pęczki 60 61 Aronia świeża Kg 20 62 Kapusta włoska Kg 50 63 Pomidor polny kg 200 64 Porzeczka czerwona Kg 40 65 Boczniak (grzyby) kg 30 66 Malina Kg 15 67 Sok pomarańczowy (kartony 1 litr) Szt. 60 68 Woda mineralna (but. 1,5 litra) Szt. 200 69 Borówka amerykańska Kg 20 70 Podgrzybki świeże Kg 20 71 Kurki świeże Kg 20 72 Cukinia Kg 20 73 Chrzan do kiszenia Pęczki 20 74 Koper do kiszenia Pęczki 20 75 Por Kg 20 76 Szczaw świeży Kg 20 77 Poziomka Kg 20 78 Ananas świeży Kg 10 79 Nektarynka Kg 30 80 Szparagi Kg 10 81 Żurawina Kg 3 82 Szpinak świeży Kg 20 83 Sałata lodowa Gł. 50 84 Kalarepka Szt. 80 85 Bób Kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.00.00-6, 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty kwaszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 2 3 4 Lp Nazwa towaru i sposób pakowania Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr.3 1 Kapusta kiszona Kg 520 2 Ogórki kiszone kg 260 3 Ogórki kiszone małosolne Kg 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: PRODUKTY MROŻONE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 2 3 4 Lp Nazwa towaru i sposób pakowania Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr.3 1 Truskawka mrożona (paczki 0,45 kg) Op. 110 2 Mieszanka warzywna (paczki 0,45 kg) Op. 70 3 Mieszanka kompot. (paczki 0,45 kg) Op. 130 4 Fasolka szparagowa .(paczki 0,45 kg) Op. 44 5 Szpinak mrożony (paczki 0,45 kg Op. 16 6 Brokuła (paczki 0,45 kg) Op. 8 7 Brukselka (paczki 0,45 kg) Op. 20 8 Czarna porzeczka (paczki0,45 kg) Op. 30 9 Aronia (paczki 0,45 kg) Op. 30 10 Kalafior mroż. (paczki 0,45 kg) Op. 80 11 Pomidory mroż. Kg 80 12 Jagody mrożone Kg 30 13 Porzeczki czerwone mrożone Kg 20 14 Śliwki mrożone Kg 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.